Pepenasi de iulie - august 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

BOTI tu semeni cu nepoata mea. Anul trecut a rugat-o din suflet pe mama-sa sa ii cumpere si ei niste parizer, caci colegele ei la scoala au sandvisuri cu parizer si ii place si ei....

GINI ei ii dau cu orajel lui seb pe gingii. Chiar aseara l-am folosit ca s-a trezit din somn de durere ca ii iese un canin.

MENIU:
- dimineata lapte, daca mai vrea ii mai dau iaurt cu fulgi de porumb, branza de vaci cu iiuart, o felie de piine cu ceva pe ea

- la prinz are mancarea care e in casa: mincare de fasole, de cartofi, ghiveci, paste dar maii degraba lasagna, fripturi la gratar sau la cuptor si dupa aia ceva fructe sau un ursulet barni sau nimic.
Carnea pe care o folosesc eu in casa este manzat/vitel (muschi sau rasol alb), peste, oiae sau miel si rareori pui sau mai degraba curcan.

- seara la alegere maninca ceva "dulce", gen gris cu lapte sau orez cu lapte, un iaurt sau o budinca sau baga o fripturica buna sau doar niste legume sau niste biscuiti.

Oul si ficatul sunt in meniul lui de la sora-mea unde sta in general in wek-end. La mine nu maninca si pace. Nici nu ma sinchisesc sa ii mai dau. Prajeli ii dau cind vrea, dar nu prea are acces la ele caci eu nu fac nici un fel de prajeli in casa, deci doar cind este in deplasare. In general eu il las sa exploreze mincarea. II place de exeplu sa manince lamiia cu tot cu coaja, drept urmare maq milogesc de un prieten sa ii spuna mamei lui sa imi trimita lamii de la un vecin de al iei din curte.

SUN cred ca daca atunci cind ai facut gogosi nu le dadeai prin fructoza T oricum ar fi mancat.

MADA super tare ca a venit XENA pe la tine.

ANNA mai pune o data link-uk de la filmuletul cu Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pica dadadada, am niste gusturi paysane rau... In copilarie mama mea lucra la abator (v-ati dat probabil seama) deci mai avea acces la bunatati. Ei bine io pofteam numai la tristeti d-astea comuniste, ca sa nu mai zic ca schimbam cu mare drag sandvisul meu cu muschiulet pe sanvisuri colegilor cu margarina si marmelada . Murea maica-mea de oftica ca ea facea rost cu greu de bunuri si io nu dadeam 2 bani pe ele. Si acum la fel sunt, numa' prostii bag in mine, noroc ca ma tine stomacul... Si macar daca as face-o din nestiinta

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

sunt bine, doar cu casa intoarsa...dar o sa arate si ea cumva intr-o zi ...voiam sa va rog sa nu va mai faceti griji pt mine pt ca sunt bine si daca fac eu curat nu se intampla nimic..pt ca fac incet..cat pot..si restul Pustache...desi cred ca saracu' abia asteapta sa ma lase luni la Tg Mures sa se mai odihneasca si el putin
Bujo a venit si a smotruit prin casa ..si eu ma uitam la ea ...in speranta ca intr-o zi cand va fi din nou burtoasa o sa o ajut si eu pe ea ...pana atunci, mii de multumiri

Ankalaura multumes si tie pt pachetel, l-am primit, l-am luat luni...multumesc muuuult de tot

Turtu imi pare foarte rau , sper sa fii puternica si sa treci peste aceasta durere repede

Dianami ai grija de tine...ma bucur ca esti mai bine!

Struluta

si acum merg sa mai sterg din praf....dar linistiti-va...ca nu ma obosesc, mai sterg putin praful, mai intru pe net...si tot asa..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Marina am gasit hrisca la super marchet... Ce pot sa fac cu ea? Cum se gateste? Ca aveam in facultate niste colege basarabence si faceau niste mancaruri cu hrisca de statea matza-n coada, dar n-am intrebat ce si cum se fac pentru ca nu se gasea in RO hrisca.

Si inca ceva... am gasit pe culi o reteta de salata de morcovi super tare dar care necesita taierea morcovilor pe lung cu o scula care se gaseste doar in Rep. Moldova... Tu tii legatura cu cineva de acasa (adica mai ai pe cineva in Moldova?) ca as pofti si io la o scula de-aia si am inteles ca doar acolo se gasesc. Razatoarea mea Boerner nu face asa fin... arata morcovii dati pe scula asta ca taieteii cei mai subtiri... si clar la cutzit ioc sansha sa iasa asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Pt. Pica din nou: www.youtube.com/watch?v=WBSYlhOzDcs" target="_blank">harnicuta mamei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ANNA super e Ioana cu rufele.

