Pepenasi de iulie - august 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
Sun, daa, pizza am facut si eu zilele astea dar cu blat facut de mine. Cu piept de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, boabe de porumb, mozzarela si muult suc de rosii home made. A basculat Aidelul la greu din toate ingredientele, i-au placut mult bucatelele de pui, ciupercile, maslinele... defapt oricum a mancat din toate ![]()
Aseara a facut cristi paste (melcisori) cu piept de pui, ciuperci si suc de rosii. Iar mega succes! manca singura cu furculita ei de plastic de la mine din farfurie.
Ce nu ii place ei e ficatul, si nici cu pestele nu se impaca... la partea cu pestele seamana cu noi, but still, eu in ultimul timp am inceput sa agreez pestii care pot fi alesi osor de oase.
Nici Aida nu se da in vant dupa dulciuri, am facut de mai multe ori prajituri cu mere, banane etc si nu a incantat-o ideea.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Vigantol ii dau 1 picatura.
Ce vroiam sa va mai intreb, Aidei ii cam cursese nasul in ultimul timp (cred ca a fost o viroza ceva ca am fost raciti si eu si Cristi dar ea s-a limitat la nas curgator si atat), acum nu ii mai curge dar de multe ori in timp ce mananca se aude o haraiala/ fornaiala la respiratia ei, nu stiu cum sa ii zic. Sa ma alarmez? ati mai patit asa ceva? E numai in timp ce mananca...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Vigantol ii dau 1 picatura. Ce vroiam sa va mai intreb, Aidei ii cam cursese nasul in ultimul timp (cred ca a fost o viroza ceva ca am fost raciti si eu si Cristi dar ea s-a limitat la nas curgator si atat), acum nu ii mai curge dar de multe ori in timp ce mananca se aude o haraiala/ fornaiala la respiratia ei, nu stiu cum sa ii zic. Sa ma alarmez? ati mai patit asa ceva? E numai in timp ce mananca... Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
didi .. eu pt " nasuc - cu muci" ii dau SINUPRET siropel3 zile si nu ii mai curge nasucul
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa
maitreyi spune:
sun cum ii faci snitelul? ca presupun ca nu prajit...da' in cuptor iese?
eu inca nu i-am dat ciuperci...cred ca am sa ii fac si eu o mancarica cu ciuperci...nici a mea nu e fan dulciuri. nu chec, nu praji de casa, nic.
i-a luat tati ieri din ikea masa cu 2 scaunele 125 lei. mi se pare convenabil. si olita la 9 lei ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Fetelor voi m-ati innebunit cate bunatati le faceti pepenasilor sa manance
Ralu are aproape 10kg si vreo 85 cm (nu stiu sigur cm) si dimineata abia bea 150 ml lapte si seara cam 210 ml......mi se pare putin in comparatie cu ce ati scris voi ....
.De vreo saptamana a inceput sa manance foarte putin,sper sa-i mai apara vreun dintisor ca altfel nu-mi explic.Nici eu nu i-am dat Ralucai niciodata ciuperci,in schimb i-a facut mama chiftelute prajite in ulei de masline si a mancat 2....sper sa nu dati cu rosii in mine.![]()
mai3 sa stapaneasca sanatoasa Alexandra noile achizitii si sa le si foloseasca cu placere.
M-ati speriat cu laringitele care bantuie....
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi azi am avut in vizita un musafir tare tare drag noua adik Anaxena.
Au iubit-o fetele de numa, Ari tot intreaba de ea unde e si de ce a plecat, Ami ar fi stat numai la ea in bratze deci iubire mare. 
Multumim f mult fetelor care ne-au lasta comentarii la poze.

