Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Bei..in seara asta m-am uitat la niste poze facute saptamana trecuta si m-am speriaaat..am o fata buhaita rau si umflata...pur si simplu m-am speriat, arat ca o balena esuata..m-am saturat!! sa treaca mai repede timpu asta sa scap de burtan
Medicul meu a zis ieri ca fatza umflata e semn ca se apropie momentul. So ... agitam si pt tine. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Medicul meu a zis ieri ca fatza umflata e semn ca se apropie momentul. So ... agitam si pt tine.

33+ Chiara Ada

Serios???? Iupiii...de ar fi asa...ca m-am saturat rau..daca mai am o noapte de cosmar ca asta care a trecut..imi bag picioarele..
Pana si sotul mi-a zis in seara asta ca mi s-a latit nasu, am narile umflate -ca la boi(asta am completat eu, ca asa ma vad, ca un bou de ala cu narile latite si tumefiate)..si daca vine de la el o observatie de asta, pai inseamna ca chiar e ceva..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele

Am avut azi o zi plina, printre care am fost si la ultimul modul, cel de puericulatura. O asistenta de la neonatologie a venit si a tinut cursul. Foarte interesant! Din pacate, sunt bucati acum si nu sunt in stare sa scriu tot ce am invatat. O sa scriu in weekend. Promit!
Vreau doar sa am o mica interventie, la ceea ce ati discutat referitor la creme. Asistenta a spus sa nu folosim creme care contin zinc pentru ca usuca pielea. Trebuie folosite creme pe baza de Dexpantenol (daca am retinut eu bine). Adica Bepanthene. Nu se foloseste in exces. Doar acoperite zonee genitala si anala. Asa ni s-a spus. ACum, fiecare face ce vrea.
Sincer nu stiam ca Bubchen contine zinc. Chair de abia aspteptam targul ca sa imi cumpar cosmetice Bubchen. Mi s-au parut mai serioase. Acum sunt in dubiu.
Puteti, va rog, sa va uitati la cremele de fundulet, indiferent de marca, daca contin Dexpantenol? Ca eu, nu mai stiu ce crema sa iau.
Daca e sa ma uit in gradina sora-mii, ea a folosit Bepanthene si nu a avut nici o problema bebita. Ea e medic, si intotdeauna se consulta cu pediatra, ce si cum sa faca lui ANdrei.

Pupici, ma duc la culcare ca imi crapa ochii in cap de somn.

31+ moi si Cezara Maria
AMR 9 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Pana si sotul mi-a zis in seara asta ca mi s-a latit nasu, am narile umflate -ca la boi(asta am completat eu, ca asa ma vad, ca un bou de ala cu narile latite si tumefiate)..si daca vine de la el o observatie de asta, pai inseamna ca chiar e ceva..

Poze?
pls
si mie mi-a zis aseara ca mi s-a ... rotunjit fata... ...

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Poze?
pls

am pus acu 2 poze la contul comun sa va speriati ce fata de umflatica am...

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Iar despre alaptat, in loc de poveste de noapte buna de la mine:)
A fost odata....http://blogulmeumediocru.blogspot.com/search?updated-max=2009-10-11T21:39:00%2B03:00&max-results=1

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

eu in loc de creme o sa incerc in prima faza cu ulei de cocos... apoi mai vad.

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

vai ce m-ai amuzat laurairina cu descrierea facuta fetei.
Si eu pandesc semne de nastere.Deocamdata am observat niste dureri de mijloc mai ...ascutite.Restul...e can can.Si eu vreau sa scap.Dar sa scap cu bine.
Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA arati super. Pe bune. Eu nu as zice ca ti s-a latit nasul ci ca te-ai mai „implinit” un pic la fata...

MONIS...imi place tare mult ca esti „bio”.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

LAURAIRINA arati super. Pe bune. Eu nu as zice ca ti s-a latit nasul ci ca te-ai mai „implinit” un pic la fata...

Lidia

, da tot 'miss purcica-bourica' ma vad...

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput