Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ca la gramatica..ce pretuieste mai putin:forumul sau telefonul?..ambele la masculin..intra carla si poate elucideaza misterul lui "il"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

eu pariez pe telefon. care e cu mine?

Mergi la inceput

maraza,nu iubita,s-a dus,am incercat,mi-am facut hatarul,am depus un efort monstruos,5 luni de la 7 la 22..nu mai pot...trebuie sa admit ca e o palarie prea mare..uff,grele cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraza

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
In mare viteza ca plec: cu siguranta ca schimbarea numarului de telefon al Patriciei nu are nici o legatura cu forumul. Il pretuieste prea putin ca sa faca acest gest.

Daca inca mai stiu romaneste acele cuvinte subliniate de mine se refera la cat de putin pretuieste Paticut forumul. Negru pe alb.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Luna, crede-ma pe cuvant ca Patricia pretuieste acest forum foarte mult si asta stiu de la sursa. Doar ca nu mai poate sa scrie. Si mai pot spune ca atunci cand poate, citeste

Tocmai de aceea am spus ca mi se pare un comentariu rautacios pentru ca nu cred ca Paticut ar spune asa ceva, e mult prea dulce si fiunta sa o faca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

me, myself and i ne ducem acasa. ca ne asteapta sotul sa ne scoata la restaurant, ca azi se fac 5 ani de cand am dat cu subsemnatul ca il iau de sot si imi pierd drepturile de femeie libera.

va urez week-end placut si ne revedem la inceput de saptamana, ca acasa sunt far' de net din cauza de RDS cu fitze.

Mergi la inceput

la multi ani,sa fiti iubiti si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

........uite, sunt invidioasa pe alea cu tzatze mari. are careva??????????????????

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Le-am avut intotdeauna mari si grele si am fost multa vreme complexata ca sunt prea mari. Acum ma bucur ca sunt mari, macar mai distrag atentia de la cat de dolofana sunt eu, in ansamblu

http://family.webshots.com/photo/2336849830103257880Rkqbys

Alina.a esti absolut stralucitoare in pozele alea. Si ai un ten luminos...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi se pare ca o luati razna Dar nu ma pot abtine sa nu vad comentarii rautacioase si ca atare eu atat zic : eu unde scuip, nu ling! Adica daca vreodata am zis ceva de rau, asa a fost si nu m-am intors cu lugu-lugu sa o intorc ca la Ploiesti. Desi de multe ori am lasat atat de multe de la mine! Unii oameni se pot schimba, alti mor asa cum s-au educat! Si cu asta basta, pentru ca daca am luat vreo pozitie, am luat-o pe barba mea si ca atare imi mentin in continuare parerile proaste pe care mi le-am format despre anumite persoane. Si sincer? Eu chiar am vrut sa cred ca lumea poate pare diferita dincolo de ecranul atat de protector dar se pare ca nu e asa! Deci generalitati, ca sa nu va imflamati si mai rau

Deci am terminat si eu sesiunea de lucru, azi la 6! Deseara merg la o berarie, maine seara la un club, am multi prieteni nascuti in octombrie. Din pacate, ieri mi-am scos o masea de minte, sunt sub antibiotic si voi fi soferul de betivani .

Anto, Oana, pe medic il cheama Mihai Iordachescu, nu sunt lamurita daca munceste acolo sau face vreo specializare. Antenele mele mi-au spus ca a plecat inclusiv cu sotia sa munceasca. O sa ii scriu un email sa il intreb franc, nu de alta dar am nevoie sa imi spuna si mie cui sa ma adresez dupa crizele noastre de bronsiolita. Pentru restul bolilor, o sa apelez la Alina!

Stiti un leac impotriva balbaielilor? Se pare ca o vizita la neurolog ia cu mana . Copilul meu nu se mai balbaie deloc, deci a fost ceva temporar, da doamne sa nu mai revina!

Nu stiu ce sa va mai zic, weekend placut si sa va odihniti. Am impresia ca ultimele zile ati fost mai rele Imi placea mai mult ca eram la unison, acum iar suntem dezbinate! Cum va place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Time-out ca m-am intors si lamuresc misterul. Drept sa zic, nu ma asteptam sa am atata de citit la intoarcere si nici de lamurit, inca n-am citit tot, dar daca nu scriu acum, mai gasesc cateva mesaje cu analiza a ceea ce am vrut sa zic.

Am scris in graba si nu mi-am gasit bine cuvintele. Ideea era ca Pati nu si-a schimbat numarul de telefon din cauza forumului, nu da atata importanta unui numar de telefon, in fond are optiunea de a nu vorbi cu cel care o suna daca nu-i convine. N-am vrut sa fiu rautacioasa.
Luna, chiar n-am nimic cu tine si cred ca am inteles ce ai vrut sa-mi spui, chiar daca am citit in graba si sunt obosita tare. De data asta m-ai banuit degeaba, n-am avut intentii criminale .
Dana, motivul pe care l-ai spus despre plecarea lui Pati nu e singurul, Andra stie. Daca-mi amintesc bine, Pati a spus ca pleaca si punct, nu a mai comentat nimic. Ma rog, fiecare cu treaba lui.
Da, Miron face la olita de vreo 2 luni daca tin bine minte. O sa-l si vedeti in pozele de la botez cand voi apuca sa le pun.
Alina.a, multumesc pentru urari si distractie placuta la nunta. Chiar asa, cum e cu fumatul? Eu n-am fost pana acum la nici o nunta la care sa nu se fumeze, si mi-e tare greu sa suport aerul acela.
Oanamada, jos palaria
Georgi, ca sa fiu "pe subiect": te invidiez ca poti face abdomene, daca nu faci misto cand zici de 150 te invidiez si mai si . Eu dupa primele 10 am limba de un cot si nici nu vad efectul pe burta.
Revin cand mai citesc.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi
ca atare imi mentin in continuare parerile proaste pe care mi le-am format despre anumite persoaneDeni & Vlad & Tudor

Asemenea si eu, uite ca avem cel putin un punct comun .

A plecat Mihai Iordachescu in Belgia? Habar n-aveam, dar n-am mai vorbit cu el din iarna, e si cu baietii? Si cand te gandesti ce "invidie" aveam pe el cand eram mici, mama mi-l dadea mereu exemplu ca e sef de promotie, ca a intrat cu 10 la facultate etc. Din cauza lui am renuntat in ultimul moment sa dau la medicina, prea ma stresase mama cu el, si bietul om nu avea nici o vina, e un om si un medic exceptional.

Alina.a, foarte frumoase pozele.
Xerxe, frumoase dotarile .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput