Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
eu ma retrag la facut un piure si o salata!!! ca friptura e gata.....
apoi ijcepem cu vizitele de duminica 

ne "auzim"
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
Neata! ![]()
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo http://community.webshots.com/album/575239632NfkIcO maine le sterg :) Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, unde-i dezastrul??? ca io nu-l vad...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
bianca - eu nu mai suportam parfumurile si le schimbam f tare mirosul..bleahhhh...
PAULA - te alinti cu "dezastrul"...
MIHA -- neata si de la mine![]()
Vasari spune:
Va arat si eu cum e la noi in sufragerie cand e super curatenie !
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Oct09#5396615639534163954
Iar intr-o jumatate de ora era dezastru, care acum e extins in toata casa.
NU va speriati de pereti, suntem intr-un mini santier, nu va speriati de cabluri, a trebuit sa testam o lampa (pictata de mine), si scuzati-o pe Maria, nu are capsele prinse la body. Workaholic, asta e... Dar la noi e curatenie.
Am fugit, sarbatorim 6 ani de casatorie.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
Vaiii sa o tzuc pe ea de frumoasa ...Pusi Maria
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
ALINA - fff frumoasa lampa! in rest super ok!
astazi am tot lipit diverse cu Alessia, adica mai mult ea, fapt pt care nu mai zic ca doamnele de la gradi exagereaza, am vazut ca stie sa lipeasca forme, roti la masinute, acoperisuri de case...
ellis spune:
sa va zic faza care s-a tot repetat..Alessia minte:
astazi, eram la sora-mea si sparsese un breloc de la chei, o intreaba cumnatu 'cine a facut?' A: 'nu ciu', ii zic:'mami, spune tu cine a stricat brelocul, sa vezi ce ciufuleala ii trag!', A:'nuuu nuuu'![]()
astazi cu tati: tati: 'uite iubita, stelutele', A: 'ciu' - asta dupa ce ieri seara am lipit acele stelute pe o carte si tati i le arata azi..
Ank83 spune:
se pare ca alessia face niste progrese grozave de cand e la gradi.. Bravooo..
Eu zic sa ii cumperi deja o socotitoare ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Va arat si eu cum e la noi in sufragerie cand e super curatenie ! http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Oct09#5396615639534163954 Iar intr-o jumatate de ora era dezastru, care acum e extins in toata casa. NU va speriati de pereti, suntem intr-un mini santier, nu va speriati de cabluri, a trebuit sa testam o lampa (pictata de mine), si scuzati-o pe Maria, nu are capsele prinse la body. Workaholic, asta e... Dar la noi e curatenie. Am fugit, sarbatorim 6 ani de casatorie. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Alina, nu m-a speriat nici dezastrul vostru...hai mai fetelor, doar atat puteti?
aa...si LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, SA VA IUBITI MULT!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...