Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monica9, e bine ca bebe e bine. Ai sa vezi ca bebe va sta pana cand va fi el bine... apoi va veni sa te cunoasca

laurairina13, hai ca mai e putin, nu fi atat de rea cu tine... si pt 1-2 sapt nu iti mai amari si tu viata

Monis-ule, si tu? uff... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Iar despre alaptat, in loc de poveste de noapte buna de la mine:)
A fost odata....http://blogulmeumediocru.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-11T21:39:00%2B03:00&max-results=1

37, mami de bebe MATEI

SUPER!

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna seara!
Monis, te compatimesc sincer cu intersectia aia...stiu si eu cum este, am stat la soacramea la intersectia colentinei cu fundeniul acu stau ceva mai departe de strada
Dankutza, asteptam cu inetres rezumatul cursului
Laurairina, n-arati deloc rau . in ce oglinda te-ai uitat tu?!?!

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Mihamora, eu am luat produse Bubchen din Selgros. In alta parte nu am vazut prin Iasi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

v-am trimis 3 maile
edit: ma bag in patuc
noapte buna tuturor!

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment

E posibil, dar nu cred ca va zice ceva. Cumnata mea, mi-a povetit ca sotul ei a venit acasa cu 2 zile inainte sa nasca prima data, el fiind marinar plecat 6 luni pe mare) si a ramas socat cand a vazut-o. Cica atunci nu i-a zis nimica, dar dupa vreo 2 sapt cand si-a revenit femeia din buhaiala, i-a zis ca era imensa si ca ii era si frica de ea. Ca i se largeau si narile cand respira si se misca ca un elefant. Cam asa is si eu acuma, numai ca al meu m-a vazut zi de zi si nu e socul prea mare.
Laurico....si eu am o gusa maaaaaaaaaaareeeeeeee...da mai putin in oglinda si nu se baga de sama .

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramona, Monis, macar nu's singura 'buhaita',m-am mai calmat ca am 'colege de suferinta'

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fata mea suge la san acum..doamneee ce senzatie minunata

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Sa-ti mai zic cat ma bucur??
Bravo!bravo!bravo!
S-o tineti tot asa si sa creasca mare printesica Maya.
Va pup

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

iar de bubchen am vazut ca se pot cumpara online... e primul site la search-ul pe google...

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment

E posibil, dar nu cred ca va zice ceva. Cumnata mea, mi-a povetit ca sotul ei a venit acasa cu 2 zile inainte sa nasca prima data, el fiind marinar plecat 6 luni pe mare) si a ramas socat cand a vazut-o. Cica atunci nu i-a zis nimica, dar dupa vreo 2 sapt cand si-a revenit femeia din buhaiala, i-a zis ca era imensa si ca ii era si frica de ea. Ca i se largeau si narile cand respira si se misca ca un elefant. Cam asa is si eu acuma, numai ca al meu m-a vazut zi de zi si nu e socul prea mare.
Laurico....si eu am o gusa maaaaaaaaaaareeeeeeee...da mai putin in oglinda si nu se baga de sama .

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

multumim , multumim pentru incurajari... si daca te prind!!!!!! ma razbun pe tine pt toate relele

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput