INSEMINARE 48

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, Yarrina, haideti si voi cu vestile bune, capitolul trebuie sa mearga bine in continuare!
Yarrina, unde ai facut IA?
Sabine, neaparat sa pui in continuare arefam. Poate ar fi bine sa-l suni pe dr tau pana te duci la control, poate iti mareste doza de progesteron si iti mai da si altceva pe deasupra.
Fetele, eu tocmai m-am intors de la monitorizare.
Deci, ziua 7, pe stimulare cu gonal f, avem deja niste valori de toata frumusetea:

E = 7
OD = 18.2
OS = 15.4 ; 14.7

Asa cum am citit, ovulatia se produce mai repede de la gonal...
Ma mai duc si maine la monitorizare. Dr. T mi-a spus ca e foarte probabil ca sambata sa facem deja inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

cora - multumesc mult de sustinere
nu stiu ce sa cred, aseara v-am zis aveam simptome clare de CM, acum am din cand in cand dureri de ovare (ceea ce nu aveam inainte de CM in mod normal)...poate totusi imi fac un test maine, ar fi ziua 13 de la IA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Araceli

Peta, Yarrina, haideti si voi cu vestile bune, capitolul trebuie sa mearga bine in continuare!
Yarrina, unde ai facut IA?
Sabine, neaparat sa pui in continuare arefam. Poate ar fi bine sa-l suni pe dr tau pana te duci la control, poate iti mareste doza de progesteron si iti mai da si altceva pe deasupra.
Fetele, eu tocmai m-am intors de la monitorizare.
Deci, ziua 7, pe stimulare cu gonal f, avem deja niste valori de toata frumusetea:

E = 7
OD = 18.2
OS = 15.4 ; 14.7

Asa cum am citit, ovulatia se produce mai repede de la gonal...
Ma mai duc si maine la monitorizare. Dr. T mi-a spus ca e foarte probabil ca sambata sa facem deja inseminarea.

uau, arata foarte bine ce ai tu acolo, bafta multa ...cat gonal ai luat?
pana acum cu ce facusei stimulare? ai mai avut si inainte mai multi foliculi?

Mergi la inceput

Peta, dupa cum vezi, Sabine ne-a dat exemplul clar ca nu ne putem baza pe simptome. Eu eram convinsa ca dezumflatul sanilor este semn clar de cm (semn ca scade nivelul de hormoni inainte de cm)
Asa ca fii optimista si vino cu vesti bune

Mergi la inceput

Am facut primele doua luni stimulare cu clomifen. Prima luna a mers foarte prost, am facut un chist mare si foliculii nu au crescut.
A doua luna am luat tot clomifen, am avut tot vreo 3 foliculi mari, dar nu am facut IA si nu s-a intamplat minunea natural.
Luna asta am luat gonal f, cate 2 fiole de cate 75 u.i/zi, timp de 4 zile, din ziua 2 pana in ziua 5. Valorile fiind bune, nu mi-a mai dat nimic sa iau in continuare, deci am ramas cu 8 fiole de gonal.

Mergi la inceput

Araceli, felicitari pt foliculi, ai mai multe sanse acum cu 3 foliculi la IA.
Ce as mai vrea si eu sa am mai multi , dar la mine sa incapatineaza sa fie unu singur ...
Am sunat ieri la un cabinet medical unde e doc care are competente si in tratamente naturiste...abia la anu aveau locuri libere...
dar cine stie, poate nu o sa mai am nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Fetelor am vorbit cu doctorul Arefamul ramane si trebuie sa iau acid folic asa ca ma duc la farmacie.S-a bucurat si el mult.A spus ca vrea sa ma vada in 15 zile sa vada daca e o sarcina sanatoasa si sa-i vada cordul.Cand am auzit mi s-a facut frica.Nu m-am gandit ca nu ar fi sanatoasa si nici nu am sa ma gandesc.Am vorbit cu sotul meu, i-am spus ca dr din Romania vrea sa-mi dea si un set de analize.El a spus ca cel mai bine acum la inceput, pt aceste analize si stabilirea medicatiei sa ma duc la Surcel care ma cunoaste, imi stie problemele, stie cum a reactionat organismul meu.Dupa aceea voi trece la un doctor aici dar el crede ca asa e mai bine.Oricum, saptamana viitoare am sa ma duc la eco aici.
Peta nu fa nici un test decat dupa ce ar trebui sa-ti vina ciclul.La o zi distanta.Sa nu fie fals negativ si sa te deceptionezi.Nu mai e mult.Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Aracelli felicitari pt foliculi.Eu in ziua 7 aveam doi de 18 si unu de 16.Tinem pumnii.Ai toate sansele.
Am citit undeva ca inseminarea cu trei foliculi maturi echivaleaza cu o fertilizare in vitro.

Peta tu cu ce faci stimulare?Si eu am avut numai cate un folicul pana am trecut pe closty combinat cu menopur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetelor am vorbit cu doctorul Arefamul ramane si trebuie sa iau acid folic asa ca ma duc la farmacie.S-a bucurat si el mult.A spus ca vrea sa ma vada in 15 zile sa vada daca e o sarcina sanatoasa si sa-i vada cordul.Cand am auzit mi s-a facut frica.Nu m-am gandit ca nu ar fi sanatoasa si nici nu am sa ma gandesc.Am vorbit cu sotul meu, i-am spus ca dr din Romania vrea sa-mi dea si un set de analize.El a spus ca cel mai bine acum la inceput, pt aceste analize si stabilirea medicatiei sa ma duc la Surcel care ma cunoaste, imi stie problemele, stie cum a reactionat organismul meu.Dupa aceea voi trece la un doctor aici dar el crede ca asa e mai bine.Oricum, saptamana viitoare am sa ma duc la eco aici.
Peta nu fa nici un test decat dupa ce ar trebui sa-ti vina ciclul.La o zi distanta.Sa nu fie fals negativ si sa te deceptionezi.Nu mai e mult.Tin pumnii.

peta iri tin pumnii!!

sabine, nici sa nu te gandesti la rele!!!! O sa fie foarte bine!
Cu mersul in RO, hmmmmm....acum e adevarat ca dr. din romania e cel mai indicat sa te vada si ca el a "contribuit" la aceasta sarcina, dar eu stiu, este OK sa calatoresti cu avionul?...intreaba si pe doctor!!!..s-o fi gandit la calatoria cu avionul, esti totusi in perioada cand trebuie sa fii atenta..mie , sincera sa fiu, mi se pare inutil sa mergi in Romania, poti sa faci un control si la Viena. Fa un control/eco la viena sa vezi ca totul e bine si pe urma te mai gandesti la calatoria in RO...
Zic si eu,Sabine, ai mare grija si gandeste-te de acum la fiecare decizie..

araceli ai un raspuns foarte frumos la gonal! sa fie cu noroc, draga mea!!!

toate fetele!

Mergi la inceput

sabine eu am luat mai intai 4 luni clomifen jumatate de pastila pe zi timp de 5 zile - cu un folicul
si dupa aia 2 luni de puregon cate 50 ui/zi timp de 10 zile - tot un singur folicul
tu aveai ovulatie fara stimulare? eu nu am...fara stimulare nu misca nimic...

Mergi la inceput