Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005![]() ![]() II !!!! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! BLOGUL NOSTRU Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
wowwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ROXULEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! 
TE ASTEPTAM CU DRAG SA 'APARI" MAI DES!!! NE E DOR DE TINE SI DE USULETZ!!! CUSCRA...![]()
![]()
Sa va bucurati sanatosi de noua casa!! 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
RGE spune:
Multumesc din suflet Lavinia si multa sanatate Iasminei!! va pupam dulce!! aveti grija de voi!
O SEARA BUNA LA TOATA LUMEA!!
bb_yasmi spune:
roxana,
si
pt ursuletz!!
maine vine mami!!!!! yupiiiiii!!!yupiii!!!!!
si luni merg la lucru....:( :(
_
happy mom Lavi &
eladea2005 spune:
lavi, fetelor...
si o mare imbratisare...inca nu ma entuziasmez prea tare...sper sa ne ajute DD sa fie bine de data asta...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 lavi, fetelor... si o mare imbratisare...inca nu ma entuziasmez prea tare...sper sa ne ajute DD sa fie bine de data asta...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! BLOGUL NOSTRU Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
doamne ajuta!!!! andreea sigur v a fi bine si eric v a avea o surioara in curand!!!

_
happy mom Lavi &
eladea2005 spune:
lavi...
...orice, sanatos sa fie...si noi la fel..![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Felicitari, Andreea ! Sa fie intr-un ceas bun !
Roxana, poate vine Mos Craciun cu un calculator.:)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
FELICITARI, ANDREEA! SUPER VESTE! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! SA AI O SARCINA USOARA!
ROXANA - ne bucuram ca ai venit cu vesti despre voi; La multi ani cu sanatate si pentru Ursuletul tau vorbaret, bagacios si curios!
ellis spune:
noi vrem sa trecem pe laptic 2+, nu e devreme, nu?![]()
azi a avut fata petrecere la gradi, toti se jucau, numai a mea si sarbatorita plangeau in cor, nu au vrut sa se apropie de printesa, nu s-au lasat pictate...super..ce mai...si eu i-am luat tacamuri, fatza de masa si ..altele cu alba ca zapada si vroiam sa i-o aduc pe alba ca zapada...daca imi face tot asa...
aaa...si nici nu a gustat tortul![]()