INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 8
peta spune:
sabine - ce mai faci? ai fost sa-ti faci test de sange?
mai am si eu o intrebare, acum nu mai scapi...ai observat ca te duci mai des la baie?
sensibila spune:
stiu ca este in afara subiectului, dar merita!!!
trimite si prietenilor tai, te rog, pentru Constantin Brancusi, vezi mai jos, macar sa il "impingem" in top 10,
Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.... BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca NU era votat din Romania. Trimite link-ul tuturor prietenilor tai.
Voteaza si TU.. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI! Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
Votati Brancusi! din cati artisti sunt acolo...500 la numar, doar Constantin Brancusi este din partea Romaniei...chiar merita sa il votam....e doar un click.
e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Fetelor, nu am fost sa fac test de samge.Pur si simplu nu puteam deschide ochii de somn.Dar am mai facut un test si e tot pozitiv.
Peta sa sti ca durei ascutite am avut si eu.Am si scris.Mai ales seara.Se mutau.Ba pe stanga ba pe dreapta.Dupa putin timp incepeau pe centru.Simptome clare de ciclu la fel am avut.Ba la un moment dat, mi se pare ca joia trecuta am fost convinsa ca o sa-mi vina ciclul mai repede.Ma duceam la baie des sa vad daca nu a veni.
Nu ma duc inca la baie mai des, deocamdata nu am nimic mai putin episodul cu somnul de azi dimineata.Cu chiu cu vai am resit sa ma trezesc la 11.
sabine spune:
Saptamana viitoare ma duc la ecograf ca numai atunci se va vedea.Fetelor oare cati sunt ca am avut trei foliculi maturi?
yarrina spune:
Parca devin si eu mai optimista citindu-te Sabine. Eu sunt in Z 9 de la inseminare si sunt cam dezumflata...Sanii m-au durut tare la ovulatie acum doar un pic...la fel am simtit junghiuri mai ales in stanga...acolo am avut 2 foliculi...dar si in dreapta...chiar si intepaturi in uter...dar asta se poate intampla si de la CM. Oi vedea saptamana viitoare daca vine sau nu...
sabine spune:
Eu vreau sa va spun un singur lucru.Cum am fost eu.Fetelor, mie personal mi-a fost rau dupa inseminarile anterioare.Imi aduc aminte ca ma puneam la masa sa mananc si mi se intorcea stomacul pe dos.La prima IA am avut durei de sani destul de mult timp.Sotul meu zicea, cum sa nu fi gravida.Nu te vezi?Ti-e rau, ti-e greata daca pui ceva in gura.Stiti ceva.In schimb mancam toata ziua paine cu unt(eu nu am mancat in viata mea paine cu unt) si cu castravete murat.Dar nu am fost gravida.Acum nu am avut decat exact ceea ce am scris deja.Nimic.Cred ca simptomele nu sunt un criteriu relevant.
sensibila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabine Saptamana viitoare ma duc la ecograf ca numai atunci se va vedea.Fetelor oare cati sunt ca am avut trei foliculi maturi? |
Acum cati iti da Dumnezeu !
Mai ai si preferinte ?
Stii cum se spune : ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa iti umple Dzeu casa !!!
e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Sensibila chiar n-am nici o preferinta sanatos sau sanatosi sa fie.Mi-a trecut asa prin cap doar.Pot sa fie si doi si trei si unu, cum vrea D-zeu.Tu ce faci?Cum esti?Bebelul? Sensibila e adevarat ca acum cateva zile sunt critice pana cand se implanteaza bine? Asta inseamna sa nu ridic nimic, sa nu fac ce?
sensibila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabine Sensibila chiar n-am nici o preferinta sanatos sau sanatosi sa fie.Mi-a trecut asa prin cap doar.Pot sa fie si doi si trei si unu, cum vrea D-zeu.Tu ce faci?Cum esti?Bebelul? Sensibila e adevarat ca acum cateva zile sunt critice pana cand se implanteaza bine? Asta inseamna sa nu ridic nimic, sa nu fac ce? |
Draga mea de acuma 8 luni si ceva sunt critice. Nu ai voie sa ridici nimic greu , mai greu de 2-3 kg, nu ai voie sa te superi sau sa te nervezi, evita orice cearta sau suparare. Normal ca acum e mai dificil pana se cuibareste bine, insa surprize daa nu ai grija pot aparea pan ala 9 luni.
Incearca sa te odihnesti mult, sa intri sub supravecgherea unui medic si sa iei ce iti da, trebuie sa iti faci analizele sa vezi daca iti lipseste ceva, medicul iti va spune mai bine.
Insa linistea si buna ta dispozitie pot face minuni.
Sa iei nospa la cea mai mica durere, nu sa stai sa te doara de sa nu mai poti.
Poti sa iei pana la 4 no spa /zi si supozitoare uscosin tot 4/zi tot pt dureri.
Sper ca acid folic iei deja. Daca nu mergi si cumpara repede acid folic de 5 mg si iei o pastila/zi
Ti-ar trebui si ceva de sustinere utrogestan sau arefam dar sper ca aia iei deja.
Si daca iti recomanda medicul ceva vitamine , eu personal nu am luat ca nu am avut nevoie , nici acum nu iau , inca !
Noi suntem bine, sper ca bebe creste bine, avem morfofetala pe 4 noiembrie si deabia astept sa vad ce si cum spune. Dar pana atunci trebuie sa ajug la alt dr ca dupa ce o prietena a nascut in Giulesti mi-am mutat gandul sa mai nasc acolo. La ce conditii sunt.
e in burtica +20
varsta bebel