Pepenasi de iulie - august 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani vio
am vazut si eu calcatoreasa, Doamne cat este de scumpa, s-o mananci nu alta, dar e si dotata cu tot ce ce-i trebuie, nici mami nu e intregutza

marina si eu sunt constienta ca nu-i pot feri de toate porcariile, insa macar acasa sa-i hranesc fara prea multe e-uri. sunt constienta ca pana si branza de la magazin contine macar o faina, dar macar nu contine ce contine un mezel. lui david incerc sa-i dau telemea, dar sa nu fie sarata ca si asa bea multa apa si ii forteaza si rinichii. eu mananc foarte sarat ca altfel mi se apleaca si asta pentru ca asa m-au obisnuit ai mei si nu pot fara sare si macar sa fie asta problema, dar ma umflu de la ea. vreau sa-i invat sa nu manance foarte sarat.
in legatura cu alimentatia si aratatul bine. nu cred ca daca arata bine desi mananca mezeluri si prajeli trebuie sa stam linistite, nu e vorba ca nu acum se vad urmarile unei alimentatii 'bogate', insa mai tarziu se vor vedea problemele: ficat marit, probleme cu stomacul, colesterol marit, etc. toate boliele apar din cauza imunitatii scazute. de ce sa nu-i dau eu un mar, de expl, in locul unei maguri care e plina de e-uri? nici eu nu m-as risca sa-i dau ioanei mezel si mai ales de teama ca imi va refuza altele pe care acum le mananca foarte bine si sunt mai sanatoase. david nu manca branza pentru ca e 'oribila' si acum pentru ca nu are incotro mananca salata bulgareasca cu rosie, branza, ou.
nu vreti sa stiti cat de mult ne-a luat sa-i convingem pe ai mei sa nu mai cumpere un porc de Craciun. acum 2 ani au suferit mult ca in urma cu 3 ani nu au cumparat si s-au luat dupa noi asa ca au dat 8 mil pe un porc din care nu s-au ales cu mai nimic, ca e si grasime si oase. le-am explicat ca de 8 mil isi luau carne macra sa-si puna si-n cap. oameni conservatori ce sa le faci, de unde sa ia ei matze sa faca caltabosh? au trebuit sa ia tot porcul. mama are ulcer, iar tata diabet, ce le-o trebui lor porc? anul trecut n-au luat si cica nici anul asta, sa-i videm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am reusit sa pun filmuletul facuit mai devreme cu Sebi

SUN saptamina asta aveam in programm sa ajung la gradinita sa fac investigatii amanuntitre. Problema este ca din cauza unor lucrari la casa, a unei masele care ceere tratament la 2 zile si copil care doarme de nu se mai trezeste ca e in suferinta cu iesirea unui canin, nu am reusit sa ajung. Eu imi facusem planul ca din martie sa il dau la gradi luind in consideratie ca pe timpul iernii circuula destul de multi virusi si parca e cam mic sa il expun la cantitate mare de virusi, mai ales ca pot sta cu el acasa fara probleme si mai are si copiii de varsta lui prin preajma. Daca vrei putem merge impreuna saptamina viitoare sa facem o "vizita" la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

camy ... sarcina usoara in continuare ...inca un pic si il tii pe Flavius in brate...multa sanatate la amandoi... in ceea ce priveste curatenia in casa ... si constructia ei... nooi am terminat constructia si varuiala cu o luna inainte de a naste... apoi eu cu sotul am facut tot ... ca eu sunt mai incapatanata de fire. si nu am acceptat sa vina sa ma ajute nimeni..., dar am facut cat am putut ... incetul cu incetul si sambata ( inainte sa nasc am sfintit casa) si marti am nascut ... cat am stat in maternitate mi-a pus casa la punct mama mea si soacramea

mai3 sa imi zici si mie te rog daca gasesti ceva la TEBA... poate trag si eu o fuga zilele astea ... pina la ce ora au program???

noi suntem bine, darius a inceput sa coloreze peretii ... azi a vrut sa pape iaurt singurel ... si va da-ti seama ce a ramas dupa el.
vrem sa mergem la salina... dar nu stim cand poate reusim in wend-ul asta.
va dorim o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Salutare gasca!

Zisei sa arunc si eu un ochi pe forum, mai, dar scrieti, de ma speriati
Dav mananca destul de bine zic eu, de vreo 2 saptamani mananca singur cu lingurita, chiar si ciorbe, evident cu erorile de rigoare, dar asta este, m-am resemnat. Ieri dimineata am facut luna in bucatarie, cu spalat pe jos, tot tacamul si azi cand a venit femeia la curatenie s-a luat cu mainile de cap ... asa ca Dar sper sa nu mai dureze mai mult de o luna.
In rest, suntem bine, Dav a facut azi cativa pasi netinut de mana, de la mine la tati, e foarte curajos, parca mai frica mi-e mie sa nu cada.

Cred ca-i ies si ceva masele sau dinti, ca se trezeste plangand, il dau cu orajel si adoarme imediat, plus ca tot roade ce prinde si baleste de pot sa zic ca am facut dus dupa ce il tin 5 min.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetelor!!

