Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bravo Monis pentru analizele bune.M-am uitat la poza cu burtica,nu zic ca nu-i posibil sa nu se fi lasat,desi eu nu vad,dar a crescut si poate de asta o vezi asa.

Vazut si poze cu Laurairina,esti tare frumoasa,intr-adevar esti un pic umflata la fata dar departe de exgerarile cu narile de taur sau de bou ,nu mai retin exact cum ai zis.

Lylyana chiar ca-i pilaf buricul tau.Ce incurajare,nu? Ti-ai facut de cap azi ca n-am citit tot inca?

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

S-a apucat cineva de capitol sau ma bag eu?

edit
Se pare ca nu, asa ca fac eu,cu incurajare pt Rony,nu?
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Il asteptam pe bebelusul lui Rony la capitolul 140

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
... moama ce ne asteapta... se va speria sotul de mine daca ajunge chiar in ultimul moment

E posibil, dar nu cred ca va zice ceva. Cumnata mea, mi-a povetit ca sotul ei a venit acasa cu 2 zile inainte sa nasca prima data, el fiind marinar plecat 6 luni pe mare) si a ramas socat cand a vazut-o. Cica atunci nu i-a zis nimica, dar dupa vreo 2 sapt cand si-a revenit femeia din buhaiala, i-a zis ca era imensa si ca ii era si frica de ea. Ca i se largeau si narile cand respira si se misca ca un elefant. Cam asa is si eu acuma, numai ca al meu m-a vazut zi de zi si nu e socul prea mare.
Laurico....si eu am o gusa maaaaaaaaaaareeeeeeee...da mai putin in oglinda si nu se baga de sama .

multumim , multumim pentru incurajari... si daca te prind!!!!!! ma razbun pe tine pt toate relele

Adevarul e ca la varsta ta (a sarcinii ma refer) poate ca mai poti sa si fugi...ca eu, ma misc in reluare.
Chiar imi zicea sotul zilele trecute ca el abia acum realizeaza ca eu nu mai pot alerga, ridica chestii si nici macar o palma sa un pumn sa dau, din cauza la degete, picioare umflate....si el saracu nu a apucat sa profite de asta...

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Da, dar de minimum un milion, sau ceva de genul asta. Eu am luat de la City Pharm.

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

iar de bubchen am vazut ca se pot cumpara online... e primul site la search-ul pe google...

37 sapt

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebebebe spune:

Buna fetelor. Ma numesc Rebeca, am 28 de ani si tocmai intru in saptamana 32.UM 27.02.09, DPN 25.12.2009.
Ma primiti si pe mine in club??

Mergi la inceput