Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika crema asta cu oxid de zinc chiar asa se numeste? de la farmacii se ia, presupun, nu? |
Da, asa ceri. Si gasesti variante cu zinc si in plafar

monis
cu poze sapt 37 +
RamonaCopot spune:
Seara buna,
am zis de dimineata ca merg sa papalesc ceva si revin si nu am mai apucat. Nu m-a lasat buburuza. Am iesit azi la plimbare ca iesise la un moment dat si un pic de soare, am mers cam multicel pe jos si sper sa nu ma apuce febra musculara... la intoarcere din oras am luat autobusul ca nu mai eram in stare sa ma misc. Simteam ca=l scap
.
A inceput lumea sa ma streseze cu "nu mai nasti odata?"...desi le-am zis ca termenul e 1 noiembrie si ca urmare nu prea mai deschid messul, sau daca am nevoie mai intru pe invizible..iar la telefon nu mai raspund, pe motiv ca dorm de rup
si eu daca dormm 4 ore in 24 ore, declar ca am dormit bine, ca si azi noapte de altfel
. Cel miai tare ma enerveaza ca ma streseaza asa cu intrebarile aiurea, ca si daca as fi nascut pana acuma tot nu veneau in vizita la mine la spital sau acasa, sau sa-i aduca ceva la bebel...numai asa sa se afle si ei in treaba
.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
mihamora spune:
Dienutze -multumesc , trebuie sa mai caut,cora nu avem aici.Spor latreaba, ai grija sa nu te obosesti.
Monis- vezi ca sunt solutiile pentru dezinfectat mainile si au pulverizator. Sunt si sub forma de gel fara pulverizator. Merci de raspuns.
Ramonika - sunt multe creme care contin oxid de zinc,de la mai multe firme, nu se numesc neaparat asa, ci contin asta.
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laurairina13 spune:
Monis, eu folosesc uleiul de masline pus intr-o sticluta de ulei de corp pt bebei de la Jonhson care are si pulverizator![]()
Bei..in seara asta m-am uitat la niste poze facute saptamana trecuta si m-am speriaaat..am o fata buhaita rau si umflata...pur si simplu m-am speriat
, arat ca o balena esuata..m-am saturat!! sa treaca mai repede timpu asta sa scap de burtan

Coquelicot , noroc cu Ionela ca ti-a deslusit 'buba' mesajelor, ca eu credeam ca trimiti mesaje goale si nu intelegeam ce si cum..
RamonaC, matale esti mai inaintata in sarcina, nici un semn de nastere, ceva???
Ca eu tot stau si pandesc orice semn, orice durere suspecta, orice..poate poate nasc
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
Laura, hai sa n-o intrebam si noi pe RamoC
daca nu a nascut... ca pe noi ne aseaza in linie si ne bate
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Ionela, m-a pufnit rasu cand am citit mesajul ei, deja mesajul meu era postat...
pai ce numa altii sa o streseze???![]()
![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Ionela, m-a pufnit rasu cand am citit mesajul ei, deja mesajul meu era postat... pai ce numa altii sa o streseze??? Laura, 37+ Mara TeodoraAMR 3 saptamani !! poze |
sincer.... si eu eram tentata sa o stresez, dar si asa mi-am cam castigat reputatie proasta pe aici
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
RamonaC, ti-ai mai gasit 'mastere stresante' si aici![]()
, da tu nu te superi, nu??

Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:

pe voi va inteleg ca sunteti curioase mai...ca si eu is cu geana pe postarile voastre sa "cetesc" asa vreun semn de nascare printre randuri...
Nici un semn...decat direrile alea la pasa..care le am de ceva vreme si care le au toate gravi in trim 3. Mie in loc sa-mi coboare burta, tot mai sus parca mi se ridica
, iau in continuare in greutate, sau cel putin retin f multa apa si se vede si la cantar, greturi cumulate cu pofte...si can atata. Sa ma vedeti voi cum trec eu de 40 s si o sa ma apuc de sarit coarda prin casa, sau sar pe sot la
.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
Monica9 spune:
Andrecluj Mersi pt parola! Ma-am uitat si eu la poze, ce burticute frumoase se bebelusi la fel.
Evy30 mai am si eu intepaturi cateodata, poate e doar uterul care se mareste in continuare. Daca ai contractii, chiar si nedureroase, e bine sa bei multa apa, cel putin 2 litri pe zi. Oricum la varsta asta de sarcina sunt normale contractiile nedureroase.
Laviniablaga sper ca ti-a trecut greata si te simti mai bine. Mai am si eu din cand in cand greturi, dar asta de obicei daca mananc mai tarziu sau mai putin de dimineata.
Marijan felicitari, sa iti traiasca bebelusa!
s_alinutza imi pare rau pt infectie, dar cu tratament sigur trece repede si important e ca bebe e ok.
Busymummy sper sa fie totul bine cu bebe, poate e doar un pic mai micut. Si eu am pofte, in special dupa ciocolata si dulciuri, as manca tot timpul ceva dulce. Dar incerc sa ma abtin ca deja am kilograme in plus destule, prea multe.
Strumfy La multi Ani!
Eu am fost azi la eco, bebe e bine, in jur de 2700 si colul inchis dar cam scurt, 2.3 cm. Saptamana viitoare o sa-mi scoata cerclajul, si dupa aia nu stiu cat mai tine, mi-e tare frica ca nu ajung eu pana pe 18 noiembrie cand am cezariana programata. Cine se ocupa de listuta, ma treceti si pe mine cu cezariana programata pe 18 noiembrie?
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
34+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/