Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
musso17 spune:
diana,ai niste copii superbi,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi...pozele facute imediat dupa nastere sunt..n-am cuvinte..impresionante.
imi pare rau ca va abtineti si nu va laudati puiutii,nu de alta,dar mai invatam si noi,cele care vor,uite acum am realizat ca eu nu-i spun lui mihnea adu-mi mingea rosie si rau fac...io nu cred ca aici e loc de cenzura,mie nu mi se pare nimic ostentativ si nici nu ma face sa ma indoiesc de fii-miu si abilitatile lui,ba din contra ma ambitioneaza sa perseverez in a-l invata cat mai multe.
X-ray spune:
ola mamici!
mai mai hai sa o lasam moarta ca nu ajungem la nici un sens...un sigur lucru ar fi bine de inteles,parerea mea,daca in viata reala cele mai multe dintre noi(ma includ si eu) nu ne facem fff bine intelese ...uite ca aici virtual apare de multe ori o alta fata...care poate nu caracterizeaza persoana respectiva si e pacat....nu "instig" la cenzura ci la cumpatare
.
si sa vedem partea buna a lucrurilor uite cata lume noua
.felicitari diana frumosi toti 4!de disparut ai disparut si tu cu "afront" daca pot scrie asa, dar ma bucur ca ai revenit mai pasnica.sa sti ca oricat am incerca sa scriem numai de copii sau lucruri constructive despre viata si evolutia lor tot nu putem sa nu "deraiem" de la subiect,cu o barfa,doua,
mai o lauda de sine,ce naiba suntem femei
...dar hai sa nu uitam ca totusi toate am avut de invatat una de la alta si asa sa ramana si de acum incolo.
xerxe da-mi si mie o juma' de cupa ca ai de unde![]()
luna vreau cizme pt eli,noaptea trecuta am visat-o cu ele
...
cafera esti ca o bunicuta filozoafa si fff pasnica ,te ador!
karli ce program de somn ai ca vreau sa te sun...
am ratat dansez am fost la o papica buna...azi iar mananc deci la naiba cu programul de slabit
am mai pus poze dar cred ca stiti![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
stefania_97 spune:
Se pare ca m-am bucurat prea devreme. Cu mare durere in suflet va anunt ca ma alatur fetelor care au pierdut cea de a doua sarcina.
Am pierdut sarcina azi noapte.
Doare mult si sunt trista insa ma bucur ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu
Luni ma duc la ginecolog sa vad ce s-a intamplat. Cred ca a fost o raceala pe care am avut-o saptamana trecuta in orice caz nu mai conteaza
bebe nu mai e in burtica.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
X-ray spune:
hai sa va mai scriu una buna
...
am invatat sa merg pe bicicleta ieri si azi
...in doua zile,habar nu aveam si mi-a luat sotul "bechecheta"
... sunt asa hapy ca am invatat ca as sta numai pe ea desi ma doare rau posteriorul
...eli mergea de mult timp pe scaunel in spatele sotului si io ca fraiera dupa ei in masina
acum ii urmez tare mandra pe doua roti roz
.
imi zice eli odata "mami nu stie sa meaga pe bechecheta,da' nu-i bai ca mege bine cu masina"...na ca trebuie sa rectifice ce a spui
!
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
stefania imi pare tare rau,sunt alaturi de tine,stiu cum e
....imi pare tare,tare rau....o raceala a fost si in cazul meu inculpata...capul sus,hai ca va trece,nici nu stiu ce sa-ti mai scriu...
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
Stefania, ce ma bucurasem cand am citit ca esti insarcinata si ce ma ia plansul acum
. Imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos, si eu stiu cum e. Mare dreptate ai, mai bine acum decat mai tarziu. Peste 2-3 luni poate ne vei da iar o veste buna
.
Intrasem sa mai zic una-alta, dar vestea asta m-a dat peste cap. Nici de taiat tortul nu mai am chef.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
valen spune:
Uf, Stefania, imi pare tare rau. Sper sa reusesti sa-ti aduni puterile si sa depasesti momentul asta
Alina.a, felicitari pentru "permis"
. Eu toata noaptea am visat ca patinez (poti sa-ti imaginezi c-am copilarit langa patinoar da' n-am pus patinele in picioare niciodata?) Probabil voi invata in acelasi timp cu fetele. Diana, m-am uitat si eu pe pozele voastre; Sonia e frumoasa foc, mai ceva ca o papusica. Si Victor a crescut mult, nu mai pare deloc bebelus. Sa va traisca amandoi!! Eu voi continua sa scriu despre fetele mele aici pentru ca sunt atasata de subiectul asta intr-un fel aparte; nu simt acelasi lucru fata de celelalte topice unde am mai postat asa incat, in masura in care timpul imi permite, voi trece pe la voi sa ma "laud". Probabil imi sunteti speciale pentru ca am nascut cu voi alaturi si pentru ca, desi atunci cand Ines a venit pe lume eram in fapt singuri singurei pe aici, pe voi v-am simtit intotdeauna alaturi de mine. Chiar mi-amintesc cu placere ca barbate-miu inca dormea cand eu ma conversam cu Karligutza pe mess si-i ziceam ca gata, trebuie sa plec sa nasc.
X-ray spune:
da mai valen si pe mine ma suna toata gasca in ungaria sa vada daca am nascut,tot amenintam de 5 saptamani...si ce bine imi pica acolo intr-o tara in care habar nu aveam limba vorbeam jumatati de ora la telefon cu persoane pe care nu le-am vazut niciodata doar le cunosteam virtual...
nu stiti exista semne de incepatori pt biciclisti?
(20 iunie 2007)
povestea noastra...

28 iulie 2007