Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
magdaz_ina spune:
Si am mai citit ca depinde si de medic, cand ai miopie sa fie atent la supravegherea travaliului, sa intervina atunci cand este prea lung sau prea dificil, eventual sa ajute cu o epidurala...
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
Lalu_79 spune:
Si eu tot -1....nu cred ca vor fi probleme la nasterea naturala....adica sper
.
Strumfy, LAAAA MUUUULTI AAAANI!!!!!
35+ 
Flavours spune:
buna,
eu nu stiu ce e cu mine dorm prea mult... ma trezesc dupa vreo 11-12 ore de somn pe noapte... mai e cineva in halul asta de adormit?
37 sapt 

laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours buna, eu nu stiu ce e cu mine dorm prea mult... ma trezesc dupa vreo 11-12 ore de somn pe noapte... mai e cineva in halul asta de adormit? |
Considera-te caz fericit!!!
Eu am ajuns sa dorm cate 6-7 ore maxiim, unde inainte dormeam 9-10

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
floricik spune:
Krelia, Dana, Magda, Lalu va multumesc pt raspunsuri. Daca e cazul sigur imi face epidurala ca doar nu e nebun sa ma lase asa pe uscat.
O sa vada ca-s chioara ca doar nasc cu ochelarii pe nas
...nu de alta dar sa-mi vad si eu bine copilul.
De cand i-am zis ca vreau bebe m-a intrebat de miopie. Dar nu a pomenit nimic de cezariana. Deci merge pe natural...bine , asta daca fata mea se si intoarce cu capul in jos...
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Felicitari Marijan!!!Bun venit pe lume micuta Gabriela!!!Sa fii sanatoasa,mancacioasa si sa cresti mare mare!Mami,refacere rapida si laptic mult!

La multi ani Strumphy!!!Toate visele frumoase sa ti se implineasca!

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
krelia spune:
eu inca sunt in dilema..daca sa ma duc cu ochelarii pe nas...sau cu lentilele de contact, pe care sa mi le dau jos dupa ce-oi naste (bine...cred ca-s inconstienta..ca sigur n-o sa pot misca decat limba
..daramite sa imi dau jos lentilele ![]()
voi vedea...
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik O sa vada ca-s chioara ca doar nasc cu ochelarii pe nas ![]() |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
many_bani spune:
Marijan felicitari ptr. bebelusa grasuna, refacere rapida si te astepta cu povestea nasterii 

Strumfy "la multi ani"cu multa bucurie si sanatate

Iar pentru Rony scot 

37 +
Vlad
strumfy_12 spune:
Marijan felicitari!!!! Sa-ti traiasca fetita, sa-ti faca numai bucurii...La multi ani Gabriela!!!

Multumesc mult pentru urari! Sunteti niste dragute 

Abia acum am reusit sa intru.. noroc ca nu ati scris prea mult...
Nu stiu cate dioptrii tre sa ai... ca sa fie indicata cezariana..stiu doar ca e un mod de a scapa de nascutul natural..pt cei care cauta motiv![]()
Ramonika referitor la sughit...azi dimineata am simtit sughitul sus sub piept pe centru... iar acum in dreptul buricului in stanga deci nu cred ca are vreo legatura cu pozitia bebelusului
32 
rgagapie spune:
putin furioasa din cauza birocratiei si a programului, azi am vrut sa mergem sa depunem actele pentru casatorie si nu putem k programul e pana la 5 si la 5 iese numa al meu d la lucru 

, asa k nu o sa ne putem cununa decat prin 3 noiembrie si eu vroiam in 31 octombrie. Normal cu conditia k Maya sa nu fie prea grabita.........
Marijan felicitatiiiiiiiiii 

multe 

pt tine, refacere grabnica si
cat mai mancacios.
Scuze k nu am mai scris dar nu prea am cand sa ajung la comp.

la toate.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+35
Maya Paula
AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!!