Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
am primit rezultatul de la analize, exodat faringian: STERIL si cel nazal tot STERIL!!!

intrebare: e indicat/contraindicat sa se dea sirop de tuse (gen paxeladine) inainte de lapticul de seara 9adik cu vreo max 5 minute). ma gandesc ca ar fi contraindicat ca poate provoca tusa sau calmeaza tusa?????????
poate provoca voma in combinatie cu laptele?????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ellis ai gasit papusa fifi??? a adus din nou tipa de pe bebelusultau. si rucsac cu fifi si lenjerii de pat! si bondarel, primula, violeta!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Lavi, ma bucur ca au iesit bine analizele !
Victo, Mariei i-am dat enterol la antibiotic. Dar ea nu a avut reactii la el, problemele au aparut la 4-5 zile dupa si eu cred ca e o enteroviroza mai usoara. Si noi am avut cu cateva zile inainte aceleasi simptome, doar ca nu am facut febra. A baut vreo 3 cesti de cai de menta astazi, hidrasec... sa vedem cum se prezinta la noapte si maine. Nici nu m-am gandit sa vorbesc cu homeopata azi... Am fost si eu intr-o doara si din alte motive sa-i fac un exudat faringian azi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
Vasari eu le-am dat Aloe compus(homeo) pt enteroviroza..si a inceput sa se lege scaunul la ambii de azi dimineata .Asta e mai greu de gasit(cu toate ca homeopata noastra il comanda de la Bucuresti :D)... dar Aloe se gaseste si in formula simpla si foarte buna pentru aparatul digestiv 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Lavi felicitari...ma bucur ca nu aveti nimic ..Blavo..blavo ...Bine blavo ..blavo pentru Iasmi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Lavi eu nu cred ca ar avea ceva .. Ca doar ajuta la calmarei tusei ..Am sa caut un prospect sa vad daca zice ceva de genul ..a nu se administra inainte de masa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank, 
am intrebat de paxeladine si laptele ca in seara asta i-am dat sirop apoi imediat lapte, a inceput sa tuseasca si... a vomitat tot....:(
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
Neata!
VICTO - eu stiu ca se sta cu aparatul pana se termina solutia, nu dupa nr de minute; oricum, 6 ml e mult...noi avem 3, max 4, insa dr mi-a zis c a dc stiu ca nu sta A pana se termina, sa nu ii mai pun serul, ideea e sa ia toata substanta, nu serul...mai intreaba si tu...
BB - eu dau siropul de tuse, dupa lapte, inainte de culcare, dar nu stiu de paxeladine...merci de informatiile cu papusa! nu am luat-o, doar m-am hotarat in privinta tortului, va fi Fifi, dupa un model dat de ANCA! ma bucur de analize!
Sa va dau parte dintr-o poezie de la gradi
, pe mine m-a distrat, mi se pare asa de grea pt varsta lor...
"Azi la lectia de engleza
invatam cuvinte noi
am format perechi su=i spunem
fata: girl, baiat e boy
Eu sunt I, cat e pisica
tu esti you, duck un ratoi,
he e el, grandma' bunica
ea-i she, jucarie: toy
One e una, aunt matusa
doi e two, vezi e usor!
trei e three, doll e papusa
four e patru, usa: door
cinci e five, week saptamana
sase-i six, iar zi e day
sapte-i seven, month e luna
opt e eight, iar ei sunt they...."
...si o tinem tot asa inca patru strofe...minunata poezie pt un an si 11 luni, nu?
sa nu va mai arat ce desene cica face Alessia si ce lipituri!!!!!! o intreb pe fata si imi zice ca le face miss si aia(aia=alessia)...luni ii zic educatoarei sa nu treaca prea repede la logaritmi![]()
eu trec la treburile gospodaresti!
bb_yasmi spune:
neata
woowww ellis....asta e poezie de gradi in toata regula.....nu de copilasi asa micuti...

_
happy mom Lavi &
ellis spune:
gata, o avem pe Fifi! o iubeste Alessia!
m-am tuns si m-am facut mumoasa! cica 'alta mami!'