Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si avem si ceva poze aici
si mai luati o pauza
si maine ma duc la nunta si vreau sa ma fac muci,na sa crape cine o vrea...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

si mai luati o pauza

povestea noastra...

Alina am vazut demult pozele astea
Superba Eli, si, mi se pare, ca de cand am tuns-o pe DAria, seamana f mult amnadoua. O noua metoda de a-mi lauda si eu fata

O duci la gimnastica? mi-a placut de ea ca pare f captivata.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

zici ca le vazusi....da am dus-o odata si a fost inebunita ,si acum mai face "pachetele " prin casa.ea si baietelul prietenei mele au fost cei mai mici,singurii"negradinari",ei habar nu aveau ce inseamna autoritatea altcuiva decat a noastra ca mame,drept urmare gasca era intr-o parte si ei fugeau invers...nu am mai dus-o ca a bolnava,poate saptamana viitoare.si poze cu daria cum vad ca nu ma lasa......

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Dana, inceputurile gradinitei mereu vor fi cu imbolnaviri, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si calm. inca la voi e situatia destul de usoara, normala pt aceasta perioada, chiar si la copiii care nu merg in colectivitate. noi am tras-o rau in plina vara, cu antibiotic luat 27 de zile intr-o luna (pentru 2 afectiuni diferite), febra intruna, internare, si eu credeam ca baiatul meu are imunitate buna.

eu nu l-am tinut deloc acasa, pana am inceput tratamentul cu aerosoli cu acc (la sfatul anyei, ca avea muci verzi si multi) nici nu tusea, erau doar mucii. dar solutia asta ii fluidizeaza si ii provoaca tuse plina dimineata - sper ca expectoreaza ceva. e vesel, mananca, nu are febra, iar starea lui e cam aceeasi si la copiii din grupa. acum ca si cu kk e bine, ce sa zic...sunt chiar multumita.

tzatze mari vreau si eu! ca de asta nu au ajuns la toata lumea, ca au luat altele mai mult... . dar stiti cum e...cine are mari zice ca nu-i bine; cine le are mici, ar vrea mai mari...

alina, imi pare tare rau ca elisa a fost bolnavioara, dar sper ca acum e mai bine. poze cu denis nu am pus, desi se vede putin si el in peisaj, dar am pus cu noua mobila din camera lui.

eu scriu aproape intotdeuna numele cu litere mici; rareori scriu cu litera mare si fara nici intentie buna/rea. mi-e lene sa dau pe shift.

va doresc week-end placut si insorit!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

am senzatia ca "zbarnaie" mess-ul de mama mama....rele de gura suntem noi femeile....(am editat ,folosisem un sinonim neagreat de forum...)
cristina ador verdele crud!e super camera si eu tot pt verde as opta la eli desi e fatanoi avem olita verde,sic!

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Oana, frumos rezumat! Si pot spune ca si eu sunt invidioasa pe Catinca pt ca este extrem de feminina!

Dana, am vazut ca intereseaza pe unii cine e prieten cu Patricia si de aceea am intrat in subiect. Eu nu sunt pro Patricia si contra Karligutzei. Departe de mine acest gand drept pt care eu am continuat sa vorbesc cu amandoua si dupa cearta lor si o voi face in continuare. Insa ceea ce m-a deranjat foarte tare este ca, Karligutza a insistat sa-si spele rufele pe forum. Si i-am spus si ei asta. Nu mi s-a parut fair. Asta asa ca faza ca unele subiecte ar trebui vorbite in cafenele, parcuri si PM. Mie nu mi se pare ca cineva trebuie sa lamureasca pe altcineva cu ceea ce s-a intamplat intre ele. Si eu stiu povestea, stiu si ambele variante, dar sincera sa fiu nu ma intereseaza sa dau detalii. Si mai cred ca nici Karligutza si nici Patricia n-ar trebui s-o faca. E strict treaba lor si atat.

Alina, ma bucur sa mai aud vesti de la tine si ma bucur ca-ti place ceea ce faci. Conteaza sa te duci la munca zambind, nu-i asa?

Housepocket, fostul meu nickname era AndraZ.

Georgiana, meseria isi spune cuvantul.

Concluzia e: scriu si citesc pt ca imi face placere, nu am nimic cu nimeni, iar daca as avea cu siguranta ar sti acea persoana pt ca i-as spune-o in privat, nu anonim, ci si cu date de contact

Mergi la inceput

Acum s-a trezit DAria si vreau sa iesim ca-i soare afara insa promit ca o sa pun si ceva poze, sa-mi spui daca nu ti se pare ca seamana un pic asa tunsulici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

In mare viteza ca plec: cu siguranta ca schimbarea numarului de telefon al Patriciei nu are nici o legatura cu forumul. Il pretuieste prea putin ca sa faca acest gest.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

M-am tampit, sunt imbracata, gata sa plec cu copilul afara si pe mine ma rama sa mai scriu ceva.
Carla atat de putin il pretuieste incat si-a facut doua finutze de pe forum si mult mai multe prietene. Sa inteleg ca a intrat, a facut selectia, restul sunt varza.
Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

si mai luati o pauza

povestea noastra...

Pupa "mama" fetele frumoase (si mama si fiica!)

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Dana....o lasam pe Timi sa aleaga! (Doamneeeee, ce-or crede astia care mai citesc forumul despre noi!!!!!) Doamnelor si domnilor sunt cat se poate de atrasa de sexul masculin....
Andra, multumim...la feminitate mai lucram ca la ce vanatai avem permanent in genunchi...mai degraba baietoi!

Revin la vaccin...imi cer mii de scuze...se pare ca din nou este un gol in cunostintele mele legate de acest topic...eu nu stiu ce meserie are Anya...banuiesc insa ca este medic pentru ca v-am citit de mai multe ori cand vorbeati despre sfaturile ei. Frica mea, Dana, este legata tot de febra..nici Catinca nu a ratat vreun vaccin ...la toate a facut febra mare. De aceea tot intreb. Cat despre facut...daca ma obliga astia aici il voi face ca asta e...altfel nici eu nu vreau sa-l fac!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput