Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

alina, ce de activitati are elisa ta! e foarte frumos la gimnastica si foarte sanatos pentru copii. eu am vazut ca era destul de ascultatoare si facea de toate acolo.
la nunta asta si la altele la care ati mai mers nu se fuma? cat rezista elisa, dansatoarea? va pup si eu!

oana, hai ca-ti zic eu...anya e medic pediatru, are 2 fetite si sfaturile pe care ni le da sunt ca si pentru copiii ei. eu nu stiu ce sa zic de prevenar si febra...singura mea problema e legat de vaccinuri in general, ca nu mai cred in beneficiile tuturor vaccinurilor. dar e posibil ca acolo sa fie deja in schema obligatorie. asa si eu l-am vaccinat pe denis cu ror, ca era in schema si pentru ca nu eram destul de convinsa ca nu e bine sa nu-l fac- ce de negatii!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

..mai oana esti de coma.

io sunt invidioasa pe timi caci nici una nu v-ati oferit sa ma luati de soata...acum serios,timi si alina a mi se pare doua femei foarte frumoase,exotice..oricum eu am o pasiune pentru oamenii bruneti unde si sunt spalacita.. si sotul este brunet cu ochi albastrii ca mareaaaa

maraza..defect profesional,ma bag unde nu-mi fierbe.

edit:scuzati greselile
oana,eu ii fac pneumococ 23,il amin frigider dar cum e mucios astept...varianta mai veche a prevenarului...o sa-i dau thuja inainte si dupa pentru efecte secundare.

Mergi la inceput

te pup carla,nu te vad pe mes...cum sa nu-mi placa femeile slabe?!cine spune ca nu vrea sa fie slaba io nu cred..sa mai ai doi copii si sa nu ai pic de burta,asta ma doare tare..pai nu-i corect ca mama natura sa faca asa diferenta..bine ca mi-am amintit,trebuie sa bag 150 de abdomene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Beyyy si eu tot o nevasta ca Timi vreau!

Alina vazusem pozele cu Elisa ca ma anunta mailul cand updatezi.

Mi-am dorit mult timp sa fiu in Romania sa cunosc personal majoritatea fetelor de pe acest forum insa vazand acum ca cu cat fetele se cunosc personal cu cat apar mai multe probleme si barfulite sincer ma felicit ca sunt departe.

Nu inteleg de ce deveniti atat de familare una cu alta, schimbati numere de telefon apoi va suparati ca va sunati, va reprosati cine cu cine vorbeste cand si cum.

Personal nu am nici o afinitate in nici o directie insa doar o mica observatie: Carla fara suparare si mie mi s-a parut lipsit de respect comentariul tau la cat de putin inseamna forumul asta pentru Paticut. Sper totusi ca a fost doar unul dintre comentariile tale rautacioase si nu chiar parerea personala al lui Paticut pe care eu am admirat-o si cu care m-am inteles super cand inca posta pe forum.

Trag speranta ca oricat s-ar fi razboit ea cu oricine, nu s-a razboit cu toata lumea si macar putin a contat prezenta noastra a celor care nu au dranjat-o.

Si hai te rog sa nu deschidem un subiect de mult ingropat Carla referitor la invidia indreptata catre Sabina. Nu cred ca era vorba de invidie ci de modul tau de a posta progresele ei. Nu intru in amanunte pentru ca daca nu ai inteles atunci sigur nu vei intelege nici acum. Si pe aceasta cale ii transmit un pupic Sabinei pe care am admirat-o in poze si in filmulete, si am postat si aici pe forum cuvinte de lauda, oricare ar fi fost relatia virtuala a noastra, a mamicilor. Daca muream de invidie pe Sabina iti trimiteam o epistola cu "dulcegarii" si nu o admiram mereu in poze.

