Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Monis am vazut noua poza, esti superba si ai o burtica frumoasa foc,

Da, Bephanten e cu 2 taisuri, ideea e sa il folosim cat mai putin,

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Eu nu stiu de ce ni-l baga toata lumea pe gat caci am citit pe la mamici ca daca fac eritem fesier nu e bun bepanthenul, trebuie altceva! Vom vedea!

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Da, monis, am vazut!!
Eu am mai luat pt colici espumisan, iar in prospect scrie tot asa ca poate da dermatita asta nenorocita
Eu am luat cremute, de fundulet, de corp si sampon, de la buchben (nu stiu sa il scriu) iar pe prospect scrie ca e buna si pt dermatita asta. Probabil multe siropu si si creme dau asa ceva!

Si eu am luat de alea de igiena de la bubchen si a doua zi m-am dus si am cumparat tarate pentru baie cu care vreau sa-l spal pana la 2 luni .
Nu mai vreau medicamente si nici e-uri. Si nici plastic... sau claxoane...
ia uitati cum e traficul la mine in fata blocului, de 1 sapt a inceput si se va mai termina in martie... http://i71.photobucket.com/albums/i149/zosolino/bucuresti-noaptea.jpg

Na ca am dat-o din una in alta

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Am mai citit ca e bine sa pui tarate in baita, dar in acelasi timp se zice ca il tii putin, 5 minutele...crezi ca au vreun efect??
Ai luat de la plafar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fata mea suge la san acum..doamneee ce senzatie minunata

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

F tare poza
Eu am norocul sa nu stau la o principala si mai am si balcon pe spate. Bine...am altele "de ale blocului" gen vecini cheflii, o baba care nu vrea sa isi schimbe obertainerele la bateria de la baie si ne turbeaza cu zgomotul de la 4 dimineata... si muulte altele.
De aia urasc locuitul la bloc, mai ales in bucuresti!
Scuze de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Fata mea suge la san acum..doamneee ce senzatie minunata
Ce fericita trebuie sa fii, mamico! Bravo, sa fiti fericite si sanatoase ca sa va puteti bucura una de alta. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetelor, ati citit pe prospectul de bepanthen ca poate da reactii cutanate ca de exemplu: dermatita de contact?!?!

Sper sa nu fie nevoie de mizeria asta. Am luat crema de galbenele si inca una tot de la plafar...

monis cu poze
sapt 37 +

37 , mami de http://forum.desprecopii.com/forum/baietel.gif cu bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Roxy - sarumana
Simina - no comment
Dienutze - nu stiu ce efect vor avea taratele, dar in nici un caz nu se va compara cu chimicalele din prostiile cumparate de noi. Imi amintesc ca ma spala bunica pe cap cu apa de ploaie stransa de la marginea stresinii (si in apa de baie punea flori de camp) si am recunoscut senzatia 20 de ani mai tarziu cand am folosit pt prima oara balsam de par de la pantene (cand a aparut prima oara produsul pe piata)... acum probabil la ce contine atmosfera ar fi cea mai proasta idee sa te speli cu apa de ploaie...

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Monis, mi-ai bagat alt cui

... EU stiam ca bepanthen e foarte bun si des recomandat.
Mai aveam unul legat de cosmeticele lui bebe. Initial am luat sanosan-ul parabenic si apoi am cumparat Budchen, insa uleiul de baie are parafina:D... In rest, produsele sunt fara parabeni, conservanti, coloranti, au ulei de galbenele si floarea soarelui, etc....par mai OK...

Ajungem la uleiul de floarea soarelui fiert, cred:D....Ma intreb, uleiul de masline fiert si racit ce ar avea? Se pierd proprietatile?

Si sanosan si budchen sunt folosite in maternitati, la prima vedere, pareau cat de cat safe... cred ca ma orientez si eu spre plafaruri...

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetelor, ati citit pe prospectul de bepanthen ca poate da reactii cutanate ca de exemplu: dermatita de contact?!?!

Sper sa nu fie nevoie de mizeria asta. Am luat crema de galbenele si inca una tot de la plafar...

monis cu poze
sapt 37 +

[/quote]

Mergi la inceput