Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
neata
alina,
la printesa mica si frumoasa!!! acum am inteles si eu de unde are inclinatii artistice si spre sport!!! ![]()
cati, 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Vasari spune:
Buna dimineata !
Multumim pentru complimente !
Andreea, imi pare rau, dar nu ai citit cu atentie... la mine era curatenie.:)) Mi-e rusine sa fac poze la dezastru.
Eu am inceput sa merg sambata la un atelier de pictura aplicata, de fapt e de decorare. Imi doream de mult sa fac asta, mai ales pentru copii. Ma supara ca nu gasesc lenjerii sau hainute cum vreau eu (mai ales cu Fifi sau Miffy :)) ) sau daca le gasesc sunt prea scumpe, asa ca de-acum i le pot picta eu. Sa nu mai zic de jucarii sau elemente decorative... Si imi plac unicatele. Timp sa am ! :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Lavi, cu artisticul nu stiu ce sa zic, ii place doar ideea sau doar sa lucram impreuna. Uite, cam asa. :) Si totul incepe cu mami/tati desenam? Deja stiu ce urmeaza.
Ai zis ca nu stii daca o mai duci pe Iasmi la gradi pana la sfarsitul anului. S-a intamplat ceva?
Eu cred ca am intrat intr-o mica depresie de cand a inceput gradi. Vineri, cand a fost M acasa pentru ca i-a fost rau, a fost una din cele mai frumoase zile din ultimul timp...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, imi pare rau, dar nu ai citit cu atentie... la mine era curatenie.:)) Mi-e rusine sa fac poze la dezastru. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
aa...scuze...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCAD - iti ramasesem datoare de azi, am vb cu prietena mea, nu mai stie cum se cheama siropul de struguri, dar ala i-a ajutat pe moment, ulterior cica au scapat de constipatie cu duphalac. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Asta luam si noi de o saptamana si asteptam rezultatele inca,mersi mult

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis aici o poza, doua Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Iti sta f bine asa si mama tu ai slabit cam multicel,la fata se vede fff bine.BRAVO!!!!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
alina, am zis ca nu stiu dc o mai duc (dar am dus-o azi
) ca nu ma simt eu impacata cu mine....:( am sentimentul ca o duc acolo ca sa scap de ea....
offf doamneee... :( plus ca de o luna e tot cu tuse...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
anca la iasmi nu a avut efect duphalacul..... de fapt nu prea a avut nimic efect pana si-a regla singura tranzitul....
_
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
Neata
Paula ala este dezastru?![]()
Alina pana acum esti pe locul 2 dupa Anca dar se poate si mai rau.![]()
Felicitari si multi ani impreuna!!!
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis sa va zic faza care s-a tot repetat..Alessia minte: astazi, eram la sora-mea si sparsese un breloc de la chei, o intreaba cumnatu 'cine a facut?' A: 'nu ciu', ii zic:'mami, spune tu cine a stricat brelocul, sa vezi ce ciufuleala ii trag!', A:'nuuu nuuu' |
La noi e cam asa...
Mami: "cine a facut isprava?"
Robert: "nu eu, nu eu"
Amira: "eu, eu"
Mami: "pai de ce?"
Amira: "c-asa"
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ALESSIA MARIA (20.11.2007)