Anna vazut printesa harnica ce radeam si eu si Flo, e atata de scumpa, ce mai aseaza ea si netezeste. 
Flo ms. 
Boti sper sa va treaca rapid boala si sa va reveniti. 
Vicky aici zice dieta echilibrata cu de toate dar sunt copii si aici zic cina pe la vreo 4-5 si la 7 laptele si somn, ale mele numai uenori mai au un iaurtel ceva da legume si frcute separat nu mai papa demult.
Analize aici nu se fac la copii nu se ia sange sa se faca anlize si etc, chinuiala aiurea parerea mea, daca sunt cazuri speciale de copii prematuri sau cu pb de sanatate se fac dar in rest nu vad de ce sa o intep. Aici again dieta echilibrata vitamine nu se dau se merge pe papat sanatos si din toate categoriile. 
Meniu si etc si pofta de mancare toti fac mofturi toti trec prin perioade eu pe Ami o las dupa cum simte ea nu vrea nu vrea bea lapte si gata. Ea bea dim la pranz si seara lapte plus noaptea, e iubitoare de lapte mic dejun cereale, pranz numai daca vrea ea cina seara pe la 4-5 impreuna cu surioara papa ori borcanele ori daca vrea ce are Ari sau de la noi dupa cum pofteste.
Estrella multumim mult.
Dia Ari a dormit in saculetz si i-a placut de numa Ami nu e fan. Cu spalatul pe cap si etc eu de cate ori ii fac baie dush o spal si pe cap uneori fac la doua zile uneori mai des depinde de timp program vreme etc. Oricum incerc sa nu ii fac nici f des fara motiv ca ea e mai sensibila la piele. 

Dana felicitari pt caldura. 
Eu la alimente i-am dat sa guste din toate, care nu ii plac tot asa ascunse si la Ari la fel ca e mai mofturoasa la mancare asa ca...
Vigantol aici nu se da.
Gini eu dau cu dentinox daca e prea rau putin calprofen. 

Tecky si Ami are intre 10-11 kg eu zic cai super ok. 

Didi si ale mele mai haraie cateodata da nu am avut pb a trecut de la sine, la noi laringita nu am avut pana acuma nici noi nici ele deci nu stiu ce sa zic, daca e pb sa fii atenta ce si cum zic si eu. 

Diana imi pare f rau multa sanatate la puiul mic si tie speram sa fie bine. 

Cred ca am raspuns la toata lumea fugim sus sa ducem gagicile la nani si apoi sa papam si noi daca reusesc mai revin. 
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
ankalaura spune:
TECK - relax mama, a mea nu mai bea lapte deloc, iar masa la 6 nu exista, cum vad la fete. A mea doarme cu clabuci pana la ora 10, uneori 11, si s-a intamplat sa o trezesc eu ca sa ma duc dupa Eliza la gradinita 
In consecinta mananca mic dejun, pranz cu un fel (si uneori un desert de genul iaurt sau un biscuit sau ceva de genul asta) si cina care uneori nu e foarte consistenta. Si gata.
Ce zice Boti ca mananca Nancy mie mi se pare ca e mult si ce mananca ailalti (cu jumatea sau kilu de lapte plus mancari si snak-uri) si mi se pare de-a dreptul fabulos ![]()
Pe de alta parte a mea e pofticioasa si ce mananca cere si mananca cu placere. Bea apa si face multumita "aaaaaa".
Didi81 spune:
Tecky, da de ce sa dam cu rosii? Si eu ii mai dau uneori Aidei chestii prajite in ulei de masline ca noi oricum numai in de-asta prajim in ultimul timp.
Da ce copii inalti aveti unele dintre voi! Aida nu cred ca are peste 80cm, chiar si 80cm e mult spus. Si are aproape 10kg, cam 9.800 asa...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
katalyna spune:
eu stiu ca uleiul de masline extravirgin e bine sa fie folosit asa crud, deci doar la salate, eu ii mai pun ioanei inainte sa-i blenduiesc carcaletele
pentru prajit e bun ala de porumb
katalyna spune:
mi s-a dereglat copilul
nu mai adoarme singura seara, acum e treaza nemancata
nu vrea sa stea in patut, zici ca are ace, daca ar vrea la noi in pat ar fi super de super, ca am un somn in mine incat dormeam demult
dar nu vrea, se ridica, a prins-o taica-su de-un crac in timp ce se arunca in cap
ne-am urcat sa bagam un cablu pe dupa dulap si am pus-o pe jos sa nu cada din pat si cum eram noi catarati pe scaune, ea s-a urcat singura in pat
stiu ca nu e mare realizare, dar tinand cont ca ea e mai codasa, pentru mine este super truper
nu stiu cum sa o fac sa adoarma iar singura, cred ca o perioada pana se dumireste ea ca totul e ok tot asa o sa ma chinui cu ea