Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 22
ellis spune:
PAULA - tu ai dr ca tusea e fireasca acum, dar vezi tu, ca nu poti sta linistita si sa il vezi cum se ineaca tusind, sau vomita si putina mancare pe care o accepta...SOFTURELA - si noi acum vreo 2 sapt o tineam ziua pe A in brate sa doarma...e greu ca ei nu stiu nici sa scuipe, nici sa inghita secretiile alea...
BB?????????
bb_yasmi spune:
buna fetele!!
am intrat scurt ca tre sa ii dau sa pape si la nani cu buburuza.
iasmi e nesperat de bine. a tusit doar aseara la inceputul somnului cand ma stresam ce sa-i fac si apoi nu a mai tusit deloc.
azi nu ii mai curge nasul decat ocazional , la fel si cu tujsea care numai e seaca ci e productiva si tuseste ffff rar!!! ce sa mai inteleg??? asa brusc apare si dispare???? 

vb mai tarziu.
pupici si va multumesc
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
BB - ma bucur ca e mai bine.
eu cred ca m-am razgandit cu tortul de gradi si le voi face eu un tort cu crema de branza si ananas...e f bun pt copii...si e si sigur daca il prepar eu...iar acasa ii cumpar un tort Fifi.
mariussimiuc spune:
Ellis, ai intrebat la gradinita daca iti dau voie sa aduci facut de tine? Majoritatea gradinitelor nu accepta, daca nu poti pune la dispozitie un certificat de calitate.
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ancadragoman spune:
La noi la gradinita nu primesc nici macar cu certificat de calitate![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
da, ellis,nu cred ca primesc dc nu are certificat.
eu am renuntat sa il mai duc pe Stefan la gradi zilele astea, pt ca dc tot sta acasa de o saptamana, macar sa il stiu relativ ok pe vineri. oricum azi mergem la dr sa il mai vada un pic, dar zic eu ca dupa 10 zile de la debut nu e contagios, nu?
stiu ellis ca e greu, dar de 2 luni deja incep si eu sa ma obisnuiesc cu tusea si sa o vad ca pe ceva normal..ca si mucii..:)
iar problemele pe respirator din cate am mai auzit/exeprimentat nu trec cu una cu doua, cam 10/12 zile dureaza.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
Merci, MIHA - am scris ideea, imediat ce mi-a venit
, intreb azi.
VICTO - nu e contagios...si eu m-am cam obisnuit cu tusea, insa tot incerc sa o opresc din tuse...ca varsa(am mai zis)...acum vad ca sinupret o ajuta cu secretiile..nu stiu cat o ajuta-o cu tusea;
eladea2005 spune:

II !!!!![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RGE spune:
BUNA SEARA LA TOATE MAMICILE SI TOTI JUNIORII!!
SPER CA NU NE-ATI UITAT..AM TINUT NEAPARAT SA INTRU SA UREZ LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII, DUMNEZEU SA FACA MARI TOTI JUNIORII NOSTRII, SA AIBE PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE IN LUMEA ASTA REA!!VA PUPAM SI VA IMBRATISAM CU MARE DRAGOSTE!! VA URAM PETRECERI FRUMOASE SI LACRIMI DE BUCURIE PE FETELE MAMICILOR SI ALE TATICILOR!!
Noi am reusit sa ne mutam in casa noua renovata dupa cateva luni de chin, dar a meritat..am facut ce ne-am dorit si acum Ionut are camera lui..de abia astept sa terminam cu datoriile si sa-mi iau si eu calculator sa pot intra din nou, promit si niste poze cu camera lui "bebe".Noi ne pregatim sa dam o mica petrecere pentru juniorul nostru..Ionut e baiat mare, cuminte, incapatanat, inteligent, vorbaret, bagacios, curios..etc..cam cum sunt si ai vostrii.
UREZ MULTA, MULTA SANATATE DIN SUFLET PUIUTILOR BOLNAVIORI!!! DOAMNE-DOAMNE SA AIBE GRIJA DE EI!!
Momentan cam atat, va pupam si din tot sufletul nostru NUMAI BINE va uram si LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPIII!!!

RGE spune:
si inca ceva.........FELICITARI TUTUROR MAMICILOR DE BB 2!!!!! SARCINI USOARE, FARA PROBLEME SI CEL MAI IMPORTANT BEBEI SANATOSI SI FAMILII FERICITE!!!!!!!
..CRED CA CINEVA TOCMAI ANUNTASE 2 LINIUTE MAI SUS...![]()

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!