CAMY iaa mama si sterge praful acum si tine minte ca pe urma nu o sa mai ai timp de asa ceva. Dar totusi sa nu exagerezi.

Incerc sa va pun un filmulet cu ce facea Seb mai devreme, dar merge netul cu incetinitorul.

BOI de ce scula e mama vorba de taiat morcovi? Eu sunt fan morcovi, asa ca baga reteta aici sa vad si eu despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Marina, Pica chiar am cautat reteta ca sa vada Marina scula... www.culinar.ro/forum/continut-pagina/12798/Morcov-peisoare/pagina/20/" target="_blank">uite aici

Si eu is mare fan morcovi, ai are mama o recolta anul asta... 3 roabe si parca nu as vrea sa ia toti calea congelatorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

La multi ani Violeta! Sa fii sanatoasa, fericita si la fel de frumoasa alaturi de roscatica ta si de toti cei dragi! Si hai mai des pe aici!

Moni ai intrebat acu o sapt de tocanita si nu ti-am raspuns, ca uit :) dar imi aduc aminte cand fac mancare sau aspir si vorbesc cu tine in gand:)). Cu somnu, noi avem 1/zi, intre 2-3 ore si 12h noaptea.

Mai3 pai le fac si-si. Adica da, le mai si prajesc, atunci cand vreau musai sa-i fac snitelele date prin pasta din aia ( ou+ faina+ lapte/apa minerala+ usturoi pisat + condimente (ei ii pun rozmarin, de regula)) sau la cuptor, dar dupa ce "bat" bucatile de carnita si le pun un strop de ulei, le dau doar prin pesmet si le coc pe hartie, in tava. Cand fac cu "pasta", ii fac snitele din diverse: dovlecei, broccoli, conopida, morcov, vinete (pt noi doar, momentan), etc.
Auzi, ma gandeam, ca ai scris ieri si, culmea, am retinut. In sept ai zis ca Alexandra are 82 cm (retinusem fix pt ca era cam la fel ca T si ma bucuram ca mai sunt "inaltimi" in jur) si ieri ca are 86cm. Mi se pare enorm sa ia 4 cm acum...te-ai gandit daca nu cumva o fi si asta un motiv pt fierul ala problematic? Si ce bine ca a ta sta in patut...noi nu mai avem o laterala, asa ca se trezeste si o ia la picior, prin casa; bine, slava cerului, ora minima de trezire e 8, but still...

Boti cum le zici tu ca un om mare si cata dreptate ai. Io sa stii ca uneori trebuie sa ma "auto-stopuiesc" sa nu ajung mai catolica decat Papa. Ca nu-i pun zahar si sare in haleala, e din cauza piticilor personali, din cauza bolilor familiei mele. Dar da, ii mai dau telemea (i=o ia soacra'mea de la o super ferma, testata, alea alea si aproape nesarata dar are, totusi, ca d'aia e telemea), cascaval...pt ca nu vreau sa traiasca asa, departe 100% de orice. Si da, in concediu a mai furat cartofi prajiti de la noi si noi ii faceam poze, nah:). Trebuie sa facem totusi o balantare undeva...zic si eu. Acuma, eu ma stiu cu potential paranoid puternic, asa ca incerc sa fiu "cat de cat".

Flo, eu mai fac pate in casa, pt mine...desi tot pe ala (iute) din comert l-as hali:). Amestec ficatel cu putina pulpita de pui + ceapa calita (in unt, hehehehe:)) + 1 ardei mare si gras + condimente + unt. Iese ceva comestibil daca nu insist sa pun prea mult chilli:)

Pica v-ati hotarat la gradinita aia? Daca da, de cand? Ca io-s in strofocari de creieri dar mi-ar placea sa fie cu un pepenas.

Birinache, tu esti ...tu, mai! Normal ca relaxare ti-e numele al 2lea!

Camy hehehe, cat de putin mai este! Inteleg ca luni nasti? Sau doar te internezi? Cuscri a mea e cea mai tare, da...

Hmmmm, io am vazut poze cu Ana(xena) si fetele, care au calarit-o asa, ca la carte!:) Bai, misto gagica e, serios!

Fii'mea are un nou "skill" si de cate ori vorbesc, scoate degetul la inaintare, si-l pune la gurita si imi zice shhhhhhhh. Mdeah...in curand ma leaga de clanta...ce atata deranj?!

Pupam, clipe senine, halicioase si sanatoase va dorim!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

http://ro.altermedia.info/politica/incredibil-legea-privind-extinderea-concediului-de-maternitate-a-fost-respinsa-unii-deputati-au-crezut-ca-voteaza-altceva_16629.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda...cica fac curat...pai de cand am deschis calculatorul...nici foame nu-mi mai este...

....Sun nasc miercuri...nu luni....adica sper sa fie asa...

Vio

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput