Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
oofff softurela.....
deci iasmi nu a avut tusa seaca pana azi, doar noaptea. ei nu i-am dat antiiotic decat acum o luna cand a avut o viroza puternica cu temp aproape 40 cand am ajuns la urgenta. a vazut-o 3 dr si acum seara trebuia sa o vada al 4-lea dar s a amanat pe maine. toti au consultata-o in amanuntit. oricum incredere in dr nu am nici eu....
am vb la tel cu pediatra si mi-a spus ca mai mult ca sigur a luat o noua viroza de la gradi. asa ca o luam de la capat.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
pot sa o ajut cumva pe timpul noptii cu tusa??? :((((
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mihuta spune:
Lavi, imi pare tare rau sa aud ca e iarasi bolnavioara Iasmina, e sezonul virozelor, asta e problema cu colectivitatea. Sincer n-am ce sfat sa dau, nu ma pricep, si eu si sotul meu am ramas de la ultima viroza( de acum o luna) cu o tuse sacaitoare.
Alina, ce emotionant moment (si trist, asa de trist...). Poate ar trebui sa ii mai explicati Mariei iar si iar ca sta doar cateva ore la gradinita si apoi veniti sa o luati. Of, si vine si programul lung !
In legatura cu tortul, eu cred ca esti un pic in deriva, ca o adevarata ciocolatofana ce esti, ti-e greu sa cauti un tort fara pic de cacao in el.
Azi a fost ziua sotului meu, de dimineata Sophia i-a spus La multi ani si i-a cantat melodia de la Barney "Te ubec, ma ubesti" (te iubesc, ma iubesti, intr-o mare familie esti, cu-o imbratisare mie si o imbratisare tie, spune-mi ca si tu ma iubesti pe mine). Am reusit sa fac o groaza de lucuri azi (am avut musafiri azi), asa ca Sophia s-a delectat in voie cu Pisicile aristrocrate si cu Alba ca Zapada. Desi nu mai sunt sigura ca sunt si astea chiar potrivite, acum cateva zile cand i-am oferit un mar, s-a uitat lung la el si mi-a spus "Abazada a mancat mal otavit" (Alba ca Zapada a mancat mar otravit)...
ellis spune:
MIHUTA - LA MULTI ANI SOTULUI TAU! SA FITI FERICITI!
despre Alba ca zapada cum va impacati cu faptul ca ma-sa vroia sa ii manance inima si ca s-a sacrificat o caprioara...??? - ma refer la poveste, ca cd-ul il am, dar inca nu l-am pus..![]()
LAVI - eu noaptea ii dadeam cu tantum in gat cand tusea, uneori chiar siropul de tuse pe care il dadeam si ziua...tusea f rau noaptea...acum numai dimineata tuseste tare si dupa amiaza dupa ce se trezeste.
eladea2005 spune:
Neata!
Lavi, cum mai sunteti azi? cum ati dormit? sanatate Iasminutei...
Softurela, doamne prin ce ati trecut voi...fff nasol...cum se paote ca medicii sa puna diagnostic gresit si sa dea medicamente aiurea????
of....
Bianca, sanatate si tie...
aveti grija de voi!
Mihuta, la multi ani sotului...sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult! 
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Anca, multumesc. Nu caut neaparat o cofetarie, ci mai degraba variante de torturi (umpluturi, nu stiu cum sa le zic) fara cacao in blat sau glazura de ciocolata. Deocamdata nu am decat varianta cu fructe. Si forme speciale nu vreau inca. Mie-mi plac torturile clasice, si pana nu comenteaza ea e ca mine. :) Oricum, eu stau in sect 6... Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
In sectorul 6 ,in Drumul Taberei exista o cofetarie Giordi se numeste si acolo fac niste torturi f bune si din ce vrei tu .Sunt mai multe cofetari :Dr Taberei 34,Favorit si Orizont
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pot sa o ajut cumva pe timpul noptii cu tusa??? :(((( |
Acum am citit, dupa ce a trecut noaptea.
Diana in raceala avea tuse productiva, iar noaptea se ineca cu secretiile. Dormeam in fund cu ea, ea intre picioarele mele si rezemata de abdomenul meu iar eu rezemata de perne.
Era singurul lucru pe care il puteam face.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Vasari spune:
Mihaela, la multi ani lui Raul ! Ce frumos a inceput ziua cu Sophia cantand !
In legatura cu Maria&gradinita, ii explicam zilnic, nu o ducem spre gradi si-i facem surpriza sa o lasam acolo. :) Ii explicam in moduri diferite, avem si povestioare cu gradinita, foarte simple si reale. Iar ea cred ca a inteles bine, imi spunea educatoarea ca Maria i-a spus ca "mami tati vine sa ia fetita" dupa ce se joaca si mananca fructele. Oricum e greu pentru ea ca sta fara noi, noua la fel, oricat de bine ar intelege. Ieri am fost sa o luam si era vesela, se juca, am mai ramas langa ea o vreme. Se stransesera toti copilasii in jurul nostru, erau asa de dragalasi !! Se uitau sa vada ce vorbim cu miss. Era ca o closca cu puisori, m-a impresionat foarte tare imaginea. Azi avem activitatea comuna la gradi, cred ca o sa o ajute mult faptul ca vom sta impreuna acolo.
Anca, multumesc !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
BB, dc e tuse seaca, ii poti da paxeladine. dar nu se dau siropuri expectorante noaptea, gen eurespal, pt ca mai rau va tusi.
tusea, din cate am concluzionat eu..se pare ca e ceva firesc in per asta si ne ingrijoram doar dc depaseste o luna. 2 sapt e ceva normal.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mihuta, LA MULTI ANI sotului! Sa fiti sanatosi cu totii! 
Alina, tare emotionant momentul de la gradinita. Imi inchipui cum a fost pentru voi! 
Lavinia, sanatate multa lui Iasmi.
Din pacate, asta e colectivitatea.
ai mei n-au racit deloc de cand a inceput Robert gradinita. Si zic mii de bogdaproste. ![]()
Despre leacuri si tratamente nu stiu ce sa-ti spun, dar poti incerca sa umidifici putin aerul din casa daca e prea cald si seara sa o culci pe o perna, putin ridicata, sa nu fie perfect la orizontala.
Bianca, sanatate si tie! 
La fel si Alessiei si lui Stefanut! 
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...