SI ca sa inlatur o data pentru totdeauna tensiunea dintre noi doua Carla iti mai zic un lucru, au fost des momentele in care mi-am dorit sa te cunosc si in care nu m-am putut opri sa observ asemanarea in ideei,valori si conceptii dintre noi doua, si chiar dintre tine si Anya cu care ai conflicte mai vechi, si cred cu tarie ca in realitate esti o persoana agreabila insa virtual ai o atitudine superioara destul de frecvent. Asta a fost parerea mea din totdeauna si probabil trebuia sa ti-o zic pe PM insa n-am dorit sa se interpreteze astfel, amenintator sau mai stiu eu cum si sa aud maine ca te-am amenintat pe privat. Sper ca o iei ca pe o simpla discutie si nu ca pe motiv de cearta si divagatii.

Acestea fiind zise ma duc sa mai muncesc nitel si plec acasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

maraza..defect profesional,ma bag unde nu-mi fierbe.

georgiana,mamica de mihnea

Noooo....nu asta ma vrut sa spun. Ci ca esti transanta: ori alba, ori neagra. Ciocanelul de judector iti mai trebuia.

Mergi la inceput

maraza,nu trebuie,am inteles dar chiar in momentul ala ma gandeam ca iar m-am bagat..asa sunt si in viata reala,niciodata calea de mijloc,compromisurile sunt foarte greu de facut,asta mi-e personalitatea,cateodata pierd dar nu ma pot schimba..pana si sotu'imi spune ca nu-mi canta cocosul pe gardul nimanui.
edit.m-ai citit bine,am incercat la magistratura trei ani,intr-un am ajuns pana la capat,sunt trei examene,dar am picat cu 7.70 ca apoi in anul urmator sa se intre cu 7..ghinion..dar asta mi-am dorit sa fac.

Mergi la inceput

Georgiana, si eu ma bag uneori, dar n-am ce face daca ma mananca degetele. Eu scuip tot, nu tin in mine. Spun ce am de spus si merg mai departe. Iar de multe ori sotul imi spune ca viata mai e si gri, nu numai alba si neagra. Dar ce sa fac? Nu suport sa fac compromisuri.

Dana, Luna , nu dati cu paru', dar cred ca s-a inteles ceva gresit in mesajul Carlei. Cred ca se referea la faptul ca pretuieste prea putin nr de telefon ca sa-l faca secret. Sper ca nu m-am bagat eu iar .....

Housepocket, Paticut a trecut in alta retea de telefonie mobila, de aceea nu mai are acel nr. Daca vrei nr ei, trimite-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
In mare viteza ca plec: cu siguranta ca schimbarea numarului de telefon al Patriciei nu are nici o legatura cu forumul. Il pretuieste prea putin ca sa faca acest gest.

Daca inca mai stiu romaneste acele cuvinte subliniate de mine se refera la cat de putin pretuieste Paticut forumul. Negru pe alb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
In mare viteza ca plec: cu siguranta ca schimbarea numarului de telefon al Patriciei nu are nici o legatura cu forumul. Il pretuieste prea putin ca sa faca acest gest.

Daca inca mai stiu romaneste acele cuvinte subliniate de mine se refera la cat de putin pretuieste Paticut forumul. Negru pe alb.

Luna, crede-ma pe cuvant ca Patricia pretuieste acest forum foarte mult si asta stiu de la sursa. Doar ca nu mai poate sa scrie. Si mai pot spune ca atunci cand poate, citeste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

edit.m-ai citit bine,am incercat la magistratura trei ani,intr-un am ajuns pana la capat,sunt trei examene,dar am picat cu 7.70 ca apoi in anul urmator sa se intre cu 7..ghinion..dar asta mi-am dorit sa fac.

georgiana,mamica de mihnea

era cam greu sa nu o fac. defect profesional si la mine. sunt psiholog la baza. si la cati oameni mi-au trecut prin mana si la ce mi-au vazut ochii si auzit urechile, am decis sa fac marketing si m-am reorientat profesional. ca nu faceam fata la o lume atat de nebuna

ps: nu se stie cand ti se implineste visul. important e sa crezi in el.

Mergi la inceput