Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 15
housepocket480 spune:
Marazaspune-mi si mie care este nick-ul tau vechi, ca sunt in urma... dar vreau sa identific persoana cu care vorbesc..
Da, acelasi sentiment l-am avut si eu si nu e prima oara cand se intampla cand sunt intrebata cat de des vb eu cu Patricia. Din pacate (sper sa citeasca si ea)de mult si imi pare rau ca nu m-a mai sunat pt ca nu mai raspunde la acelasi tel. Oare de ce si l-a schimbat asa brusc dupa plecarea dupa forum? Imi pare rau dar cand am sunat-o atunci dupa incident(asa um v-am sunat pe toate pt confirmarea pt petrecerea lui Matei)avea tel inchis si apoi am aflat ca si l-a schimbat brusc. Oare vrea sa nu-i mai stim nr de tel?
Dar nu-mi place deloc ca sunt intrebata ce si cu cine vorbesc ca si cum suntem la clasa I si una se supa pe alta ca e prietena si cu o a treia.
CarlaV asa scriu eu de obicei si nu ma verific, asa ca nu am vrut sa scriu cu litera mica nici un nume.
Mama lui Matei Alexandru
ddanagh spune:
Si pentru ca suntem femei si suntem stapanite de curiozitate, cu rugamintea la Karligutza sa nu se supere, am sa fac eu in asa fel incat subiectul cu Patricia sa nu mai fie asa tabu. Supararea lor vine dintr-o chestie personala, din viatza reala, fara nici o legatura cu forumul, ceva legat de relatia angajat-angajator. O chestiune ce nu isi are menirea a fi discutata aici, asa ca lasati insunuarile si tragerile de limba pe aceasta tema ca, ma repet, nu-si are loc explicarea lor aici pe un forum cu si despre copii.
La fel cred ca si relatarile cine mai e prieten in viatza reala cu Patricia sau cu altcineva, si de ce da si de ce nu si..... nu cred ca-si au rostul aici.
Exista telefon, mess, email, PM, parcuri, cafenele, etc.
NU va suparati
Sunteti atatea prietene de pe aici cu Patricia si nu ati convins-o sa mai scrie despre strumful ei nimic? ce mai face? face kk la oala? sau se ia de mana cu Andrei a lui Michi?
DAria, dupa ce am laudat-o ca ziua stam fara pampers, bla, bla, aseara a facut pisu la olitza, dupa care s-a ridicat s-a jucat cu taica-su cu mingea si apoi s-a dus linistita la ea in pat. Zic, na ca se culca, bravo. Cand colo ea la copt in chilotel. NU inteleg de ce? Face de ceva timp la oala, cred ca avrut sa-mi vada reactia in cazul in care face pe ea ce se intampla.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
X-ray spune:
ola!traim si noi....de 3 zile ma "screm" sa scriu dar nu tin pasul cu cititul....
so...
oanamada daca imi faceam un blog cu siguranta aparea vreo "duamna ranita"...e chestie de neuroni,dupa ce ca ii au mai putini unii ii folosesc si prost...in fine subiectul e inchis tu esti o tipa prea faina sa te mai gandesti la asta.cu siguranta as desfinta pe oricine se leaga de copilul meu dar din pacate poate asta e pretul pe care-l platim cand scriem aici si pe blog...dar eu tot nu renunt, zau e dependenta si simt ca mai "copilaresc" cu voi. si capul sus, ai un copil extraordinar la care se vede timpul,atentia,dragostea pe care le-ai investit in el.e tot ce conteaza.
stefania sincere felicitari,ma bucur enorm pt voi si tot ce-ti doresc e sa fie sanatos
carla la multi ani si inca o mie sanatosi si fericiti!
anya la multi ani din partea noastra!vai de cand incerc sa te sun alina...
jadi ce sperietura,eu va inteleg perfect si eu m-as fi dus in locul vostru....
andra asa ma bucur ca esti activa,ca povestesti de mara
musso si valen mama ce sperietura,multumim ca v-ati impartasit cu noi experienta .eu care merg cu liftul o data pe an nu sunt deloc atenta la astfel de amanunte
luna v-am admirat inca odata,eu ma topesc dupa lis a ta si tinem pumnii lui cosmin!
mada bine ai revenit!of ce te inteleg...acum 2-3 ani cand eram rezidenta pe medicina de familie am crezut ca voi pune medicina in cui...nu pt asta am simtit ca am facut facultatea...uite ca implinirea profesionala mi-a venit dupa 2 ani cu un copil mic in spate,cand nu am crezut ca voi mai lua rezidentiatul pe altceva...si ma duc cu atata placere la lucru si ma implic in tot ce misca ,in fine, a meritata rabdarea si incercarea.nu dispera nu sti de unde sare iepurele.si sunteti adorabili,emily e ca o zana
of am pierdut pozele cu andrei,cu super baietelui cristinei...
multa sanatate strumfilor bolnaviori noi din pacate stim ce inseamna...
am trecut prin clipe tare grele saptamanile astea,elisa a facut bronsita asmatiforma ,a tusit si a vomitat pana a lesinat aproape intr-o zi...suntem in continuare cu aerosoli....a slabit saracuta si ea si eu(da zau ca de asta nu ma supar)
tuturor fara exceptie ,nu mai dezgropati discutii moarte ca e pacat.dar daca asta inseamna sa va "vad " pe multe mai active aici si povestind cu atata drag de strumfii vostri merita....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
In mare viteza ca plec: cu siguranta ca schimbarea numarului de telefon al Patriciei nu are nici o legatura cu forumul. Il pretuieste prea putin ca sa faca acest gest.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Sunflower chiar vroiam sa te intreb daca l-ai dus asa pe Denis la gradi? Eu am dus-o pe DAria dupa ce am intrebat-o pe dr ei. Am inteles ca au controlat-o si la gradi dr de acolo cu asistenta care mi-a confirmat ca nu-i de antibiotic si sa-i dau doar ceva de tuse.
Vad ca si Denis e lafel, nici bolnavior dar nici sanatos. Si DAria de cand am dat-o la gradi, avem deja 6 saptamani, nu a luat antibiotic niciodata, slava Domnului, insa nici perfect sanatoasa nu-i. Am inceput cu o raguseala persistenta, datorata plansului din prima saptamana, rezolvata prin ceaiuri, aburi, ceva homeopate, am dat-o apoi in kk moale, nu o diaree grava insa nici legat. Ne-a trecut cu enterolactis. Am scapat dar ne-au aparut ceva mucisori aposi cu care am luptat cu imunorezistan junior, oscilo si paracetamol.Am scapat si a asta ne-au iesit blande pe noi, cica de la ceva alimente. De astea nu am scapat nici acum, nu-mi dau seama de la ce face, le-am rugat pe fetele alea sa nu-i mai dea nici o prajitura de gen magura, kinder, etc. II dau doar zirtec. Acum tusim. Sper sa revenim si noi la normal ca ma oboseste situatia asta, plus ca suntem prezenti la pediatru o data la 2 saptamani ba pentru una, ba pentru alta. Nu-i prea placut.
musso17 spune:
dana, da vaz ca te-ai aprins...uite ce e bizar,insinuarile au fost de ambele parti,si din partea celor care regreta plecarea lui paticut dar si din partea lui karli..ba mai mult,cand paticut mai activa aici,dupa fiecare mesaj al ei karli intra si era destul de taioasa,se vedea cu cohiul liber chiar si daca folosea fineturi...apai daca era o chestie personala care nu tinea de forum de ce karli nu s-a abtinut..intelegi unde bat...daca e sa fie corectitudine sa fie pana la capat..daca e sa nu dezgropam mortii apai pana la capat,nu unu sta si incaseaza iar altu da...parerea mea.
oanamada spune:
Rezumatul zilei...ca asa-i in fotbal!
Invidie, tate mari, Karligutza foc si para, Housepocket are colegi bagaciosi si curiosi, Paticut, Georgi intra mai rar cand vine sotul si are tate mari, Andra la fel..sta bine cu bustul si s-a infierbantat, Mychy e slaba si are o pasiune pentru pauni si o aversiune fata de maidanezi,Luna are de toate si e fericita,Dana incearca sa echilibreze conversatia, Carla centreaza catre Madalina si Madalina intercepteaza....iar eu vin si dau goooooooolllllll!
Mai fetelor mai....luati-o bland si cu rabdare (zise inteleptul!).
Ia sa va spuna si mandea cateva!
1. Am tate medii....le-am avut mari rau, dar au scazut la juma' da e bine ca tot sunt mai mari decat inainte de sarcina.
2. Invidie exista si va exista intotdeauna, oricat de aberant vi se pare..exista si invidie virtuala....dar cuvantul asta este atat de uzitat incat a ajuns sa nu mai insemne mare lucru. Ca vreti voi sa recunoasteti sau nu, intotdeauna in fundul sufletului exista un graunte de genul "de ce nu slabesc si eu repede" "de ce nu am tate mari si fund bombat" "de ce copilul aleia vorbeste mult si al meu putin, mananca mult si al meu putin" etc, etc....chiar daca se manifesta sub forma de ingrijorare sau asa numita invidie admirativa (pozitiva) tot o forma de invidie este si eu una cred ca atata vreme cat nu este dusa la obsesie si cat nu ai probleme la "mansarda" (a se citi cap) este un lucru constructiv, nu distructiv.
3. Paticut! Ca Paticut a insemnat ceva in grupul vostru (in care eu am "aterizat" dupa plecarea ei) asta se vede cu ochiul liber. Tot cu ochiul liber se vede ca exista si trei categorii in acest topic: pro-paticut/anti Karli, pro Karli/anti Paticut si grupul neutrelor (in care ma incadrez si eu). Ceea ce nu inteleg eu este de ce se continua si se reia mereu acest subiect. Paticut a decis sa se retraga. Nu a considerat necesar sa va aduca lamuriri suplimentare si sa "va lumineze" privind motivele. Unele dintre voi stiti ca a fost o problema intre ea si Karli. Lasati lucrurile asa cum sunt. Nici Karli, nici Paticut nu sunt obligate sa "dezgroape mortii", fiecare a luat decizia ei si gata! Mi se pare putin aiurea situatia pentru ca, din cauza acestui subiect, vad cumva plutind permement deasupra capului lui Karli un nor de suspiciune. Ca o fi sau nu frumos ce s-a intamplat intre ele....asta este strict problema lor. In rest cine este prieten cu Karli sau cu Paticut...pai, cum spunea si Andra...e fix treaba lui si decizia lui ce face cu timpul lui liber. Analiza: Eu vorbesc pe mess cu CarlaV, pe blog cu Andra, pe mess mai nou cu Karli- 3 persoane implicate in problema (pe restul nu le pomenesc ca nu sunt implicate!)! In ce categorie ma incadrez...ca nu sunt de partea nimanui?! Pe bune, sincer, hai sa lasam "sechelele trecutului" si sa nu mai incercam sa ne influentam unele pe altele. Ma repet: Paticut nu a vrut sa va lamureasca. Daca ar fi dorit ar fi facut-o. A lasat lucrurile cumva sa planeze deasupra Karligutzei si mi s-ar fi parut corect daca intr-adevar motivul plecarii ei era Karligutza sa o spuna raspicat. macar asa se taiau lucrurile in doua si se punea capacul. Pe de alta parte imi aduc aminte ca Rodica a facut la un moment dat niste specificatii legate de relatia ei cu Paticut...ar trebui sa fie suficient. Asa....Karligutza se simte tot timpul ca naiba ca la orice chestie naspa care se intampla pe forum este banuita ea...voi va intrebati mereu de ce si cum...si totul e un abur! Nu trageti in pianist....eu doar mi-am spus parerea mea de outsider in aceasta problema, fara sa consider pe cineva vinovat sau nevinovat.
Revenind la primul paragraf:
- Sunt invidioasa pe Georgi ca are tate mari si pe Carla si pe Georgi ca au parte mereu de mare.
- pe Carla sunt invidioasa ca si-a serbati ziua la mare!
- Pe Andra o invidiez pentru carliontii fetei ei frumoase.
- Pe Mychy si Cafera pentru simtul umorului.
- Pe Luna o invidiez pentru cizmele alea misto ale fetei si pentru ca a avut norocul sa faca fata si baiat!
- Pe Dana ca este tot timpul echilibrata si pune punctul pe i si virgulita la s
- pe toate care v-a lasat natura slabe
- Pe Timi ca este exact idealul meu de frumusete (nu i-am zis niciodata, dar daca eram barbat...as fi ales o femeie ca Timi)
si lista mea poate continua la infinit...pana va epuizez pe.
Doamneeee, ce invidioasa sunt!
Asa ca hai sa o lasam balta si nu vreti mai bine sa-mi ziceti si mie daca are sau nu vaccinul ala efecte secundare...ca in afara de Anto, m-ati ignorat toate!
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ddanagh spune:
perfect de acord Georgiana, dar sincer nu-mi aduc aminte ca Paticut sa fi fost atacata de cineva, fie ea chiar si Karli. Poate ma insel. Stiu ca decizia a luat-o/redat-o brusc, far explicatii.
ddanagh spune:
Oana sa sti ca tot pe Timi as fi luat-o si eu de nevasta. Care pe care acum?
Despre acel vaccin stiu doar parerea Anyei ca nu l-ar face fetelor ei (mi-aduc aminte ca imi zicea de Arina caruia, chiar daca a avut ceva probleme de respiratie la nastere, tot nu i l-ar face never) si ca o buna prietena de-a mea i l-a facut baietelului ei si nu a avut nici un efect secundar (ca precizare copilul ei nu a avut reactii la nici un vaccin spre deosebire de Daria care mi-a facut la Infarix febra 40).