INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 9
magdita spune:
Sensibila, de ce nu mi-o da voie sa-l votez pe Brancusi? Imi arata ca deja l-am votat. O fi posibil sa nu ai voie sa-l votezi de pe acelasi server de doua ori? Ca la noi serverul e in alt oras si l-o fi votat vreun alt coleg de serviciu .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
peta spune:
sabine iti multumim mult pentru raspunsuri. dupa ce ca ne-ai facut ditamai surpriza, cum ar fi sa ne spui ca sunt mai multi bebei???
eu mi-as dori gemeni, chiar daca doctorii spun ca e un risc, din pacate la mine nu se pune problema ca eu produc doar un folicul...
yarrina - tu la a cata inseminare esti?
sensibila spune:
magdita - probabil ca e chestie de un vot pe server sau pe ip
e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
sabine spune:
Ilary, nu am facut FIV.A fost a treia IA.Eu voiam sa fie ultima dar dr m-a convins ca daca nu iasa nici asta sa mai incerc una pe aceeasi schema de tratament.
sabine spune:
Sensibila, multumesc.Mie nu mi-a dat nimeni fier, probabil si dr credea ca nu va iesi nici de data asta.daca incep sa iau de saptamana viitoare dupa ce ma duc la eco e tarziu?Eu am niste vitamine in casa care contin si fier.Sa ma apuc sa iau de acolo cate una pe zi?Ce crezi?
cora79 spune:
YARRINA,hai si tu cu II liniute sa ne mai dezmortim si noi si sa prindem curaj si incredere
sensibila spune:
Sabine - nu lua fier. cred ca e prea devreme. Ia acidul folic cum ti-am zis si ceva vaginal de sustinere. Fierul si vitaminele se dau numai in urma analizelor care arata carente. Si mare grija ca fierul constipa rau
e in burtica +20
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!