Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
dana n. spune:
Marijan, felicitari ! Sa va traiasca printesa!
Strumfy_12 , La multi ani! Nastere usoara!
------------------------
37+
David
Albume foto
magdaz_ina spune:
Am pus si noi poze cu actuala burtica pe picassa. Saptamana viitoare mergem la gine sa vedem ce face BB.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
dana n. spune:
Azi-noapte, in timp ce dormeam, nu stiu cum m-am miscat ca am primit o lovitura in coaste de am urlat. Ce m-a speriat mai tare este ca l-am simtit cum a tresarit si el si s-a dat mai jos. Daca pe mine m-a durut asa tare, nu ii pot face rau lui?
------------------------
37+
David
Albume foto
floricik spune:

FELICITARI MAMI MARIJAN!

Sa va traiasca printesa!
LA MULTI ANI STRUMFY!!
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
krelia spune:
azi am mai invatat ceva
..asa ca va ofer tuturor, cate o floricica din florile mele preferate...poate ne mai alungam gandurile negre ![]()
www.tesselaar.net.au/i/plant-nursery/POTWH01.jpg" border="0">
(numai ca nu stiu de ce nu se vede imaginea
...)
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
s_alinutza spune:
Fetele care m-ati intrebat de analizele facute zilnic .... eu si azi ma asteptam sa ia urina si in cateva zile sa-mi dea rezultatul. Dar cabinetul la care merg eu are laborator, si d-na de acolo s-a uitat atunci pe moment la urina mi-a zis ca sunt urme de albumina, sedimente frecvente, si camp plin cu leucocite, concluzia ca e infectie urinara in toata regula. Eu credeam ca se face urocultura si asta dureaza. Si medicu a zis sa merg in fiecare zi sa vada cum e bebele, si cum e urina. Ma gandesc ca se uita iarasi d-na de la lab daca scade nr leucocitelor si se negativeaza albumina.
Din cauza ca am pierdut o sarcina anul trecut, acum, la a doua sarcina toata clinica intra in priza cand ma duc cu vreo problema.
Acuma eu sper sa trec si peste asta, bebe ma gandesc ca e protejat de dopu gelatinos, si nu ajunge infectia la el. La infectiile urinare din cate am inteles eu e important sa fie tratate pana la nastere, ca sa nu-l afecteze pe bebe in timpul nasterii naturale.
Mi-e ciuda numai ca n-am avut probleme pana acum, si acuma aproape pe ultima suta de metri...
36+ cu
pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
floricik spune:
Asaaa si acum sa incep cu paranoia de gravidoasa
M-a sunat o prietena si s-a mirat ca vreau sa nasc normal cu miopie -2.
Sunt singura de aici cu miopie care vrea sa nasca normal ?
Lylyana si eu m-am uitat la meci. Mi-a placut. M-am uitat apoi la toate rezumatele(de la celelalte meciuri)
.
Lumi ma bucur ca ai timp sa intri pe aici. Asta imi da si mie sperante.
Clau_dia bine ai venit.
Lavi esti mai bine ? Pt greturi la mine functiona limonada. Fff acra.
Roxyaly felicitari pt vestile bune de la dr.
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
krelia spune:
eu stiam ca pana in -3 nu ar fi probleme....
..eu l-am depasit...asa ca...sunt candidata la ceza ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik M-a sunat o prietena si s-a mirat ca vreau sa nasc normal cu miopie -2. Sunt singura de aici cu miopie care vrea sa nasca normal ? ![]() |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
magdaz_ina spune:
Floricik, eu am -8 si am facut cezariana. Acum mi-a trecut prin cap sa incerc natural (prea "m-am distrat" cu efectele anesteziei, intarzierea lactatiei si vindecarea cicatricei...). Am cautat pe net si totusi pt. mine nu e cazul de nastere naturala, am inteles ca de la 7-8 dioptrii clar risc ruptura de retina. Dar la tine cu -2 nu cred ca sunt probleme. Am intalnit un caz de -20 (douazeci) care a avut 2 nasteri naturale...eu cred ca a fost inconstienta, nu intelegeam cum a lasat-o medicul; apoi am inteles de ce: nu purta ochelari si medicul pur si simplu nu a stiut de problema ei.
Totusi miopia nu inseamna obligatoriu indicatie de cezariana, depinde de la caz la caz.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Asaaa si acum sa incep cu paranoia de gravidoasa ![]() M-a sunat o prietena si s-a mirat ca vreau sa nasc normal cu miopie -2. Sunt singura de aici cu miopie care vrea sa nasca normal ? ![]() 33+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Eu am -1 . Sper ca nu sunt probleme. Vreau sa nasc normal.
------------------------
37+
DavidAlbume foto