Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
Lalu_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze E, ce credeti! A nascut Marijan!!! O printesica de 3700 si 51 de centimetri sanatoasa tun! La spital CF2 cu dr Tanase pe la 9 si jumatate! Ea era sub anestezic, era bucuroasa! Eu sunt inca superemotionata! Ii dadusem un mesaj sa stiu de ea si cand colo...era o mamica fericita! Asa ca ![]() ![]() ![]() La multi ani si bine ai venit printesica Gabriela!Recuperare rapida Marijan!!! Sa iti traiasca papusica sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si norocoasa! |
Felicitari Marijan!!!!!!! Sa-ti traiasca printesica mare, sanatoasa si papacioasa!!!

35+
laurairina13 spune:
Neataa!
Bine ai venit fulgusor Gabriela de mami Marijan!!! Sa fii sanatoasa, papacioasa, cuminte
, si pt mami recuperare rapida si mult laptic!

Bei...vreau si eu poze cu burtici lasate!!!! Monis, Tiusca, astept..ca eu de aseara am niste dureri super tari de bazin, simt ca mi se despart oasele jos la incheietura..oare coboara si la mine cupchilu???
Ca nu vad nici o burta coborata...
Raportez noapte super aiurea..am stat ca proasta pan la 2 sa citesc, si pe urma ioc somn, m-am pus in pat, si dai contractii dupa contractii pana pe la vreo 4 cand cred ca am adormit si nu am mai simtit...
Off..abia astept sa scap, sa nasc...![]()
Lumi, vad ca esti mamica de noapte
Ce frumos descrii tu atmosfera de familie!
Pupici la gagalice!
Nu mai stiu ce sa mai zic si cui...
Evy, e normal sa ai contractii la 35 de saptamani, se pregateste organismul pt marele eveniment,mie asa mi-a zis medicul...Ia no-spa, la interval de min 8 ore daca simti ca te dor..Oricum, de acum asta ne asteapta pana nastem. Sunt fericite cele ce au contractii doar la nastere...
Roxyaly, vad ca ati destramat clubul, si bebele tau nu iti mai da griji, fiind in grafic!
hihi, si tu tre sa tii picioarele stranse bine pan pe 1 noiemb?? Join our club: Krelia, Andre si io..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Evy30 spune:
OK , OK am inteles . 

multumesc mult de tot fetelor .
incerc si eu sa ma linistesc , si sa bag un nani . sper sa pot .
trebuie sa fie bine . va pupicesc
Marijan , felicitari mamico . sa iti traiasca comoara si refacere usoara !!!
Evy 35+
roxyaly spune:
Laurairina multam de primirea calduroasa in clubul picioarelor stranse.trecem noi si peste asta.
curaj fetele mai avem putin !!!!!!

34+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI
Ramonika spune:
neata fetelor,
multumesc de raspunsuri tuturor. 
marijan - felicitari, sa-ti traiasca printesa 
strumfy-12 -
La multi ani!
sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe perfect. 
monis - treci tu fulgusorul cel nou in listuta?
ca eu tre sa plec la piata sa iau laptic pt. fetite. ![]()
laviniablaga spune:
FELICITARI MARIJAN! SA ITI TRAIASCA BEBELE! SA FIE SANATOS SI FERICIT IAR VOI SA VA BUCURATI DE EL SI SA AVETI PUTERE SA IL CRESTETI!

Lavi,
37+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laurairina13 spune:
Vin si io cu intarziere sa felicit!

Strumphy

Sa fii sanatoasa, fericita, si cat de curand cu un bb sanatos si papacios!
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Bine ziceti fetele, Strumphy La multi ani sanatosi si frumosi, bebe sanatos si voinic.
33+
Chiara Ada
laurairina13 spune:
Monis, am vazut pozica cu burtica lasata..da nu vad mare diferenta
...ori nu vade baba bine![]()

Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze