Strumfi de iul-aug 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna neata,

Oana, la ce muzeu ati fost? Ref la vaccin, nu mai tin minte exact, voi verifica in carnetele copiilor, dar daca e pe schema clasica, cred ca l-au facut. Si nu cred sa ai problema cu inscrierea la gradinita daca nu-l faci, din cate stiu eu, doar un vaccin e absolut obligatoriu si trebuie data dovada (hartie de la pediatru) la primaria de comuna ca l-ai facut, anti-polio, parca. Intreaba la gradi exact ce acte iti trebuie pt inscriere. Unde o vei da pe Catinca, la scoala europeana?

Apropos, Jadi, cum e cu pediatrul roman plecat in Belgia? Profeseaza aici? Ca m-ar interesa si pe mine si cunosc mai multa lume care m-a intrebat de pediatru roman. Ma bucur ca neurologul v-a alungat grijile, poate si Dodo sa se grabeasca linstit acum, .

Pupaturi si sanatate,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...si pen'ca e vineri:

Un cowboy opreste la un bar si comanda un whisky... dupa 2 minute se aude o voce:"Vezi ca iti ia calul", nervos iese afara, dar calul era la locul lui, intra in bar, scoate pistolul si trage in cel care a vorbit. Dupa 2 minute se aude iar: "Vezi ca iti ia calul", iese iarasi, calul la locul lui, intra, scoate pistolul si trage iarasi in cel ce a vorbit, la care barmanul: "Terminati ba dracu cu sahul vostru, ca ne omoara asta pe toti!"

*zambeste, ieri a fost mai bine!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hi Girls!

Mychy super baiat am vazut. Misto si bancul.

Eu sunt rupta, la 3,30 dimineata Lis facea pipi la olita iar eu nu am mai putut dormi 2 ore si la 6 oricum m-am trezit ca sa ma pregatesc si sa merg la servici. Deci...

Sunt bucuroasa ca fetita prietenei mele va merge la gradi cu Adelise din noiembrie deci 2 zlie pe sapt cel putin se vor juca impreuna.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele!
Incep cu ultimele mesaje...
Anto, multam de raspuns. Inca nu m-am decis la ce gradi o sa o dau, dar probabil se va intampla din februarie incolo, daca mi-o primesc astia. Pana atunci chiar nu are sens pentru ca ar insemna sa o dau la cresa si pe urma, dupa cateva luni la "scoala" ca inteleg ca gradinita incepe de la 2 ani si jumatate...asa ca astept sa ma apropii de acea varsta si o dau direct la scoala. La Gradinita europeana nu cred ca o sa o dau...mi-a adus sotul documentatia si nu am fost foarte incantata..citisem mai multe programe pedagogice ale mai multor gradinite si cred ca la asta ma asteptam la mai mult. Nu stiu...o sa vedem. O varianta ar fi Singeling ca este si aproape de noi si am si auzit foarte multe laude la adresa ei.
Am fost la Muzeul de Stiinte ale naturii ...
Jadisi eu vreau sa stiu de pediatru...ca tocamai ma pregateam sa o intreb pe Anto!
Legat de tuse! Catinca a avut la ultima viroza niste manifestari ciudate in sensul ca tusea uscat dar nu era deloc rosie in gat (si eu la fel!), iar muci nu prea avea. Pana la urma pediatrul i-a dat si ei tot Erdomed (cum zicea si Dana)si mi-a spus ca este doar o tuse iritativa foarte putin combinata cu muci. A devenit productiva dupa cateva zile de Erdomed si parca i-a dat "drumul" si la muci...si am scapat destul de repede de ea.
Mychy...am vazut pozele..ce zambaret este el...asa rade tot timpul sau numai la poze? De frumos e frucmos, de gospodar e gospodar...le ai pe toate!
Super tare aia cu "bastarzii"..
Va pup si revin

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, poze am gramezi, dar nesortate. Daca vrei ne "vedem" pe mess si-ti arat cate ceva.
Mychy, frumos iti sade, veniti in ior si nu ii aratati si Sabinei baiat frumos, zambaret si gospodar?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

da, da...frumos mai pozeaza Andrei!

Dana, exact situatia descrisa la tine cu flegma din gat care pare raguseala o avem noi, adica Denis. doctorita mea de familie e foarte stresata de laringita si imediat imi da antibiotic daca-l aude asa. dar eu imi dau seama de diferenta, ca a avut laringita cu tuse latratoare cum zici tu, si desi era virala (a iesit la exsudat), dr. a zis ca ea tot mi-ar da antibiotic. . am mers insa la pediatru si am facut doar aerosoli si a trecut.
acum denis tuseste plin, mai ales dimineata, ca urmare a aerosolilor pe care ii fac in timpul noptii cu acc - o data dupa ce adoarme si o data inainte de trezire.

Luna, ai fetita mare! face pipi si noaptea la olita... din cate am vazut la nepotica mea, e doar o perioada, urmand ca mai tarziu sa nu mai faca noaptea deloc. bea o cafea din partea mea!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou
ne-am intors..exact cu am plecat,la usa dr erau multi virusati,asa ca am plecat...vad ca mananca bine,n-are febra,doar muci...tusea e seaca..dintr'aia latratoare am eu...vedem.

mychy,pupam baiat fotomodel,ce frumos pozeaza..auzi da tipa aia in bleu din spat esti tu?...reformulez,tipa aia schiloada.

pe mine ma apuca depresia,acu intr-un magazin a aparut o tipa cu un bbel de vreo trei luni si era mamica atat de slaba de i se vedeau oasele bazinului prin blugi,iar din spate a venit si barba-su cu alt princhidel....din ce aluat or fi facute femeile astea...dar mie nu-mi plac..io prefer dintr-astea pufoase si care dau doua kg in doua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, imi pare rau ca iar aveti problemute, pup sa treaca repede.
Sa stii ca aia din magazin nu eram eu, parol! Desi mi-as fi dorit sa mai fiu la mare... (si-mi pare rau ca nu-ti place cum arat )

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor

Am fost plecata si abia acum am ajuns la serviciu (*acasa nu am net) si vreau sa-mi cer iertare fata de Oana daca se percepe ca vreau sa redeschid subiectul, dar nu acesta este scopul meu, nici pe departe, desi poate tangential se atinge si situatia mesajului cu pricina.

Am fost suntata de Karligutza intr-o zi (vezi ca ti-am raspuns chiar de la primul "tzirr" asa ca nu-mi place cand banuiesti ca nu-ti raspund).

Si fac urmatoarele pecizari:

1. tonul nu mi-a placut absolut deloc si daca mai suni asa vreodata, scuza-ma dar va trebui sa intrerup. Eram la masa cu 6-8 colegi si la un moment dat toti au intrerupt discutiile lor personale pe grupuri si simteam ca taceau cu scopul de a auzi mai bine - se auzea foarte tare si tipat - si m-am simtit nevoita sa zic ceva peste Rodica (desi cateodata nu puteam) tocmai ca sa estompez sunetul. Scuze de descriere, dar situatia era mai rea.
Dar hai sa trecem cu vederea pentru ca era para si foc la acel moment.

2. Eu nu cunosteam in detaliu cine a facut posibila iesirea lui paticut de pe forum (deci clar ca nu m-am gandit la tine karligutza -ai vazut ce surprinsa eram pe tel ca tu erai in discutie), dar situatia era similara. Acum pe tel mi-ai spus ca tu si cu o alta mama de la strumfi (nu am retinut nick-ul) ati produs ruptura, dar nu ar fi mai bine sa ne lamuresti si pe noi toate pe forum? Din cate stiu (aici corectati-ma daca ma insel si nu am citit eu pe forum la acel moment) nu s-a clarificat atunci cine, ce si cum a generat situatia de plecare a Patriciei de pe forum. Am vazut ca se mai intreabau si alte fete (mai mult am vazut ca intrebi tu alte persoane ce stiu despre situatia cu Patricia in replay-ul catre Ioana 75, nicidecum nu lamuresti tu, care ai fost implicata).Daca ne lamuresti in detaliu treaba cu patricia, poate nu as mai fi asimilat situatiile. ah, si spune-ne si numele complicelui (eu am uitat).

3. "Dorinta" ( sa nu-i spun comanda) sa intru pe forum si sa spun ca nu erai tu, Dumnezeu sa ma ierte, dar nu m-am gandit la tine (de fapt nu am avut in gand persoane, ci similitudinea dintre situatii) si apoi avem dreptul la opinie, nu trebuie sa spunem ce ne spun altii sa spunem. de acord?

4. Aici e marea mea dezamagire. Rodica mi-a povestit pe tel despre INVIDIA DINTRE MAMELE STRUMFILOR. Eu ori sunt pe dinafara, ori sunt de fel mai idealista, dar, desi citesc fff frecvent aici nu am vazut invidie. Ba mai mult, am vazut niste mame care se lauda cu copii lor - ceea ce mi se pare cel mai mununat si mai maret lucru din lume si care cauta suport in momentele de "cumpana" in cresterea copiilor, pe care inevitabil le are orice mama.
Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista acasta invidie aici ca sunt prima care parasesc forumul. dupa patricia, bineinteles
Si mai am o intrebare - cum se defineste aceasta invidie? Pe mame sau pe copii de 2 ani?
ah, sa nu-mi scape nu mai stiu cum s-a exprimat, dar era vb de invidia dintre mamele de fete, deci eu ma exclud ca sunt mama de baiat, nu?
Si mai vreau sa adaug ceva, Invidia este cel mai mare pacat, peste avort, betie, curvie si alte pacate.

5. M-am simtit putin interogata de Rodica referitor la cat de des vorbesc eu cu patricia. Spre surprindeea ta, nu am mai vorbit de la momentul iesirii ei de pe forum. Nici nu a venit la ziua lui Matei si la intalnirea cu strumfii pe care am organizat-o.
Deci te-ai convins ca nu sunt partinitoare? Nici pe Oana nu o cunosc, doar am fost si sunt solidara cu persoanele neindreptatite.

6. Ca un disclaimer pentru Rodica, este clar ca nu am vrut sa o jugnesc pentru ca nu m-am gandit la ea, ci situatiile sunt similare. Dar daca ne convinge Rodica, poate nici situatiile nu mai sunt similare si atunci eu m-am inselat, lucru pentru care imi cer iertare in avans.

7. raspuns la reprosul Rodicai ca de ce nu ma laud cu Matei, nu am scris ca nu am avut timp sau s-a ivit altceva, dar nicidecum ca mi-e frica ca o sa fiu invidiata. Doamne fereste! Matei vorbeste absolut tot in afar de R (Spunem seara "inger, ingerasul meu" si muncim sa-l spunem perfect pana la Craciun), face la olita caca de la 11 luni, pipi de la 1 an si ceva,doarme noaptea singur, dar mai avem probleme cu mancarea - mai mancam inca pasat, mai vomitam, etc.

In speranta ca nu am facum mai mult rau (mai ales ca discutia se incheiase din toate punctele de vedere), acum eu sunt cea care asteapta raspunsuri (mai ales in partea cu invidia) sa vedem daca mai scriu sau nu aici.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

maiii eu nu inteleg nimic..o fi de la blondul platinat sau de la singurul neuron...housepocket,da de ce te grabesti sa zici ca pleci????..io asta nu inteleg,la prima chestie hop "plec"..cam repde renuntati,ori sunteti mult prea sensibile ori nu sunteti atasate de topicul asta..io nu m-am gandit sa plec asa una doua..recunosc ca i-am spus lui vio pe mes ca atunci cand va veni sotul o sa intru mai rar si o sa incerc sa ma obisnuiesc asa caci din cauza dependetei simt ca neglijez alte aspecte ale familiei mele.si mie imi pare rau de plecarea lui paticut dar daca ea asa a simtit ca ii este bine ce pot eu sa zic?!cu invidia,poate simte karli ca ar exista... tine de perceptie.

Mergi la inceput