Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis gata, o avem pe Fifi! o iubeste Alessia! m-am tuns si m-am facut mumoasa! cica 'alta mami!' Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
poze....pozeee...cu noua tunsoare vrem!!!!
si noi o primim saptamana viitoare pe fifi!! tot de la rsfatz.
edit: si eu m-am facut mumoasa pt ziua iasminutzei!!

de azi intr-o saptamana.....acum 2 ani....._
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
helouu...toata lumea isi face freze noi?![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
am si eu o intrebare pt mamici cu 2 bebei: in adancul sufletului incep sa imi doresc inca un bebe, imi vine sa imi mangai burtica, mie dor sa tin un bebe mic in brate.....
dar tot in acelasi timp simt ca un bb 2 mi-ar incorseta total libertatea pe care o mai am....ca mi-ar afecta viata de cuplu...etc....e normal ce simt??? cum vine asta ori imi doresc ori nu??? voi ati simtit asa ceva?? sau poate nu sunt inca pregatita .... toate astea plus ca sotzu' e de parere ca nu e momentul.....![]()
![]()
edit: oare sunt ridicola cu asa intrebari??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
BB deci adevarul e ca afecteaza viata de cuplu... O parte din viata de cuplu se gaseste mai nou in baie..cred ca intelegi ce vreau sa spun
Nu e atat de usor pe cat pare ca afirm eu uneori ..doar ca eu sunt foarte optimista.. de felul meu si acum deja e mai bine..Cecilia merge a buselea , mai nou si in picoare din cand in cand.Stii si tu cum era cand a inceput sa mearga Iasmi ..totul s-a simplificat .
Trebuie sa te gandesti ca intr-adevar o iei de la capat cu un bebe mic, dar cu mult mai multe cunostine si cu mult mai multa experienta acumulata.Lasa ca ne intalnim intr-o zi si am sa vin cu amandoi sa vezi ca nu e chiar asa tragic
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank stiu eu ca tu esti o optimista si vii cu incurajari...
la tine poate a fost si mai greu fiind diferenta asa mica de varsta intre copilasi!!
astept sa ne intalnim!!
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
E normal ce simti..nu te judeca nimeni ..si eu mai am parte de depresii cand ma simt incorsetata...dar din totdeauna mi-am dorit 2 copii.dar depresiile trec...copii cresc... Si te vei simti implinita 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
fetelor unde sunteti????
tre;' sa "strig" catalogul ca sa apareti??? ![]()
ia sa vedem:
cati, ce faci,sunteti bine???
doamne ce uituca sunt.....![]()
LA MULTI ANI FERICITI MAMI!!!! 

irinush.....nu am mai vb demult!!! da-mi un semn pe mess. 
Alina cum se simte maria??
erika,aralia,mbontos, logam, darleena, kiva, gill, oana_r,cataro!!!
lala, cami!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! macar un semn din cand in cand ....
alfa_anca ai nascut??
ramo, cum mai sta bea cu papa???
amy, de voi chiar nu mai stim nimic demult!!!
dany26, flori,eny, ralucis, jasmin,
rge (roxule!!) ai promis ca revii!! te asteptam!!
dany2007, roxx,geo, stefania, petro, anka_san,cristiana, iuliana
oana 8188, softurela, sufletdinger
adina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne-ai uitat???
roxxy, ce fac copilasii???
adra,mihuta!!
nahh ca m-am incurcat.....nu mai stiu de cine nu am intrebat!!??
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
BB - tu o rezervasei pe Fifi mare?
Alessiei i-a placut aia, dar cand a inceput sa vorbeasca mi-a aruncat-o in brate...n-am inteles cum te-ai facut frumoasa, dar daca te-ai facut acum, pune si tu poze!
ANK - eu chiar freza noua mi-am facut, ca am tuns tot ciufu...dar asta a fost de la psihic..iti dai seama ca nu mai conta cum aratam acasa in somaj tehnic...![]()
DE ADINA STITI CEVA? IAR NE-A PARASIT?
bb_yasmi spune:
neata
ellis, iasmi ii place cum spune HI i'm fifi....si ea repeta dupa fifi. e in stare impecabila papusa??
da m-am vopsit si tuns si eu. las ca ma vedeti in pozele de la petrecerea Minei.
_
happy mom Lavi &