Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo78 spune:
Am vazut iar gravidute
Felicitari, sarcini usoare si bebelusi sanatosi sanatosi!
mami de Matei 28 iulie 2007
CarlaV spune:
Salutare! Am revenit, acum cateva ore eram cu picioarele in mare, n-am avut deloc Internet.
Multumesc celor care m-au sunat de ziua mea, citesc din urma si revin sa mai povestim.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Carla, o sa ai ce citi .
sa ne spui daca identifici (si) tu individa misterioasa , ma bazez pe flerul tau.
in alta ordine de idei, cum e marea la jumatea lui octombrie?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Astazi am cunoscut-o pe Adelutza si pe parintii ei.
Adelutza este o finutza, o delicata. Are niste gesturi de iti vine sa o papi, dulce foc, niste gesturi f feminine. Cred ca va fi o domnisoara super fina. A mea e mai nazdravana asa, se vede ca ne-am jucat aproape zilnic de la 2 luni cu un baietel, Luca, cel mai bun prieten al ei.
Cat despre Karligutza va garantez ca nu aveti de ce sa o banuiti nici un pic de a fi capabila sa scrie un mesaj de genul celui 'analizat' de noi . E prea inteligenta sa se preteze la asa ceva. Si punct.
MI-a placut intalnirea de astazi, desi am stat impreuna mai mult de 3 ore parca am fi stat doar juma de ora, nu ne-a ajuns timpul pentru cate aveam noi de discutat si analizat gradinitza, sanatate, psihologia copilului, etc Drept urmare am inceput o gramada de subiecte si nu am terminat niciunul, musai trebuie sa ne mai vedem.
PS poate pune Karligutza poze ca eu am devenit cam lenesa cu aparatul foto, nici nu mai merge f bine, i-a ajuns saracul cate busituri si-a luat.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
oanamada spune:
Vivela, nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca am rugat pe toata lumea sa se inchida acest subiect! Am inteles foarte clar din mesajele tale ca pe tine nu te atinge in niciun fel ceea ce s-a intamplat si ca noi celelalte ne-am "fibrilat" inutil sau excesiv pentru ceva atat de "banal"... pe de alta parte am fost extrem de clara privind pozitia mea in aceasta problema si te rog sa tii cont de faptul ca (in ciuda faptului ca tie ti se pare un subiect de mica ironie!) mie nu-mi aduce beneficii (ci doar amintirea unor randuri mizere!) continuarea discutiilor. Multumesc frumos pentru intelegere.
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
Carla bine ai revenit ...pana la urma cum e sa-ti serbezi ziua la mare?
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanamada Vivela, nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca am rugat pe toata lumea sa se inchida acest subiect! Am inteles foarte clar din mesajele tale ca pe tine nu te atinge in niciun fel ceea ce s-a intamplat si ca noi celelalte ne-am "fibrilat" inutil sau excesiv pentru ceva atat de "banal"... pe de alta parte am fost extrem de clara privind pozitia mea in aceasta problema si te rog sa tii cont de faptul ca (in ciuda faptului ca tie ti se pare un subiect de mica ironie!) mie nu-mi aduce beneficii (ci doar amintirea unor randuri mizere!) continuarea discutiilor. Multumesc frumos pentru intelegere. Oana siCati mica (2 ani) BLOGUL NOSTRU Povestea iepurasului Bocanila "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
cafera spune:
Pup pe toata lumea si fug la nani, chiar daca azi am avut portie de somn de la 20 la 1.
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraza Vivela, am fost mama si tatal greturilor. Am avut greturi din prima zi din saptamana 6 pana in ultima zi din saptamana 18............... acum ca mi-am adus aminte, parca imi vine sa ma gandesc de 5 inainte de a mai face un bb. |
Eiii draga mea, toata sarcina cu Alex a fost presarta cu stari de rau. Cel mai bine imi era in baie pe gresie. Am reusit sa iau 8 kg in sarcian cu ajutorul perfuziilor. Nu puteam sa mananc mai nimic. Sarcinile nu seamana una cu alta. Cu Andra a fost total diferit (am fost doar de doua ori la perfuzii ). Asa ca poti sa te apuci de proiectul bb. Sigur o sa iti fie muuuult mai bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2