Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

o my god! unde e invidia asta ca daca o prind ii sparg fatza! invidie pe ce? pe copii? pe fundu mai mic sau mai mare? pe olitza? eu nu mai inteleg nimik si sincer nici nu-mi bat capul.
uite eu recunosc...am fost "individuoasa" pe Luna cand am vazut-o la picnic cu paunu ala! adica cum ea la picnic cu paunu si eu cu maidanezu??? nu e drept!
housepochet, daca stii ceva sigur...da pe post!!! si eu cred ca stii.......
ma rog, sa trecem mai departe...........

musso, da eu eram aia "schiloada" din fundal......da' erau pantalonii de vina, ca nu-s asa slabanoaga . ma rog...niste tzatze mai mari nu mi-ar strica.........uite, sunt invidioasa pe alea cu tzatze mari. are careva??????????????????

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gata...plec. be nice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ma rog...niste tzatze mai mari nu mi-ar strica.........uite, sunt invidioasa pe alea cu tzatze mari. are careva??????????????????

Da, eu am si am avut si mai si cand am alaptat. Bine, acum dupa 18 kg in minus s-au mai redus si ele. Dar sa stii ca nu folosesc la nimic asa mari. Materialul in plus te costa cateva plimbari bune in cautare de lenjerie intima si mai multi bani scosi din buzunar. Deci ai ce ai cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Madalina, uite ce zic eu:
- invidioasa nu sunt in principiu pe nimeni, eventual o invidie pozitiva pe anumite situatii (cum zicea si Mychy, noi cu maidanezii, altii cu paunii). Invidie inspre ce face copilul meu am simtit din plin in urma cu mai mult de 1 an, unii poate isi mai amintesc.
- cu Patricia eu vorbesc des, nici nu se poate altfel, Larisa e finuta ei. A, si sper ca nu a fost intentionat sa scrii doar numele Patriciei cu litera mica.
Georgi, .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[
uite eu recunosc...am fost "individuoasa" pe Luna cand am vazut-o la picnic cu paunu ala! adica cum ea la picnic cu paunu si eu cu maidanezu??? nu e drept!
musso, da eu eram aia "schiloada" din fundal......da' erau pantalonii de vina, ca nu-s asa slabanoaga . ma rog...niste tzatze mai mari nu mi-ar strica.........uite, sunt invidioasa pe alea cu tzatze mari. are careva??????????????????

Si pe mine ma roade invidia ce schiloada esti tu. Hahahaha, zic asta mancand un sandwich cu carnat si cascaval la cuptor.

Bey eu n-am invidie pe nimeni, mai ales ca nu cunosc in viata reala.

Rareori am invidie pe cineva in viata reala, nu prea vad de ce, sincer am chiar tot ce mi-am dorit de la viata, un barbat ce ma iubeste, doi copii sanatosi si frumosi, am unde sta, ce manca... normal ca imi doresc mai mult insa nu prin metoda invidiei.

Eu cred ca inivide simt persoanele frustrate de lipsa de realizari sau de incapacitatea de a aprecia ceea ce au.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Si eu vorbesc des cu Patricia si ne si vizitam. Stiu ca unii au ramas consternati de relatia mea cu Patricia ( nu dam nume ca iar se incing spiritele) si chiar m-au interogat despre una, despre alta. Lucru care nu mi-a placut. Nu cred ca e treaba nimanui cine cu cine se intalneste, cine cu cine ce vorbeste. Suntem majore, vaccinate si suficient de inteligente astfel incat sa putem decela cine vrem sa fie prieten cu noi si cine nu. Iar faptul ca unor le place sau nu le place ca sunt prietena cu Patricia nu ma atinge deloc. Sa fie sanatosi! Dar sa nu-mi toarne nimeni texte despre cum sa-mi aleg prietenii. N-a ca m-am infierbantat si am scris ce-am avut pe suflet.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

lasati doamna mychy,culoare deschisa la pantalon si tot slaba arati..inaintari am eu,din plin,am circumferinta de 105..da-mi place nenica,daca as fi si cu un mijloc snur..mama,mama cum as arata..apoi sotu'e in delir cu dotarile.

ma duc sa-mi culc copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi, nu te face ca nu intelegi. Karligutza sunt sigura ca s- a referit la invidia anonimei pe situatia, in totalitatea ei, a Oanei, incluzand chiar si fetitza ei mai cuminte, mai vorbareatza, mai mancacioasa, asa cum reiesea din mesajul scris.
Hai sa nu mai alimentam gratuit situatia mai neplacuta provocata de mesajul ala. Karligutza s- a simtit ofensata ca Mada a insinuat indirect ca ar fi ea autoarea mesajului urat scris Oanei, ca in urma postarii ei alte fete ar putea- o asimila- o ca fiind anonima. Cum si ce si- au vorbit e treaba lor, cum si ce a fost cu Paticut e cu totul altceva, asa ca hai sa nu le mai tragem de limba ca, zic eu, facem mai mult rau forumului asta.
Sper ca am fost coorenta ca scriu de pe telefon, si- i mai greu.
Weekend placut cu Andrei ecologistul.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Uitasem sa spun ceva despre invidie.....Invidia asta nu ajuta la nimic. Vrei mai mult? Fa mai mult si rezultatele vor aparea.

De ce sa fii invidios pe cineva care are un copil mai blond, mai ondulat, mai cuminte, mai nu stiu cum decat al tau?!?!? Uita-te la copilul tau si apreciaza ce ai. Este o minune, un dar de la Dumnezeu. Cu orice gand aiurea rapesti din timpul copilului tau. Avea tata o vorba cand eram eu mica pe care o stia de la bunicii lui " e prost, da-i prostu' nostru". Sa nu incercam sa facem din copiii nostri "alti" copii, asemenatori cu ai lui X sau Y. Sa-i lasa sa fie ei insisi si sa ne bucuram de fiecare progres pt ca toate vor veni la timpul lor.

Nu stiu cat de coerenta am fost, ca am scris pe fuga intre 2 activitati de job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pana am scris de pe tel deja s- au scris n mesaje de invidie. Hai mai fetelor ca stiti bine despre ce invidie era vorba. doar nu la celulita bebeilor.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput