Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Ieri, dupa masa de pranz...
Tati: "Amira, hai sa facem nani impreuna"
Amira: " nu cu tine, cu mami"
Tati: "de ce?"
Amira: "tu n-ai tzatza"

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
La noi e cam asa... Mami: "cine a facut isprava?" Robert: "nu eu, nu eu" Amira: "eu, eu" Mami: "pai de ce?" Amira: "c-asa" www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

draga de ea...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
deic pot sa perseverez, da?:):)
inclina atunci sa ii dau crezare sotului meu care zice ca/s exagerata..da sa stiti sa aseara si el a declarat ca e cam dezordine in livingul nostru
Alina, ca eu tot sunt in cautare..imi place f mult covorul vostru!si da, e ordine!
ce mai vroiam sa zic..Stefan e mai bine, nu mai tuseste rau. azi comand cadoul pt ziua lui..un lego cu statie si masina de politie.
l-am intrebat in doua randuri ce isi doreste de ziua lui..si mi-a raspuns ca vrea tortulet si o masina de politie! :):)da tot el a adaugat ca i le aduce mos Craciun..:):) i-am zis ca va veni mosu dar cd va fi frig tare tare, va ninge si impodobim bradul.
ma mai gandesc pana maine dc fac sau nu petrecere vineri.
am comandat de pe bebelusul tau inaltatorul si o cutie ce se ataseaza la cada, sa ii pun jucariile, si sa nu gauresc peretii pt etajere.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ha ha ha...Miha, amira vad ca ii calca pe urma lui Robert, la capitolul replici..
ma, al meu recunoaste cu mare mandrie tot ce face..si numa ce/l aud cateodata...
"Tetaaan..ma tupal"...sau.."ti le iau"..( cd arunca masinile prin toate partile asta e pedeapsa, i le confisc pt o perioada)..sau.. de ce ai facut asta, S? "de pepedit" ( asta e de la prapadit, pt non/ardeleni, copil neastamparat, care face prostioare)
se joaca mult singur, cu masinile..e innebunit dupa masini..vorbeste cu ele..imagineaza tot felul..le plimba pe imaginile de pe covor, la gradi, la spital, la parc..peste tot.:)
ieri a fost tare de tot..are o masinuta, Tonka scrie pe ea. si na, tre sa le diferentieze si fiecare are cate un nume. el ii zica Tonta-tonta. ieri, m-apuc eu catre el si ii zic "hai odata, tonta tonta". ( caci pe langa numele lui, cd ne jucam ii adresez diverse apelative)..la care el.."glumeste mami"..m-am prapadit de ras..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Victo, super Stefanut cu glumitul. :)) Iti place covorul sau petele colorate de pe el?
Eu l-am gasit prin Bricostore.
Miha, am impresia ca in curand va fi o competitie intre Amira si Robert la perle.
Lavi, sincer si eu am senzatia ca am gresit incepand gradinita, oricum nu fac decat sa ma uit la camerele de supraveghere tot timpul. :(( Dar cred ca as face mai rau daca m-as razgandi si sincer nu cred ca mi-as permite (material), pentru ca nu prea am loc sa lucrez de Maria. Dar regret ca nu stau inca un an cu ea, cu atat mai mult cu cat de la 1 nov va incepe program lung.
Anca, la mine e mai rau decat in pozele lui Ank zilnic, dar ma ascund. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina inca nu o lasi sa doarma acolo?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Alina inca nu o lasi sa doarma acolo? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Nu, am zis sa fie o luna de acomodare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Asa am spus si eu cu Maria si ea din prima zi cand a vazut ca se pregatesc de somn nu a vrut sa plece si a dormit acolo.
Am scapat de pampers la somnul de pranz!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ieri, dupa masa de pranz... Tati: "Amira, hai sa facem nani impreuna" Amira: " nu cu tine, cu mami" Tati: "de ce?" Amira: "tu n-ai tzatza" ![]() www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Anca, la mine e mai rau decat in pozele lui Ank zilnic, dar ma ascund. :)) |
Deci sa inteleg ca pana acum sunt campioana cu pozele mele de dezordine...
Ce sa va fac ..incercati sa perseverati daca vreti locul 1
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt