Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
Roxyaly, busymummy
..in mare, m-am prins eu cam despre ce e vorba
..sper numai ca bebe sa coopereze si el, sa miste, ca sa pot apasa si eu pe buton ori de cate ori il simt...nu?
busymummy, dar tu de ce esti deja la al 3lea?
alinutza...eu cred ca faci degeaba analizele alea..zilnic..nu-s deloc concludente. Ideea e sa lasi antibioticyul sa-si faca treaba, timp de 7 zile si abia dupa sa recoltezi....asa am facut si eu dupa tratamentul cu zinnat facut de curand...chiar miercurea trecuta mi-am recoltat si sange si shu-shu...si acum astept rezultatele...n-ai intrebat dr. de ce trebuie sa le faci zilnic?
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
O zi buna va doresc la toate.
Lumi ma bucur ca va distrati cu bebe. Nu toate noile mamici sunt la fel de relaxate. Eu am o prietena care a nascut acum 2 ani si cand le-am vizitat acasa, am asistat si la baita. Baita i-o facea tatal, pt ca ei ii era frica, dar ea o imbraca dupa. Si pe cand o dadea ea cu crema pe masuta de infasat, aia mica da drumul la kk in jet (pe masa de infasat, pe jos, pe ea ...). Prietena mea s-a panicat, a ridicat mainile si il striga pe sot disperata ca nu stia ce sa faca ![]()
Marijan felicitari, sa iti creasca puiutul mare si sanatos! La multi ani bebe Gabriela!
Strumfy la multi ani, nastere usoara si bebe sanatos si cuminte!
RamonaC pericolul de infectie exista doar in cazul ruperii membranelor (apei), de aceea nici nu se recomanda sa stai "nenascuta" mai mult de 24 de ore dupa ce se intampla asta. Dopul poate fi eliminat si 1 saptamana inainte de declansarea nasterii.
la toate burticutele
Maria
32+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
raluci_b spune:
marijan felicitariii , sa traiti sa infloriti

34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
busymummy spune:
Krelia, eu fac asa des pt ca se pare ca sunt ceva probleme cu bebe...
nu se hraneste cum trebuie...
si trebuie monitorizat des, trebuie sa-i numar miscarile... etc. Momentan ne straduim sa-l mai tin in burtica inca 2 saptamani.
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
Pirelia spune:
Am aparut si eu. O zi buna tuturor.
Marijan, felicitari pentru micuta ta comoara. Sa ne traiesti Gabriela, sa cresti mare, sa fii cumintica si frumoasa.
.
Strumphy, iti doresc o viata plina de realizari, fericire multa si prosperitate.
.
Ar fi cazul sa-mi termin si eu sarcinile de pe la serviciu si sa stau acasa. In ritmul asta prevad ca de la serviciu ma duc la spital sa nasc si tot nu am terminat predarea sarcinilor mele.
Viitoare mamica in culmea fericirii 34+ (32+)
Oana Petra
krelia spune:
of, iarta-ma ca am intrebat...nu vreau sa te intristezi....las' ca va fi el bine si toate gandurile rele vor dispare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Krelia, eu fac asa des pt ca se pare ca sunt ceva probleme cu bebe... ![]() nu se hraneste cum trebuie... si trebuie monitorizat des, trebuie sa-i numar miscarile... etc. Momentan ne straduim sa-l mai tin in burtica inca 2 saptamani. 34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy# |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
busymummy spune:
Nu ma intristez tare, ca sunt sigura ca va fi ok... Dar ma bucur de fiecare seara in care ne culcam si nu am ajuns la dr. ...
Trecand la lucruri mai vesele... voi mai aveti pofte? Ca eu as manca tot ce imi iese in cale![]()
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Stephy Cum e piciorul? Lacra , iar chiulesti? Te tragem de urechiuse. 33+ Chiara Ada |
DRAGA ANDRE, PREZENT PREZENT, CHIULESC DE NEVOIE.
Raportez si eu dificultati de respiratie, gafai rau de tot toata ziulica. Noaptea nu pot dormi decat pe spate de fapt aproape in fund cu multe perne la spate, ca daca ma intorc pe oricare din parti zici ca mi se rupe burtica si aer nu mai am deloc.
In rest suntem bine, doar multa munca la birou. Abia astept sa treaca timpul!
Felicitari din suflet noilor si mai vechilor mamici, vad ca toti bebelusii se comporta exemplar.
Saptamana 30+

Gabriela de mami Marijan!