Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Pyc, . Sfaturile tale sunt intotdeauna de mare valoare. Se vede ca asta e meseria ta si explici atat de bine si de frumos.Ledi, speram sa se faca bine puiul cat mai repede. Eu intelesesem ca ii dai sucuri in fiecare zi, la asta m-am referit. Ocazional, dar rar, ii voi da si eu, dar mai tarziu, nu de acum. Iarta-ma, te rog, ca nu mi-am dat seama ca intrebai in general si ti-am raspuns.Selene, draga mea, crede-ma ca stiu ce inseamna paradontoza si ca ceea ce am spus eu nu are nici o legatura cu asta. Daca citeai mai atent, m-am referit la dinti sanatosi care nu mai au loc pe maxilar. Dar, cum majoritatea oamenilor care au astfel de probleme si le rezolva la dentist, cred ca ei, totusi, stiu mai bine despre ce este vorba. Pe mine, daca ma vezi astazi, am o coroana perfecta si nu iti vine sa crezi ca am avut vreodata doi dinti care nu aveau loc pe ea. Fratele si sora mea nu au avut astfel de probleme, deci nu e vorba de "o generatie intreaga". Dar, ma rog, sa nu mai continuam. Multa sanatate verisorului tau care bea litri intregi de Prigat "aproape de natural".Crisspy, nu iti face griji ca e mai lenes Razvi. Alex e mai mare cu 11 zile si nu se taraste, nu merge in 4 labe, nu se ridica, dar se joaca f mult, pedaleaza, da din picioare, se roteste, rade, vorbeste, papa, doarme. Si demonteaza jucarii. Am chemat si pediatrul si doc de fam sa-l mai verifice odata si au spus ca nu are copilul nimic, asa e el, mai lenes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Cunosc persoana,va rog sa cititi si sa ajutati daca puteti:
http://www.razvan-zainescu.eu/29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Lisa, trimis SMS.
Of, doamne! Cand citesti asa ceva iti dai seama cat de fericiti suntem ca suntem sanatosi si ca oricat de greu ni se pare ca este, tot ne poate lovi, din senin, cand nu ne asteptam, ceva mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Intru si eu in sfarsit, si urez insanatosire grabnica la puiutii bolnaviori. LA noi treaba cu netu e cam de cacao, cum ninge, cum nu mai avem internet. Bine ca ne-au reparat tevile, ca timp de 2 saptamani ba nu am avut apa calda, ba caldura, ba n-am avut apa deloc...ca sa nu zic si de cate ori s-a luat curentul.... si e un frig afara...Alaltaieri era ghetus afara, am fost pana la magazin cu Victor dupa mine, in baby carrier, si am cazut cu el in brate in noroi..el e ok, eu mi-am julit picioarele ca atunci cand eram copil de aveam genunchii tot o rana.
In alta ordine de idei, ne-a iesit al 3-lea dinte, si facem caca si pipi la olita...in fiecare zi.
ma duc sa mai citesc din urma, ca cred ca am sarit vreo 2 capitole.Crisss mami de pui mic
Of, groaznic sa nu ai utilitati!
Caca si pipi la olita in fiecare zi, wow! Felicitari! Eu intelesesem ca mai tarziu. Cred ca ar fi cazul sa iau o olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,da,de data asta drita noastra si-a dat seama ca e suprainfectie si a zis sa nu-l mai intepam si sa-i dau Cedax.Eu am tot amanat cu Cedaxul ala,ca mai luase cu o luna inainte si cedax si augmentin si ma saturasem.Si da,antibioticul afecteaza si stomacul si ficatul.David mi-a facut o criza oribila de la augmentin,se strangea tot.Noi plecasem la cumparaturi si soacra-mea care ramasese cu el,mi-a zis sa venim de urgenta acasa ca ea fuge cu el la spital.Si-a dat seama ca-l durea stomacelul dupa cum se prezenta burtica si cum se strangea.In fine,i-a dat un pic de ceai de colici si s-a mai linistit.Insa,eu ii dadeam biotics,cum i-am tot dat de fiecare data cand a luat antibiotic.
Iar de intepat,era musai sa-l intepe acum sa-i vada analizele,asa se face in spital.Radiografia era musai,desi eu m-am strambat intr-adevar.Norocul a fost ca de data asta i-a luat sange din degetel.Urina i-am recoltat-o in spital intr-o sticluta..ca au zis ca au nevoie de ea urgent si nu mai stau dupa noi pana mergem sa luam pungute,etc.Si culmea,a si reusit recoltarea din prima.Am inteles ca la fetite e groaznic de greu sa le recolteze urina.
Dar spuneam ca noua drita abia dupa ce l-a consultat de nush cate ori,dupa ce a vazut ca starea s-a agravat mi-a prescris cedax.Nu asa din prima,ca avea muci.Ca la noi a inceput cu muci..stranut..tuse..si ultima data febra mare.Doar pt niste muci nu da antibiotic.Nu stiu daca m-am facut inteleasa,dar ideea era ca eu o respect pt simplul fapt ca nu da antibiotice asa de usor si de repede .Si cand a dat,chiar s-a adeverit ca avea nevoie.In dim cand l-am internat,ca eu nu voiam sa ma internez,am tinut-o la curent cu toate,analize,tot,a vbit chiar cu medicul de garda pe care o cunostea si ne-a pus o vorba buna sa ne puna la un dr bun si chiar mi-a zis ca are nevoie de spitalizare de data asta,avand in vedere ca facea febra aia asa de mare si ca avea nevoie de injectabil.
Iar de imbolnavit copilul in spital,eu cred ca da.Noi ne-am dus doar cu febra,ca asta era singurul simptom care-l prezenta si ne-am intors cu tuse,stranut si ceva muci.Si din ce-am vorbit cu alte mamici de acolo mi-au zis la fel,ca s-au dus cu o chestie si pleaca cu altele.(nu lingea peretii si pe jos,dar punea mana pe pereti,pe fiarele de la pat si stateam mai mereu cu servetele dupa el,ca altfel trebuia sa-l spal de sute de ori pe maini)Asta si pt ca i-am dus premergatorul in spital,ca nu statea in pat si voia sa se plimbe,iar eu aveam spatele rupt in doua dupa 2 zile si 2 nopti de tinut copilul numai si numai in brate.Afara la alti copii insa nu l-am scos.Se conversa prin geam cu vecina de langa noi,ca usa noastra avea geam.
Ex:noi ne-am dus la control orl..si practic am strabatut un spital intreg,iar la cabinet era plin de oameni care mai de care tusind,mucind,etc..copii,batrani,adulti..si multi erau certati cu bunul simt(intelegi tu).Prin urmare nu mai stiam cum sa-l tin pe fii-miu si cum sa plec mai repede de acolo sa nu mai ia si alte minuni,dat fiind faptul ca drita mea banuia o problema destul de maricica cu imunitatea.
In fine,nu e bau bau antibioticul,este o mare descoperire,poate chiar cea mai mare,ca a salvat si salveaza inca multe vieti,dar dat si el asa cu cap..cand e nevoie intr-adevar,sa zica omului doza care se administreaza,cat timp.
Distractie placuta la cununie.

