INSEMINARE 48
Raspunsuri - Pagina 7
sabine spune:
Ilary, sotul meau avea o gramada de morti din cauza abstinentei(eu veneam in Romania cu vreo 10 zile inainte de inseminare) iar ceilalti erau aproape lesinati.Cam lenesi saracii dar tot din cauza asta.Bine ca nici numarul nu a fost atat de mare(la Luminita sotul avea 99 milioane) si asta din cauza meseriei de antrenor ca toata ziua depune efort fizic.Dar oricum eu i-am dat sa ia ging seng spunand ca-i face bine si nu o sa mai simta obosit.Lui nu i-am spus ceea ce a zis medicul ca si el e un pic mai inhibat asa ca daca ii spuneam poate se inhiba de tot.Am preferat sa nu stie si sa creada ca e totul super ok cu el.Apoi, noi nu am mai facut si asta din cauza dr de aici din Austria.Luna trecuta cand mi-a venit ciclul si a trebuit sa ma duc la eco pt chisturi, dr ne-a tinut o prelegere ca nu am voie sa fac nimic si ca prin nimic se intelege si in dormitor.Spunea ca totul e foarte fragil pana la 12 saptamani, ca multe tipe raman dar le vine ciclul normal si ca asta ar fi una dintre cauze.Ca el, saraca bobita, incearca sa se implanteze dar e deranjat de miscari.Asa ca probabil nici nu am sa mai fac nimic pana la 12 saptamani.
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 ALLA-vom deveni mamici cat mai curand posibil |
fetelor, sa va dea d-zeu copii la toate!.. Mi se rupe inima cand va aud cate greutati aveti...Inteleg asa bine...si eu am dus-o prost ani de zile si m-am chinuit, dormeam si trei in pat la un moment dat: nu va ganditi la prostii :-)))) trei, adica eu, copilu' si o sora de-a mea, ca am mai multe!!!! Si noi tot copii saraci am fost si suntem ca banii tot nu vin usor si tot la apartament de rahat, dar macar eu l-am cumparat pe vremuri prin '92 de la stat.., pana la urma, am iesit la liman, o sa iesiti si voi cu toate cele, si cu bebei si cu case!!!:-))
Sabine, sa ai grija de tine!!!! eu inca sunt in stare de soc de parca eu as fi ramas insarcinata!... Mi se pare minunea minunatiilor!... Azi nu ma pot gandi la altceva decat la tine!...sunt impresionata si impulsionata sa mai incerc si eu o IA inainte de plecare, nu mai aveam curaj deloc, sincera sa fiu, dar azi am hotarat, mai fac un ciclu stimulat cu puregon sa vedem macar cum raspund la tratament!
Pupici fetelor!
sabine spune:
Luminita, nu pot sa-ti spun decat sa incerci.Eu aveam zile in care parca putin credeam ca poate sa fie ceva cu inseminarile astea dar sa sti ca momentele erau rare.IN ziua inseminarii i-am spus deja sotului ca trebuie sa luam menopur pt luna care vine.S-a si enervat ca nu sunt deloc pozitiva.Astazi cand am facu testul si ieri dealtfel, sti care au fost cuvintele?Haide, afla ceva ce deja sti dar oricum, chiar daca sti cerul tot va cadea pe tine.Vrei certitudine, poftim o sa ai certitudine.Fetelor, eu am jaluzele la geam.Prima data a iesit o liniuta iar in urmatoarele 20 secunde a doua.Am crezut ca nu vad bine.Am spus ca e o umbra de la jaluzele.Am mers la un alt geam.La fel.Imi spuneam ca am halucinatii, ca e o inchipuire asa ca am deschis geamul si am tinut testul in soare.Am apropiat testul de ochi, l-am indepartat.Sincer nu credeam.Mi-am sunat sotul, care s-a blocat saracul.Mi-a spus ca el nu se bucura ca daca e fals, daca maine imi va veni ciclul am sa cad pe partea ailalta.Dar tot a sunat un medic ginecolog de aici care a spus ca de obicei testele sunt fals negative nu pozitive.
Luminita, asta voiam sa spun.Nu mai credeam, ma gandeam la FIV, ma gandeam ca ma vor respinge ca sunt alergica, ca am un fibrom mic in perete care nu pune probleme dar austriecii sunt mai dusi, ca nu o sa fac oute, ca nu merit sa am copii si ca de aia nu-mi da D-zeu.Dar nu a fost asa.Vezi, nu-ti aduce anul, ce-ti aduce ora.Eu nu pot decat sa va spun sa incercati.Niciodata nu se stie.
Fetelor imi sunteti tare dragi.
rodicuta32 spune:
Felicitari Sabine!
Sa-ti ajute Dumenezeu sa fie bine pana la capat,sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme si un copilas sanatos!...si sa te urmam si noi cat mai curand!
yarrina spune:
Felicitari Sabine...ai adus o raza de speranta in suflete nostre. Sa fiti sanatosi amandoi!
peta spune:
Z12 de la IA...
nu mi-am facut test fiindca aseara am avut simptome f clare de CM, si am zis ca nu are rost...azi in schimb nu mai am niciun simptom, am avut doar o durere ascutita la un moment dat in partea stanga a burtii, jos...nu stiu ce o mai fi si asta...
elenaraluca spune:
Bravooooo Sabine! ma bucur pt tine!
Luni ma duc si eu la DR Predoi la medlife,sa vedem cand incep stimularea pt inseminare.Va voi tine la curent!Dar hai sa va spun ce mi sa intamplat;mie ciclul nu imi vine fara utrogestan,sau ma rog imi vine cu intarziere mare,luna asta am vrut sa aman putin ciclu ca sa pot sa merg sa repet secretia vaginala care nu iesise bine si nu am mai luat utrogestanul care trebuia sa il incep in ziua 20.sambata 17 oct ziua 24 de la ultimul ciclu,mi-a venit putin putin sange dar nu chiar rosu era mai diluat insotit de durere de ovare de credeam ca imi vine ciclul dar totusi nu erau durerile exact ca la menstruatie si la cateva zile o scurgere apoasa putin mai abundenta decat de obicei,pana acum nu mi-a venit ciclu dar azi incep utrogestanul si voi vedea ce se va intampla.
Daca vi sa intamplat la vreuna asa ceva va rog sa imi spuneti.va sarut dulce pe toate!
magdita spune:
Elenaraluca, secretie apoasa ? Putin mai abundenta ? Vezi ca Sabine tocmai povestea ca i s-a intamplat lucrul asta si se pare ca e unul dintre simptomele de sarcina . Doamne ajuta sa fii tu urmatoare gravidutza . Te asteptam cu vesti bune .
Pup toate fetele si bafta la stimulari, inseminari si nidari .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor