Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Uf, ca m-am trezit si eu - la propriu si la figurat:

Strumfy si tot ce-ti doresti!

Ma bag si eu ca musca-n lapte... eu ma duc cu -3.75 la naturala. Doctorul a zis ca nu s-a confirmat legatura intre nasterea naturala si dezlipirea de retina... ma gandesc si eu ca voi ca o fi totusi ceva legat de durata.. si calitatea travaliului. Sper sa nu ma lase sa-mi iasa ochii din cap daca ceva n-o merge cum trebuie atunci

Legat de asta mi-am luat azi rezultatul la culturi si streptococ si sunt "perfecte" ca sa-l citez pe nea dr asa ca a ramas ca ne vedem joi urmatoare (daca nu pana atunci ) - adica pe 29, cam cand ar fi termenul pe care l-a tot confirmat echograful... azi doar am stat putin de vorba... incerc sa nu fiu paranoica si sa ma abtin ca parca as fi vrut si eu echo si NST si mai stiu eu ce... ....

Si vineri fac 38 saptamani complete... so ma gandesc in we la ce tot vorbeam noi ieri... aud si hormonii proprii in urechi...

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vaii ce de printisori si printese in 2 zile. Felicitrai mamicilor si bun venit pe lumea noastra bebelusilor.

Noi suntem bine, dar incerc sa ma tin departe de calculator (ca daca intru pe forum invariabil mai verific si emailurile si atunci tabara colegii de la birou pe mine cu intrebarile daca ma vad activa).

Am spalat toate hainutsele, lenjeriile, prosoapele lui bb si mami (a am uitat sa va spun a venit mami a mea la mine si nu mai pleaca pana in decembrie) le-a calcat, am sterilizat biberoane, suzete, pompe, casa e curata, ieri m-am intaonit cu anestezistul si suntem pregatiti. Ar trebui sa-mi fac un mic bagaj de spital, dar cum nasac la Euroclinic n-am nevoie de mare lucru: buletin, analizele pt. anestezie, kitul de recoltare celule stem, crema de fata, teleonul si incarcatorul, aparatul foto si....cam atat, cu hainutele de scos din spital vine tati.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Miramar, si eu tot acolo voi naste... altceva nu iti iei la tine? papuci, camasi, haine bebe, etc?

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Buna fetelor vad ca au mai aparut fulgusori pe aici asa ca le urez bun venit si felicitari mamicilor
noi stam in pat toata ziua ..tot cu contractii dese ..sa mai trecem si de saptamana asta ..imi este doar de o plimbare ..tare plictisitoare e viata cand stai la pat ..
voi ce faceti , cum sunteti?

36+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Krelia si eu ma gandeam sa-mi pun lentilele(am si d'astea) cand nasc.Sa nu se sperie copilu' de mine. Dar m-am gandit mai bine sa raman cu bicicleta pe nas sa vada moasele si dr ca-s chioara. Plus ca apoi(adormita cum cred ca o sa fiu) nu cred ca o sa fiu in stare sa le scot...nu prea ma pricep
Monis chiar ma gandeam la tine ca vazusem in poze ca ai ochelari. M-ai linistit. Daca dr tau crede ca se poate inseamna ca nici al meu nu e nebun.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fdaniela - cred si eu ca e plictisitor in pat... dar mai e putin. Azi am scos si eu nasul ca a aparut soarele si m-am plimbat vreo ora si taaaare bine a mai fost .
Floricik (si cine mai zicea... Krelia... cine altcineva?) si eu m-am gandit la lentile, dar fara sa intreb pe nimeni nu mi se pare o idee... la cum iti ies ochii din cap in travaliu, numa' grija alora iti mai lipseste.... Plus ca ochii lacrimeaza oricum... etc... cred ca nici nu intreb asa ceva, imi iau ochelarii si gata

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Burtici, si eu sunt hotarata sa merg sa ma tunnd , sa ma vopsesc zilele astea. Pe lista de spital sunt si farsurile etc. Am totusi o problema. Din ce am citit... bebeii nu ne vad in primele zile deloc... e o ceata deasa deasa.... deci ne facem frumoase ca peste ani, cand s-or uita in pozici sa fie mandri de mamicile lor dichisite pt marea intalnire... am ceva dubii ca im primele zile dupa nastere le va pasa de cum aratam. va dati seama ce hai ar fi ca un bebe sa planga in bratele propriei mame si sa se intinda spre una mai aranjata

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariava dati seama ce hai ar fi ca un bebe sa planga in bratele propriei mame si sa se intinda spre una mai aranjata
33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Marijan felicitari!!!! Sa-ti traiasca fetita, sa-ti faca numai bucurii...La multi ani Gabriela!!!

Multumesc mult pentru urari! Sunteti niste dragute
Abia acum am reusit sa intru.. noroc ca nu ati scris prea mult...
Nu stiu cate dioptrii tre sa ai... ca sa fie indicata cezariana..stiu doar ca e un mod de a scapa de nascutul natural..pt cei care cauta motiv[b]
[b]Ramonika
referitor la sughit...azi dimineata am simtit sughitul sus sub piept pe centru... iar acum in dreptul buricului in stanga deci nu cred ca are vreo legatura cu pozitia bebelusului

32

LA MULTI ANI BURTIK

Eu va sfatuiesc sa nu cautati motive pt cezariana....ESTE GROAZNICA RECUPERAREA....inchipuitiva ca am ajuns s-o sun pe mama sa vina de acasa la spital sa faca ceva, sa vb cu doc de garda, ca eu nu mai aveam nici aer sa respir de atata durere
La naturala te doare travaliul si expulzia si catva timp dupa, dar a doua zi mergi pe picioarele tale

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

monis5 ce bine ca mai prinzi cate o plimbare ..astept si eu ziua de vineri ca mergem la analize asa ca scoatem si noi putin nasul afara

36+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput