Fulgusori de nov-dec 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
ali762000 spune:
BUNA FETELOR, am fos azi la medic, m-a pus la monitorizare si apoi la eco, a zis nenea dr ca e bine dezvoltat si greutatea buna la sapt care le am, adica 37. Mi-a spus ca dupa 1 noiembrie imi face cezariana. Sper ca bebelul sa stea cuminte pana atuci la caldurica in burtica. Va
si vreau sa va zic ca nr zilele ramase si cu un pic de frica referitor la injectia care trebuie sa mi-o de-a la cezariana, adica in coloana.
Ma apuc sa citesc din urma ca azi nu am deschis calc.
ALI
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coquelicot Monis, mi-ai bagat alt cui ... EU stiam ca bepanthen e foarte bun si des recomandat.Mai aveam unul legat de cosmeticele lui bebe. Initial am luat sanosan-ul parabenic si apoi am cumparat Budchen, insa uleiul de baie are parafina:D... In rest, produsele sunt fara parabeni, conservanti, coloranti, au ulei de galbenele si floarea soarelui, etc....par mai OK... Ajungem la uleiul de floarea soarelui fiert, cred:D....Ma intreb, uleiul de masline fiert si racit ce ar avea? Se pierd proprietatile? Si sanosan si budchen sunt folosite in maternitati, la prima vedere, pareau cat de cat safe... cred ca ma orientez si eu spre plafaruri... 37 , mami de http://forum.desprecopii.com/forum/baietel.gif cu bebe MATEI |
e ceva ciudat cu mesajele tale. la mine apar suprapuse cu celelalte. pot sa citesc ce spui numai daca dau reply with quote.... acum am si modificat aspectul mesajului sa poata aparea asa. Oare numai la mine apare asa?

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
coquelicot spune:
EU imi vad mesajele ok, insa nu pot sa dau mesaj decat daca dau reply with quote si sterg sau las quote-ul. In plus, cand editez, imi apare - HTML is OFF | Forum Code is ON. Asa apare si la voi? Daca aveam HTML on, presupun ca puteam edita mesajul... imi insereaza emoticoanele la sfarsitul mesajului si fontul este foarte mare...
EU folosesc Crhrome.. o sa incerc si cu IE.
....e ceva ciudat cu mesajele tale. la mine apar suprapuse cu celelalte. pot sa citesc ce spui numai daca dau reply with quote.... acum am si modificat aspectul mesajului sa poata aparea asa. Oare numai la mine apare asa?

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
[/quote]
37 , mami de http://forum.desprecopii.com/forum/baietel.gif cu bebe MATEI
Flavours spune:
la mine mesajele ei nu apar deloc...
monis, ce prosopel frumos de bebe!
apropo de creme- eu am comandat din astea bio... la fel si scutecele... cu cremele ca pret mai e cum mai e... dar scutecele o groaza de bani!
37 sapt 

krelia spune:
monis, adevaru' e ca ma cam astept sa pish ochii
...si numai de lentile planse n-o sa am eu timp atunci..cu siguranta...
apropos de tarate
..am intreba o madama ce a folosit asa ceva [;I]...cica...apa in care au fiert taratele o folosim..nu punem pur si simplu tratele in cada si apoi copilu' ![]()
ionela, si eu am in cap o schimbare, dar cred ca o las dupa ce "livrez"...la ce morcovei am acum..poate mi se roscoveste parul![]()
simina, ce ai vrut sa spui cu "vedeti ca la sol trebuie sa aveti apa plata sa limpeziti" ???
cat despre ce facea Maya....mai pot sa spun ceva?
dienutze, si eu, tot cu bubchen
...si, desi am luat si bepanthene, cred ca o sa-i dau cu crema de funduletz bubchen cu oxid de zinc...
coquelicot...just asking....ce fel de semnatura ai tu, ca sigur ai niste enter-uri si abia dupa, scris ceva...care nu se vede...sau abia se intrezareste,...![]()
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
mihamora spune:
La multi ani Strumfhy!!!Multa fericire! Nastere usoara si bebe sanatos!

Krelia- eu data trecuta am nascut prin cezariana cu lentilele pe ochi,cu anestezie totala. Mai tarziu mi-am scos lentilele si mi-am pus ochelarii.
Rony -
sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!! 

Simina- poti clati biberoanele dupa dezinfectare cu solutie si cu apa fiarta .Aaa, sau tu povestesti din spital... Felicitari pentru alaptat!
S-alinutza - la noi la maternitate se da completare cu lingurita sau chiar cu cana, nu cu biberonul.
Dienutze - de unde ai luat bubchen, ca vreau si eu de astea si nu prea am gasit pe unde am umblat.
Monis - ce aglomeratie...ce zona e aia?
Ali - felicitari pentru vestile bune!
Ionela - si eu tot asa vad mesajele lui coqueli...
Michelle
33 + ("Smiley") Tudor Mateo
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
acum scriu si eu de pe Chrome. sa vedem ce iese
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
La mine merge. tu dai un reply fara sa adaugi nimic... apoi ii dai reply propriului mesaj? incearca sa stergi chiar tot inainte sa scrii. zambaretii apar la sfarsitul mesajului daca dai reply... la toate apar asa.
in josul paginii ai optiunea raspunde la subiect... ai incercat si nu merge?
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
ete bueeeiii....ca merge si ashea ![]()
miha, mie o sa-mi faca locala (sper
..ca..daca apuc sa adorm cu lentilele in ochi..apai..mi le mai scot cu peria
..ca se usuca si mi se lipesc de ochi ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Krelia- eu data trecuta am nascut prin cezariana cu lentilele pe ochi,cu anestezie totala. Mai tarziu mi-am scos lentilele si mi-am pus ochelarii. |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Sper sa se vada ok acum.