produsele Cozac
A folosit careva aceste produse? Ce parere aveti ? Merita? As vrea pentru tatal meu care are o tumora la ficat.
(5 ani si 6 luni)
Raspunsuri
natydea spune:
Parerea mea e ca are efect tratamentul lui Cozac numai sa-l tii strict, sa ai vointa si in primul rand sa crezi in el.
Bunicul meu a avut o tumora pe ficat si a urmat un timp un tratament cu ceaiurile lui Cozac dar nu foarte strict. Era de parere ca o viata are omul si ca daca deznodamantul e unul de ce sa faci tot felul de chestii care oricum nu au rezultat. Mai bine mananci ce vrei atat cat mai ai de trait.
Nasa mea in schimb si-a dorit foarte mult sa traiasca si a tinut strict tot ce i-a zis Cozac plus alte multe tratament naturiste si de 9 ani traiesti, e sanatoasa si arata super bine.
Dea
Sabina spune:
Eu cunosc pe cineva care a murit facand acest tratament, avea metastaze osoase si cum l-a inceput au venit cele la plamani....Dar nu pot sa jur ca de asta...asa ca e discutabil.Oshawa a incercat? ( grau cu orez doua saot., plus niste ceaiuri)
Sabina & Sofia Galagia
tora97 spune:
din cite stiu, tratamentul cozac are ca "sustinere" un regim alimentar fff strict si NUMAI cu produse naturale.. pui din curte, doar alimente proaspete, din gradina, etc.
daca va puteti permite....
tu stii ca unii reusesc sa se insanatoseasca altii nu..
dupa cum vrea Nenea Mare
sanatate si succes
aurelursu@k.ro spune:
Nici eu nu am incredere in ceaiurile lui Cozac. De ce nu mergi la Mircea Ciuhri. A luat o groaza de premii in strainatate si imi inspira incredere. El a creat hepatolizul. Mergi cu tatal tau la o consultatie. pupici gabi
simona spune:
Eu am urmat regimul Cozac pentru un nodul la san si in loc sa se vindece mi-au mai aparut doi(nodulii fiind de naturala hormonala). Regimul e extraordinar de strict -fara zahar sare carne fiarta de n ori si alte cele- regim pe care eu, impreuna cu mama mea l-am urmat cu strictete. Tratamentul l-am urmat timp 1 an si jumatate, cu speranta ca o sa se intimple ceva......dar dupa cum va spuneam, mi-au mai aparut 2 noduli. Dupa ce am incetat tratamentul, cei 2 noduli care imi aparusera, au disparut ramanand doar cu primul nodul.
Parere strict personala: nu cred ca merita.......tratamentul merge pe bajbaite......daca te nimereste, bine.....daca nu....suporti consecintele. Totul e pe proprie raspundere
ioanau spune:
Nu vreau sa te sperii, dar tatal unui prieten care avea cancer la plamani a murit in urma tratamentului lui Cozac. Nu pot sa bag mana in foc ca a fost de la ceaiurile lui, dar eu zic sa te gandesti bine inainte ca sa nu ai de ce sa-ti para rau ulterior.
Numai bine!
mirelam spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Nici nu stiu ce sa mai zic. As vrea sa incerc sa fac ceva pentru el si din cauza asta v-am intrebat pe voi.
Doctorii nu i-au mai dat nici o sansa dar eu nu ma pot impaca cu ideea ca o sa-l pierd asa curand (are doar 57 de ani).
Pentru aurelursu@k.ro
Unde il pot gasi pe Mircea Ciuhri, ca eu nu am avuzit pana acum de el?
(5 ani si 6 luni)
piatra lunii spune:
www.insectfarm.com
acolo afli informatii despre Mircea Ciuhri
sanatate!
Piatra lunii
aurelursu@k.ro spune:
Insect Farm, str. Toamnei, nr.100, sector 2, tel 210 00 82, 210 34 70, 619 36 34. Apeleaza cu incredere la Dl. CIuhri! pupici si multa sa natate, gabi
country girl spune:
Imi pare rau pentru tatal tau. Incearca sa iei legatura cu dr. Doru Laza la Centru de Sanatate si Medicina Preventiva din Breaza (EDEN). Desi e foarte foarte aglomerat acolo, programarile se fac cu multe luni inainte, te poate ajuta cu o consultatie si iti poate recomanda un tratament naturist si regim. Au avut si au rezultate extraordinare acolo in cazuri disperate.
Nr. de telefon de la EDEN este 0244-343.228
Doamne ajuta!