Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 19
musso17 spune:
eu sunt in ceata totala,gata mi-a ajuns,punct subiect ca nu mai inteleg nimic si itele nu-mi plac ca nu's asa de isteata
carla,nu glumesc..atat mi-am planuit pentru inceput,apoi vor creste ca na,se invata muschiul.
CarlaV spune:
Inca 2 vorbe legat de ce a spus Luna si gata, merg sa imbaiez copilele: nu stiu daca ai observat, dar de mult timp nu mai povestesc nimic despre "performantele" Sabinei tocmai ca nu se interpreteze, daca mai scriu cate ceva despre ea sunt doar banalitati sau perlute care cu siguranta nu o scot in evidenta fata de alti copii, cu parere de rau trebuie sa ma cenzurez ca sa nu mai apara discutii.
Si da, am observat si eu ca am idei comune si cu tine si cu Alina mamica de A-uri.
Si nu, nu plec de pe forum. Daca am disparut 3 saptamani a fost pentru ca nu am avut Internet la mare.
Anya, stiu ca suntem colege de zi de nastere, la multi ani pentru cei 4 anisori!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
karligutza spune:
in seara asta am adaugat ceva la semnatura... motivata de faptul ca Madalina asteapta raspunsuri de la mine! ti le mai dau, dar eventual la telefon... daca ma suni! sau 'face to face'!
subiect de meditatie in special pentru fetele pricepute in psihologie, sau cum esti tu Madalina in ale religiei... mai analizati un pic si termenul 'minciuna'!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Nu mai raspund la aiureli! (AIUREALA, aiureli, s.f. 1. Delir. 2. (Fam.) Vorbire lipsita de sens; absurditate. 3. (Fam.) Zapaceala, tulburare, dezordine) ......
CarlaV spune:
Andra, la multi ani fericiti alaturi de sot! Noi avem maine 5 ani si o luna de la nunta, inca putin si le faceam in aceeasi zi si fetele la fel
.
Georgi, esti foarte tare cu abdomenele, tot respectul! Cat timp trebuie sa faci 150 ca sa se vada ceva? Mie mi-a ramas piele in plus pe burta, degeaba am eu patratele pe dedesubt, ca aia nu se duce. Ce zici, am sanse?
Gata, fug ca s-a umplut cada cu apa. Peace, man sau iubiti-va pe tunuri
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Diana2007 spune:
Remember me ?
Sper ca da si daca nu, sigur e din cauza ca nu mi-am anuntat public pe forum faptul ca nu mai scriu la strumfi ![]()
Dar v-am citit si tot voiam sa va multumesc pentru felicitarile adresate la nasterea Soniei, dar n-am avut loc de cancanurile din ultimele doua (or fi trei ?) capitole.
Felicitari noilor mamici si gravidutelor !
Sa va amintesc un lucru ? Acest forum se numeste DESPRE COPII, ca fac la oala de la 1 an sau pana la 18, ca recita poezii sau doar rostesc cateva cuvinte ce ne umplu de bucurie, despre ei trebuie sa scriem in primul rand. Si sa scriem cu inima deschisa si curata ca cea a copiilor nostri. Mie de-asta imi e frica si nu stiu cum sa scriu despre Victor, mi se pare ca eu filtrez in felul meu ceea ce vad la el, as vrea sa pot scrie despre el asa cum o faceti voi despre copiii vostri (atunci cand o faceti si nu va afundati in subiecte off-topic) dar nu reusesc, prefer sa citesc aici la subiectul lui si sa zic, bun deci e normal sa faca asa, i'm not alone in this.
Antonella23, imi face o imensa bucurie faptul ca copiii nostri poarta aceleasi nume, inca de cand l-am avut pe Victor si scriam aici admiram cele doua nume si ma gandeam ca daca voi avea o fata Sonia o sa o cheme (am avut si alte variante de nume in caz ca nu i se potriveste copilului).
Cam atat ca e tarziu, daca reusesc sa-mi gasesc cuvintele o sa scriu si despre Victor ca tare s-a mai schimbat si varsta asta mi se pare extraordinara cu bunele si relele ei.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
cafera spune:
Buna dimineataaaaaa!
Asaaaaaaaa....
Michi, are baietelul tau niste ochi.....se vede ca mamica lai a mancat mure de la poalele muntilor si a respirat aer curat

Iar despre tine, nu pot sa zic decat...slabanoago, inalto cum iti permiti picioarele astea asa de lungi, nu stii ca e criza?
Alina.a, mi-a placut interventia ta, astept impresii de la petrecerea de azi

. M-am delectat cu pozele voastre, mi-a placut mult Elisa in rochita de gala, dar si la intrecere cu tati. Tu arati superb in pozele de la nunta si daca fetele spun ca esti frumusete exotica, eu le contrazic si afirm ca esti o muza elena, sau ai trait prin vechea Roma.
Despre subiectul tzatze, poate imi spune si mie cineva cum am ajuns eu ca dupa 2 sarcini sa trec de la cupa B la cupa D, iar la incaltati sa ma lamureasca cum am trecut de la nr 36 la 38![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Despre cerneala care a curs pe langa subiect... nu-mi mai fac inima rea, sunt alte lucruri care ar trebui sa ne anime. Vreau numai sa spun ca sunt uimita cum curg paginile cand e rost de disputa si cum isi fac aparitia fetele numai cand au de dat cu palma.
Diana, te felicit si pe aceasta cale pentru evenimentul din viata voastra, iti trimit crizanteme multeeeeeee , dar nu pot sa spun ca postarea ta nu mi-a creat o dezamagire. Pai daca spui ca subiectul e pentru copii, atunci te astept sa ne povestesti despre ei. Nu te supara pe mine, chiar imi placea cum scrii si cum gandesti
Si apoi critica nu valoreaza nimic daca nu e insotita de puterea exemplului.
cafera spune:
Nu mai editez mesajul de mai sus sa corectez.
Vreau sa va spun ca in casa nostra a inceput sezonul "dansez pt tine"

Aseara a fost a mia oara cand m-am uitat la fete si i-am multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Mi se parea casa asa plina, asa de fericite fetele, asa de mandri si impacati noi...
Si-au ales fiecare un cate o jucarie si au dansat una cate una, noi am dat note

Ce sa va spun....avem vinerile ocupate. Pe la 22,30 au picat frante, le-am dus in brate la nani![]()
![]()
![]()
Pe mine ma uimeste Ilinca cat de mult o poate copia pe Alexia si ce frumos colaboreaza. Iar cand e vorba de piruiete, ridica manutele in sus si se invarte intr-un cerc putin oval

si la final sare, apoi duce un picior in fata. Dar figura asta o repeta in acelasi mod de fiecare data si cu acelasi zvac. Cred ca a facut Alexia multa coregrafie cu ea pana a obtinut rezultatul![]()
![]()

Cu raceala...inca ne mai luptam

musso17 spune:
neatza
si la noi a inceput sezonul "dansez".. fii-miu aseara facea piruete,batea din palme si trosnea degetele..nu prea cadra dar asta e.
zi placuta
loredana_76 spune:
Buna.
Ce frumos ai scris Cafera,cel mai important lucru mi se pare sa fi impacat cu tine si cu ceea ce ai.
Vis-a-vis de spus ce mai fac copii recunosc ca si eu am vrut sa scriu mai multe depre ce face al meu,dar in urma discutiilor de pe forum,a fost la un moment dat o disputa de ce face Sabina in plus fata de alti copii,am ezitat si am zis mai bine nu.Pot sa zic ca o inteleg foarte bine pe Carla.
Sincer asta mi se intampla si in viata reala,prieteni sau cunostinte care incearca sa ma faca sa ma simt vinovata pentru ceea ce stie David,adica citez:eu nu-l stresez pe al meu sa invete culorile,sau nu stiu ce poezie ca are timp,la gradinita ce mai invata.
Eu zic ca din clipa in care l-ai nascut esti dator sa-l inveti si sa-i indrumi pasii in viata.
Si sincer nu stresam copilul,dar aratindu-i foarte multe lucruri,vorbind foarte mult cu el si explicandu-i el acumuleaza cunostinte.Si daca ii cer sa-mi aduca o minge,dc sa nu-i zic adu-mi mingea verde,ca nu ma doare gura sa-i zic si culoarea si probabil repetind mereu el v-a invata care e culoarea verde.
Dar pina la urma e decizia fiecaruia cum si cand isi educa copilul.
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Buna dimineataaaaaa! Diana, te felicit si pe aceasta cale pentru evenimentul din viata voastra, iti trimit crizanteme multeeeeeee , dar nu pot sa spun ca postarea ta nu mi-a creat o dezamagire. Pai daca spui ca subiectul e pentru copii, atunci te astept sa ne povestesti despre ei. Nu te supara pe mine, chiar imi placea cum scrii si cum gandesti ![]() Si apoi critica nu valoreaza nimic daca nu e insotita de puterea exemplului.Mamica de printese |
Cafera, imi pare rau ca te-am dezamagit, dar eu asta ziceam, ca incerc sa-mi aduc cuvintele, sa le pun intr-o forma frumoasa si sa spun DESPRE COPII. Sa nu va asteptati acum la ceva povesti idilice ca nu e cazul, Victor e cat se poate de normal, de iubit pe sora-sa n-o iubeste inca (cum il intreaba toata lumea de m-au innebunit "o iubesti pe sora ta ?"), ba inca ii e si frica sa o atinga, dar nu e nici in extrema cealalta, adica nu a avut tentative sa o loveasca sau sa o respinga.
In schimb sa stii ca eu am continuat sa scriu pe dc, dar la alte topics unde m-am simtit "mai acasa". Aici, la strumfi, ar fi trebuit sa ma simt "mai in familie" (asa scrie pe prima pagina sus, primul paragraf) dar din pacate nu a mai fost asa. Iar cu puterea exemplului, nu poti sa inoti impotriva curentului, dar eu am sa incerc sa ma incadrez oarecum in curentul vostru. Daca am ales sa intru sa scriu acum, poate ca de-asta am si facut-o, am simtit ca am si eu ceva de spus aici.
Sa va asteptati de la mine la intrebari privind partea mai putin frumoasa a varstei acesteia, am vazut ca printre picaturi au fost dezbatute cateva aspecte, gen dat bataie, muscat, pedepse, dar eu mai am o lista luuunga.
Promit sa revin, deocamdata, un link cu poze ca stiu ca astea iti plac tie cafera

Astea sunt cu bebelus mic si pufos si sosirea acasa http://family.webshots.com/album/574716786mRcmxf?vhost=family
Si astea sunt ultimele poze cu noi
http://family.webshots.com/album/575213551vWVXCy?vhost=family
Gata cu pauza de alaptare, inapoi la somn !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"