Ingrid,nu,vbeam la general si am si spus ca fii-miu nu vrea,ca eu i-as da din cand in cand,dar inafara de lapte nu vrea altceva.Iar el are nevoie acum de vitamine si eu as fi vrut sa i le ofer din alimentatie,nu din sticluta.

Gata,ca m-am lungit cat o zi de post.Sa aveti o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna dimineata fetelor,
Azi am fost la 7:30 la Testul de Auz.
A pus-o pe micutza pe picioarele mele cu spatele, a stat asistenta in spatele meu, si a fasait tot felul de chestii - Maya s-a intors la toate , in afara de CLOPOTEL.
A zis ca mai repeta acest test peste 2 saptamani, daca nici atunci nu se va intoarce la auzul clopotelului, ne trimite la doctor specialist.

Ce de teste...

Altfel, e ok, a vorbit tot timpul cu asistenta...nu mai tacea.
Cantareste 7,600 kg si 67 cm. Merge pe linia ei de dezvoltare.

La multi ani! pentru bebeii care implinesc azi inca o luna!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Seamana sau nu?
http://alina1976.sunphoto.ro/poza_de_poza/WVJRWFSBUXLEXXWLVWE


SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani licuricilor care implinesc azi lunite!

Dya, foarte interesante teste. Noua nu ne-a facut nimeni asa verificari. Ce inseamna ca nu a reactionat la clopotel? Poate nu i s-a parut un stimul interesant, nu ca nu l-a auzit...

Sanatate multa bolnaviorilor!

De ieri avem caldura si 22 grade in casa

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

La multi ani! si sa fie sanatosi, pentru bebeii de :

Micola
Carmen MArieta
Dobre Claudia
Olgavart
Edinutza



Si vad ca azi e nascuta Ileana Cozanzeana....nu stiu daca mai intrii, dar iti doresc multa sanatate si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alina, seamana bine, si frumoase foc amandoua!
Cum va mai simtiti cu raceala?

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Criss, felicitari pt facutul la olita Si face pipi numai la olita? Cere singur sau de unde stii cand ii vine? Sunt un pic uimita de performante, oricum sunteti tari!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput