Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
dienutze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Dienutze - de unde ai luat bubchen, ca vreau si eu de astea si nu prea am gasit pe unde am umblat. |
Eu am luat din cora si de la targ, dar au si pagina de net (cei de la targ)
bubchen punct ro
Eu am hormonii dati peste cap rau!!!
Am inceput sa spal peretii cu cif... ies asa de frumooos! caci nu am mai zugravit si am eu senzatia ca sunt mai ok asa spalati pana la urmatoarea renovare.
34+ cu
Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani
sa fim sanatosi!
ionelamaria spune:
ali762000bravo pt vestile bune. sigur bebe va fi cumintel
Krelia, stiu si eu ce sa spun? poate nu chiar morcoveata vei iesi
coquelicot, acum e ok

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Monis, mi-ai bagat alt cui ... EU stiam ca bepanthen e foarte bun si des recomandat.Mai aveam unul legat de cosmeticele lui bebe. Initial am luat sanosan-ul parabenic si apoi am cumparat Budchen, insa uleiul de baie are parafina:D... In rest, produsele sunt fara parabeni, conservanti, coloranti, au ulei de galbenele si floarea soarelui, etc....par mai OK... Ajungem la uleiul de floarea soarelui fiert, cred:D....Ma intreb, uleiul de masline fiert si racit ce ar avea? Se pierd proprietatile? Si sanosan si budchen sunt folosite in maternitati, la prima vedere, pareau cat de cat safe... cred ca ma orientez si eu spre plafaruri... |
Imi pare rau, nu vreau sa intorc pe nimeni de la optiunea personala, zic si eu pe aici ca noi toate, poate mai aflam una alta... eu una incerc pe cat pot sa fiu mai... bio, nu-sh cum sa zic
Cu uleiul de masline si eu am un plan, se neutralizeaza pe bain marin si apoi se foloseste pe piele. La fel si uleiul de migdale... Acuma eu am o problema tehnica... imi tb un pulverizator si nu stiu unde sa gasesc... ma gandesc la un medicament pe care sa-l golesc si sa folosesc recipientul, dar am cautat azi la farmacie si nu am gasit. Alea de plaja sunt in pulverizatoare... dar nu am prin casa... mai studiez...
Mihamora - e o intersectie f circulata aproape de Arcul de Triumf despre care sper ca se va relaxa "imediat" ce va fi gata celebrul pasaj Barasab la care se munceste deja de 3 ani
monis
cu poze sapt 37 +
coquelicot spune:
Flacoane goale cu pulverizator am vazut la Bamboo, Kika, parca si la Ikea?
Mai nou, exista ulei de masline in doze cu pulverizator, ca sa pui ca sa controlezi cat mai bine caloriile.
Sau poti sa vb cu aia care vand parfumuri gen MDM, poate iti vand vreun flacon gol...
37, mami de bebe MATEI
krelia spune:
eu am gasit pulverizator pt ingrasamant lichid la flori
..in de-alde selgros/metro/praktiker..etc..la raionul de flori
.....poate e o solutie ![]()
| citat din mesajul lui monis5 Acuma eu am o problema tehnica... imi tb un pulverizator si nu stiu unde sa gasesc... ma gandesc la un medicament pe care sa-l golesc si sa folosesc recipientul, dar am cautat azi la farmacie si nu am gasit. Alea de plaja sunt in pulverizatoare... dar nu am prin casa... mai studiez... |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui dienutze Eu am hormonii dati peste cap rau!!! Am inceput sa spal peretii cu cif... ies asa de frumooos! caci nu am mai zugravit si am eu senzatia ca sunt mai ok asa spalati pana la urmatoarea renovare. |
mai invatam si noi una-alta...
ai grija numai sa nu te strofoci prea tare.
Ramonika spune:
crema asta cu oxid de zinc chiar asa se numeste? de la farmacii se ia, presupun, nu?
mihamora spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia ete bueeeiii....ca merge si ashea miha, mie o sa-mi faca locala (sper ..ca se usuca si mi se lipesc de ochi
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Eu la pranz dorm cu lentilele pe ochi
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007 POZE

hai Rony !!!
... EU stiam ca bepanthen e foarte bun si des recomandat.
..ca se usuca si mi se lipesc de ochi