LA MULTI ANI VIOLETA!!Multa fericire si tot ce iti doresti!

Cu laptele, parerea mea e sa-i lasati sa bea cat vor ei. Oricum sunteti fericite ca il bea...Maya de exemplu de cand s-a nascut si pana in prezent isi bea laptele doar dormind.Treaza nu vrea sa puna gram de lapte in gura. In rest, in combinatii il mananca fara probleme.

Cu somnul ... Maya doarme cam 2-3 ore pe zi si cam 12 ore noaptea. De pe la 9 seara pana la 9 dimineata.Singura si-a format acest program, de vreo 2 luni de cand si-a scos repriza de somn de o jumatate de ora de pe la 6 seara.

Wooww CAMY,miercuri? Ce repede a trecut. Iti tinem pumnii!

Anna si Pica sunt dementiali.

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

LA MULTI ANI FERICITI VIO!! SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN PE LUMEA ASTA SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Multumesc de raspunsuri la intrebari fetele!!
Ce-mi place mie cand se discuta despre ce mai papa pepenasii, ca mai fur si eu idei. Eu nu m-am gandit sa-i dau ciuperci, desi eu sunt maaare fan. Cred ca o sa incerc si cu niste snitele...Mie mi se pare ca my little shmoo nu are un meniu prea variat, adica mananca din toate grupele de mancare, dar ne invartim tot pe la aceleasi feluri...mai iau lectii si de la voi.

mezeluri eu nu i-am dat decat parizer, mai raaar si a furat ea o data o ruda de salam si s-a infruptat, noroc ca nu a mancat mult.

Azi am incercat sa-i dau ou moale cu lingurita, cu putina paine...esec total. Noroc ca ea mananca omleta.
Aaa si ea este mare fan paine, chiar radeam cu maica-mea ca n-o sa moara de foame. Cand ii se face foame numa' ce o vedem ca da atacul la dulapul cu paine ia toata punga o scutura bine isi ia o felie de paine si mananca de n-are treaba. Nu mananca multa, ca intre timp sar eu cu mancarea, da' ma distreaza gestul...

Camy ce putin mai este! Spor la trebi, asa incet, cu moderatie...cum ai zis si tu!

Ma duc sa fac ceva de papa pentru clasa muncitoare. O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI VIO, SA FII SANATOASA IUBITA IMPLINITA!!!!
AM UN TEST.....POZITIIIIVVVV, da mai incerc sa-mi mai fac vreo 2 asa de control...am niste emotiiiii

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Pun acusi si poze cu Xena n-am apucat azi am fost numai pe fuga ca diseara mergem la party de halloween la gradinitza. Ce fata mare avem!!!

Deja ni s-au dat hartiile de la nursery din ianuarie ne mutam dupa gard la nursery.

Mai cu mancarea si eurile si mcdonalds, nui dracu chiar atat de negru cel putin aici ii amandeaza de ii rupe si toate regulile se cam schimba si is obligati ca toate sda aiba continut cat mai mare de carne etc.

Acuma nu trebe dat nici in extrema cealalta facem totu in casa nu mai cumparam nimic, ca sincer nu stiu care femeie care e si mama si sotie mai are si job are timp de facut toate de casa, acusi om merge la cules de trestie sa facem zahar.

Da cu masura protejat cat se poate da de scapat la ele tot scapa si mai putin e tentat copilul care le-a si gustat decat ala care nici nu a pus gura,plus cel putin aici cand ajung si papa la scoala nu mai ai sanse, eu ii ofer de toate dar le zic mereu care e varianta sanatoasa si care o preferam primeste cate putin din fiecare si noi incercam gatit fara prajeli etc fara multa grasime cat mai sanatos etc da nici de acuma nu ne mai atingem de cartofi prajiti si etc.

Eu zic ca toate trebuie cu masura, aici na se gasesc de toate organice cat mai naturale oricum aici salamurile si pateurile si etc sunt portionate cel putin salamurile se vand la felii is cateva intrun pachet si de la supermarket numai la delicatese sunt salamuri baton si sunt bune si aici se merge pe continut mare de carne si etc si la crenvusti si alte chestii de astea procesate.

Fiecare face cum crede cu propriul copil da nici de acuma sa dam in extreme si etc.

Na cam asta la subiectu cu euri si mcdonalds si alte asemenea.

Cami nastere usoara tinem pumnii sa fie bine.

Vio La Multi Ani, sa fii cat mai fericita!

Iriss felicitari pt primii pasi si pt papatul de unul singur, a mea nu are curajos.

Va las fug sa compeltez hartiile de la nursery si apoi sa fac dush si apoi sa pregatesc costumatiile Ari e vrajitoare si Ami e pisica.

Venim cu poze speram.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

LA MULTI ANI VIO, SA FII SANATOASA IUBITA IMPLINITA!!!!
AM UN TEST.....POZITIIIIVVVV, da mai incerc sa-mi mai fac vreo 2 asa de control...am niste emotiiiii

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Wowwwwww felicitariii!!!!! Ce superrr!!!!!

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput