Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna dimi-ziua!
Marijan, ce domnisoara mare ai nascut astazi, felicitari!!!
BINE AI VENIT PE LUME, GABRIELA!!!

si daca tot sunt la urari...
LA MULTI ANI, STRUMFY!!!

raportez o noapte incredibil de alba...copilu asta pare a nu mai sti cand e zi si cand e noapte
si burta mea pare lasata...o sa fac poze

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ma duc in pat, ca sunt cheauna de somn, si vad ca ma ia si cu dureri de cap, see you later!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

am pus 2 poze noi, unde se vede cum s-a latit si lungit operatia de apendicita si buricul facut pilaf...nu am avut mana mai lunga sa prind imaginea cum trebuie...

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!
si eu prin preajma ...linistita ...deocamdata ....vad ca si printesu' mic e linistit....sper ca doarme..ca dupa atatea zile agitate..parca acum imi ridica semne de intrebari..of...ipohondria ...de azi, ma declar prizoniera in canapea, timp de 10 zile! (de fapt, cu o pauza peste 6 zile, cand merg la TNS)

fetele care ati facut TNS-ul asta...in ce consta si ce-ti arata, actually?

Marijan - felicitari pentru noua ta statura de mamica! Sa-ti traiasca bebelina!

strumphy

pentru toate..ma bag la niste "descoperi"....poate gasesc ceva documentare interesante .....

mai vin eu p'aici..don't worry

edit: hai ca am inceput un mic blues ..asa, ca de incalzire

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Krelia TNS-ul consta in punerea pe burtica a 2 cureluse cu 2 receptori, unul inregistreaza bataile inimii bebelui si celalalt monitorizeaza eventualele contractii.de fapt se urmareste daca bebe e afectat de contractii si daca pulsul se accelereaza ok in timpul acesteia. nu doare nimik, din contra e fain ca ii auzi inima lui bebe timp de 15 minute.

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Marijan felicitari!!!! Sa-ti traiasca sa creasca mare si sa pape bine!!!! Multa sanatate si sa ajungeti repede acasa!
Eu acum am ajuns acasa de la medic, si cu vesti bune si mai putin bune...vestea buna e ca bebe e bine, e in grafic, si nu da semne ca ar vrea sa iasa mai repede de acolo din burtica. Vestea mai putin buna e ca am totusi o infectie urinara de toata frumusetea, mi-a dat medicul sa iau ampicilina, uricol si no-spa, si tre sa merg acum zilnic sa fac analiza de urina pana trece amaraciunea asta de infectie. Mi-a facut o ampicilina intramuscular chiar acolo la cabinet, sa fie sigur ca incep repede tratamentu. Am cumparat medicamentele si am venit acasa, imi fac ceva de papa si dupa aia ma pun in patuc
M-a prins si moasa la discutii, ca mai era o cam deodata cu mine si ne-a tinut tanti moasa o lectie cu ilustratii despre pregatirea pentru nastere si nasterea propriu-zisa....mama ce ne asteapta
Ma duc sa-mi fac ceva sa pap ca n-am mancat azi decat un corn cu ciocolata si plicul de uricol dizolvat in apa....

36+ cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza
[font=Comic Sans MS]Marijan felicitari!!!! Sa-ti traiasca sa creasca mare si sa pape bine!!!! Multa sanatate si sa ajungeti repede acasa!
Felicitari pentru bebe in grafic, infectia trece. Ce nu inteleg e de ce trebuie sa faci analize zilnic, sub efectul antibioticelor analizele nu sunt concldente. Sau am inteles eu gresit? 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Krelia, la TNS se mai poate urmari si cum ii bate inima cand misca... iti da un buton pe care apesi cand simti ca misca si dr. coreleaza cu bataile inimii... eu sunt abonata deja: luni am facut unul, maine unul, luni iar... si ma rog la fiecare sa mai rezistam pana la urmatorul....

34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

[font=Comic Sans MS]Marijan felicitari!!!! Sa-ti traiasca sa creasca mare si sa pape bine!!!! Multa sanatate si sa ajungeti repede acasa!

Felicitari pentru bebe in grafic, infectia trece. Ce nu inteleg e de ce trebuie sa faci analize zilnic, sub efectul antibioticelor analizele nu sunt concldente. Sau am inteles eu gresit?

33+ Chiara Ada

asa stiam si eu, se repeta analizele dupa o saptamana de la incheierea tratamentului. eu asa am facut.

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ionasa stiam si eu, se repeta analizele dupa o saptamana de la incheierea tratamentului. eu asa am facut.
Asa si este, am facut zeci de analize de urina de-a lungu' anilor. Cine stie, poate nu am inteles noi bine. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput