Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 21
shtephy spune:
Bravo Monis pentru analizele bune.M-am uitat la poza cu burtica,nu zic ca nu-i posibil sa nu se fi lasat,desi eu nu vad
,dar a crescut si poate de asta o vezi asa.
Vazut si poze cu Laurairina,esti tare frumoasa,intr-adevar esti un pic umflata la fata dar departe de exgerarile cu narile de taur sau de bou 
,nu mai retin exact cum ai zis
.
Lylyana
chiar ca-i pilaf buricul tau
.Ce incurajare,nu
? Ti-ai facut de cap azi ca n-am citit tot inca?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
shtephy spune:
S-a apucat cineva de capitol sau ma bag eu?
edit
Se pare ca nu, asa ca fac eu,cu incurajare pt Rony,nu?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionelamaria
![]() multumim , multumim pentru incurajari![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... si daca te prind!!!!!! ma razbun pe tine pt toate relele |
Adevarul e ca la varsta ta (a sarcinii ma refer) poate ca mai poti sa si fugi...ca eu, ma misc in reluare.
Chiar imi zicea sotul zilele trecute ca el abia acum realizeaza ca eu nu mai pot alerga, ridica chestii si nici macar o palma sa un pumn sa dau, din cauza la degete, picioare umflate....si el saracu nu a apucat sa profite de asta...
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
coquelicot spune:
Da, dar de minimum un milion, sau ceva de genul asta. Eu am luat de la City Pharm.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours iar de bubchen am vazut ca se pot cumpara online... e primul site la search-ul pe google... 37 sapt ![]() ![]() |
37, mami de bebe MATEI
rebebebe spune:
Buna fetelor. Ma numesc Rebeca, am 28 de ani si tocmai intru in saptamana 32.UM 27.02.09, DPN 25.12.2009.
Ma primiti si pe mine in club??