INSEMINARE 48

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

SABINE-mamica fericita,in ce perioada se tine postul SF. ANTON?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

sabine - felicitari. si mie mi-au dat lacrimile.esti cea mai tare.stiam ca se intampla ceva cu tine,cu organismul, de testul "s-a blocat".parca imi faci si mie curaj sa mai fac vreo 2 inseminari.
oricum nu cred ca am mari sanse la fiv gratuit..nu am 3 ani de cand incerc,avem amandoi alte probleme de sanatate,stam cu chirie, si suntem cam saraci - de asa sunt medicii pe hartie, nici macar credit nu poti sa iei..ar trebui sa iau spaga, ca sa imi permit sa fac un FIV. minunat,ar trebui sa ma apuc de jecmanit poporul..dc ar fi asa simplu..nesimtiti.asa conditii..Deci, celor saraci nu li se permite luxul de a fi ajutati financiarsuntem o tara de handicapati..mental.
sabine - ma bucur , si alte cuvinte nu-si au rostul.decat, sa duci cu bine aceste 2 liniute pana la capat, bine, sanatoasa.

subscriu la tot ce ai scris impotriva criteriilor de selectie pt fiv-ul gratuit.
ah ... si daca pot glumi putin... tu macar poti lua spaga si jecmani poporul ca sa iti faci un copil, eu nici spaga nu am de unde lua... si tot in chirie
oricum, noi nu am trece psihologicul de care vorbea nesimtitul care zicea ca "cuplul trebuie sa fie sanatos la cap"
sanatatea aia ne-am pierdut-o incercand sa calculam si sa jonglam intre un salar de mizerie, o chirie mare, un leasing la masina si mai mare si banii multi cheltuiti pe proceduri de reproducere asistata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Alla, 54 mil au fost la numaratoare dar nu stiu cati s-au folosit la inseminare. Eu cred ca depinde si de dr.Daca vrei am sa-ti dau nr lui Surcel de tel.Maine oricum il sun si daca vrei vorbesc cu el.

draguta ca de obicei.
dar uite, ti-am explicat mai sus: m-as duce la surcel daca ar fi sa pot face stimularea si foliculometria cu el la cluj. dar o fac la oradea si asta ma face sa spun ca oricum zarurile cam sunt aruncate pe cand ajung eu cracanata pe masa de la OB 1 cluj. nu prea mai are importanta cine impinge siringa, important e doar cat de bine m-a stimulat doctorita mea, cat de "sincron" m-am prezentat la cluj, si cat de bine isi face meseria tanti bioloaga de la cluj

Mergi la inceput

ALLA-lasa draga mea ca si eu tot cu chirie stau,va aranja DD lucrurile si pt noi si vom avea bebei si bbbbaaannnnniiii multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Cora trebuie sa ti postul 9 marti.Incepi in orice marti vrei.Mananci orice inafara de carne, iar marti ar fi bine sa cumperi o franzeluta si sa o duci la biserica.Foarte bine ar fi sa te spovedesti inainte.
Daca dai cautare pe Google ai sa gasesti si rugaciunile care se spun.Pt fiecare marti exista una.da cautare cu Postul Sf Anton sau 9 marti pt postul sf Anton.

Mergi la inceput

SABINE_merci mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

ALLA-lasa draga mea ca si eu tot cu chirie stau,va aranja DD lucrurile si pt noi si vom avea bebei si bbbbaaannnnniiii multi

chiria sa fie cea mai mare problema a noastra...
ca pe aia o rezolvam noi
important e sa vina BBii!!!

Mergi la inceput

ALLA-vom deveni mamici cat mai curand posibil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

ALLA-vom deveni mamici cat mai curand posibil

sa speram iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Felicitari din tot sufletul SabineSa fiti sanatosi!
Si eu tin postul pt a 2-a oara si sper sa ne ajute D-zeu!Incercati si rugaciunea Sf Spiridon!
Sotul tau a a avut ceva probleme?

Mergi la inceput