produsele Cozac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Da, merita sa incerci si acolo. Mult curaj, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Si eu iti recomand cu incredere pe Ciuhrii. De curand, o sora a unei bune prietene a constatat ca are Hepatita C, in stare destul de avansata. Toate analizele ficatului i-au iesit foarte proaste. Doctorul a trimis-o acasa spunandu-i sa stea linistita si sa tina regim. In sfarsit, a fost la cabinetul dr.-ului Ciuhrii si acesta i-a dat un tratament care s-a dovedit extraordinar. Numai dupa o saptamana i-au scazut rezultatele proaste la jumatate. Dupa doua saptamani au ajuns aproape la normal. Acum poate urma si un altfel de tratament, ma refer la cel alopat. Dar nu cred ca va renunta la cel naturist.
Sanatate multa!
Samy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Din cate stiu eu la Cozac se specifica ca nu poate vindeca cancerul. Si poate stiti ca depinde si in ce faza este descoperit cancerul, pentru a avea sanse de scapare din ghearele acestei boli.
In ce priveste experienta mea personala, pot spune ca tata a descoperit tardiv cancerul de plamani. A fost operat, a facut chimioterapie si la 6 luni a cazut la pat si am crezut ca i-a venit ceasul! Nu mai avea putere deloc, zacea, nu mai manca decat bine maruntit si in cantitati infinitezimale... Mama in perioada aceea s-a dus cu diagnosticul la Cozac si a luat niste ceaiuri + niste picaturi . I s-a specificat ca o vreme tata se va simtii foarte rau; ceea ce s-a si intamplat. La scurt timp dupa inceputul tratamentului Cozac, tata a refuzat sa il mai ia dar mama pe ascuns a continuat sa ii puna picaturile in mancare si sa ascunda gustul cum a putut. Cert este ca atunci am fost in tara, convinsa ca e ultima oara cand imi vad tatal.Si nu imi puneam nici o speranta in Cozac, nici macar ca ameliorare...
La 3 saptamani s-a pus pe picioare in mod miraculos. A revenit la viata, si parea mai bine ca nicioadata! A inceput sa manance, sa prinda culoare in obraji, sa aiba activitatile obisnuite si chiar sa conduca masina la drum lung, ceea ce demult nu mai putea face.Pentru toti a fost ca o minune, chiar daca de scurta durata.
E drept ca nu stiam cat ii va prelungi viata operatia de plamani si ca va avea metastaze. Dar a mai apucat cateva luni in care a fost bine pana cand s-a declarat tumoarea cerebrala . Nu stiu ce sa zic, dar cred ca prin tratamentul de la Cozac a revenit o perioada la normal, ceea ce i-a intarit speranta ca va scapa cu viata.
Cand omul crede ca nu mai apuca sa se dea jos din pat si revine la cel ce a fost inainte de declansarea bolii, viguros si cu pofta de viata...eu una am fost fericita pentru el si m-am mai bucurat o vreme de prezenta tatei. Nu mai vorbesc de efectul psihologic pe care l-a avut aceasta "insanatosire".
Mai am o prietena care s-a vindecat de nu stiu ce boli prin Cozac acum multi ani si ea era asistenta medicala, s-a lasat convinsa doar de efectele tratamentului, caci cu medicina nu reusise sa gaseasca leacul.
Cancerul nu poate fi vindecat, rari sunt cei ce scapa. Mama mea e in afara oricarui pericol dar a trecut prin o groaza de operatii. Depinde si cand e depistata boala, intervin multe criterii. Tata ar fi scapat si el daca mergea mai inainte cu un an la medic si tinea cont de simptome, pe care le-a ascuns tuturor.Iata unde l-a dus groaza de spitale, de medici, de tratamente!

Asta e ce stiu eu despre Cozac. Sa fie o coincidenta?

Iata si cateva trimiteri :

www.cozacplant.ro/
www.geocities-com/HotSprings/Bath/8646/

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

II doresc tatalui tau insanatosire grabnica si completa. Cum am mai spus, niciun caz nu e la fel cu celalalt! Nu trebuie sa va pierdeti speranta, este foarte important!

Inca o data va doresc ca aceasta perioada sa o traversati cu bine!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru cuvintele voastre si pentru incurajari.
Deocamdata renunt la produsele Cozac in favoarea altora, tot naturiste de la firma Tianshi ( www.tiens.com ) care are o filiala si la noi.
Am cunoscut pe cineva care mi le-a recomandat si vreau sa incerc. Sper macar sa mai amelioreze, ca de vindecat sunt constienta ca nu se poate. dar macar sa mai poata fi printre noi cat mai mult timp...ca-i groaznic sa traiesc cu apasarea asta pe suflet, stiind ca-l voi pierde.
Oricum speranta in Dumnezeu nu mi-o voi pierde niciodata.

(5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput