Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 20
ionelamaria spune:
Monica9, e bine ca bebe e bine. Ai sa vezi ca bebe va sta pana cand va fi el bine... apoi va veni sa te cunoasca
laurairina13, hai ca mai e putin, nu fi atat de rea cu tine... si pt 1-2 sapt nu iti mai amari si tu viata
Monis-ule, si tu? uff... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment![]()
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot Iar despre alaptat, in loc de poveste de noapte buna de la mine:)A fost odata....http://blogulmeumediocru.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-11T21:39:00%2B03:00&max-results=1 37, mami de bebe MATEI |

SUPER!monis
cu poze sapt 37 +
lylyana.ion spune:
Buna seara!
Monis, te compatimesc sincer cu intersectia aia...stiu si eu cum este, am stat la soacramea la intersectia colentinei cu fundeniul
acu stau ceva mai departe de strada
Dankutza, asteptam cu inetres rezumatul cursului ![]()
Laurairina, n-arati deloc rau
. in ce oglinda te-ai uitat tu?!?!
Lili
36 cu
Alexandru
Lalu_79 spune:
Mihamora, eu am luat produse Bubchen din Selgros. In alta parte nu am vazut prin Iasi.
35+ 
lylyana.ion spune:
v-am trimis 3 maile 
edit: ma bag in patuc 
noapte buna tuturor!
Lili
36 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria ... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment |
E posibil, dar nu cred ca va zice ceva. Cumnata mea, mi-a povetit ca sotul ei a venit acasa cu 2 zile inainte sa nasca prima data, el fiind marinar plecat 6 luni pe mare) si a ramas socat cand a vazut-o. Cica atunci nu i-a zis nimica, dar dupa vreo 2 sapt cand si-a revenit femeia din buhaiala, i-a zis ca era imensa si ca ii era si frica de ea. Ca i se largeau si narile cand respira si se misca ca un elefant. Cam asa is si eu acuma, numai ca al meu m-a vazut zi de zi si nu e socul prea mare.
Laurico....si eu am o gusa maaaaaaaaaaareeeeeeee...da mai putin in oglinda si nu se baga de sama
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Ramona, Monis,
macar nu's singura 'buhaita',m-am mai calmat ca am 'colege de suferinta'
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fata mea suge la san acum ![]() ![]() ![]() ..doamneee ce senzatie minunata![]() ![]() fericita de Maya AndreeaMaya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Sa-ti mai zic cat ma bucur??
Bravo!bravo!bravo!
S-o tineti tot asa si sa creasca mare printesica Maya.
Va pup

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
Flavours spune:
iar de bubchen am vazut ca se pot cumpara online... e primul site la search-ul pe google...
37 sapt 

ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
E posibil, dar nu cred ca va zice ceva. Cumnata mea, mi-a povetit ca sotul ei a venit acasa cu 2 zile inainte sa nasca prima data, el fiind marinar plecat 6 luni pe mare) si a ramas socat cand a vazut-o. Cica atunci nu i-a zis nimica, dar dupa vreo 2 sapt cand si-a revenit femeia din buhaiala, i-a zis ca era imensa si ca ii era si frica de ea. Ca i se largeau si narile cand respira si se misca ca un elefant. Cam asa is si eu acuma, numai ca al meu m-a vazut zi de zi si nu e socul prea mare. Laurico....si eu am o gusa maaaaaaaaaaareeeeeeee...da mai putin in oglinda si nu se baga de sama Ramona, 38+ DOMINIC ANDREI |

multumim , multumim pentru incurajari

... si daca te prind!!!!!! ma razbun pe tine pt toate relele
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE

fericita de