Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

s a spart o teava la cei de sus si ne au inundat in 10 min........febra 38.5..dp panadol..what's netx?

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multa sanatate bolnaviorilor!

Pe mine ma speriati, ce se intampla cu atatia copii bolnavi in Romania? Asa de raspandite sunt virozele astea? Si de unde le iau copilasii, ma intreb pentru ca nici unul dintre copii bolnavi (exceptand cei cu frati mai mari care frecventeaza gradinita sau scoala), restul nu merg la cresa. Care este explicatia?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Irina, trage un plans, tipa la aia cu inundatia, daca asta te ajuta. Noi suntem alaturi de tine, asa cum suntem alaturi de fiecare mamica a carei inima e mica de teama ca puiul e bolnavior.

Eu bantui pe aici. Am un deadline maine si nu mai am chef de scris. I-am dat puiului laptic ca incepuse sa planga si acum ma bag in pat, darmai intai trag o dusca de albastru de metilen pt ca ma doare gatul. Tati asta aduce niste virusi in casa...si e darnic tare...ii imparte la toti.

Miere, din pacate, in fiecare an se fac viroze pt ca sunt diferente mari de temperatura si virusii infloresc. Tot din pacate, virozele se pot lua si din aer, nu e neaparat necesar contactul direct cu o persoana bolnava. O anumita perioada de timp virusii traiesc si in aer, deci... ghinion daca te-ai intersectat cu vreunul.

Gata, fug la nani.

Noapte buna, fara febra, muci sau alte afectiuni.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna seara fetelor!

Ne-ati dat disparuti? Pe buna dreptate, ca n-am mai scris de multa vreme.
In primul rand, multumim de urarile de 9 lunite, si uram la randul nostru toate cele bune licuricilor si mamicilor aniversate.

Bilantul la 9 luni: 9300g si 75cm. E ok, zic eu, la 50% pe curba de crestere.

Insa din pacate nici noi nu luam premiu, suntem foaaarte raciti.
Miere, nu numai in Romania sunt copilasii bolnaviori, vad ca si aici nu aud decat de viroze si mucisori.
Lucas nu are febra deloc, in schimb mucisori la greu, nu poate respira deloc si parca de azi s-a mutat pe bronhii, tuseste si haraie, nici sa planga nu mai poate E ragusit, asta e termenul.
De unde le iau? La noi de la mama, tata sau buni, ca toti 3 am fost bolnavi.Noroc ca nu are febra, si vad ca papa inca foarte bine, desi abia respira printre inghitituri.
Azi a plecat si mama acasa, dupa 7 saptamani. Tare greu a fost la despartire, de 10 ani de cand m-am maritat si am plecat din tara n-am mai stat asa mult impreuna, a fost tare frumos, in plus m-a ajutat enorm cu Lucas.
De lunea trecuta merge Lucas cate o ora pe zi la cresa, suntem in perioada de acomodare, de maine ar trebui sa crestem la 2,3 ore succesiv.Nu stiu insa daca putem merge asa raciti, sa vedem ce zice doctorul maine. Oricum, bine ca mi-am luat 2 sapt de concediu pentru asta, ca altfel nu stiu ce faceam.

Va pup pe toate si incerc sa pun si eu niste poze maine, ca n-am mai ajuns de tare multa vreme.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Noi suntem sanatosi cu totii, sper tot asa sa ramanem, desi aici e ploaie, frig, urat...toamna scotiana ce sa-i faci...

Multa sanatate urez puiutilor bolnaviori ! Ofofofof sezonul virozelor...sa treaca repede-repede si mucusorii, si tusea, si febra, si toate neplacerile, sa se faca bine licuricii mici.

O mare mare imbratisare mamicilor si taticilor!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multa sanatate licuricilor bolnaviori.noi tot cu muci si a aparut si tusea.sper sa treaca repede

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Io-s de garda.Fii-miu m-a innebunit cu tusea asta seaca ,iritativa.Adoarme,tuseste,se trezeste.E rupt de somn,dar din cauza tusei nenorocite nu poate dormi..si nici eu dupa cum se vede.

Irina,m-am uitat,paxeladine se da la copii peste 30 de luni.Off imi pare rau de voi,stiu cum e sa vina mai multe odata.Btw,asa mi se intampla si mie,dupa eferalgan/panadol sau nurofen febra sa-i creasca.Nush. dar eu m-am saturat.Nu mai vine odata frigul ala sa moara virusii astia nenorociti ca mi-au mancat sufletul si nervii..De fii-miu nu mai vorbesc.Nu-i pot da nimic,nici un medicament,ca tuseste intr-una si din cauza tusei varsa..Am incercat sa-i dau ceva de tuse,dar mi-a varsat tot lapticul ce-l bause, pe geamuri.Ca la noi asa e cand suntem amandoi acasa..unu da medicamentul,altul il tine in brate si se duce cu el la geam sa uite si sa-i distraga atentia..La 2 noaptea aspiram copilul..si pe la 1,30 stergeam geamurile si prin dormitor.Groaznic.
Tati abia s-a culcat si el acum,ca la 6 are trezirea,iar eu nu stiu cand voi mai dormi.Probabil ma voi umfla iar de cofeina.
Frate..rabdare si tutun,vorba cuiva de pe forum..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Niciodata nu mi-am dorit sa vina frigul cum imi doresc acum. Dar anotimpurile astea sau zapacit total. Nu mai sunt toamnele si iernile de altadata...

Ledi, asa as vrea sa te pot ajuta...

Irina, cum a trecut noaptea?

Lisa, voi in SUA ce le dati copilasilor raciti? Ufff si la voi cu tusea...

Asparagus, felicitari pt parametri! Noi avem 73 cm si 8800 g si dr zice ca e f bine. De ce esti nemultumita?

Eu sunt la tura II de antibiotic. Tati m-a cadorisit si pe mine, rezultatul amigdalita, laringita si nu mai pot vorbi. Dusca de albastru de metilen nu a ajutat, cred ca mai degraba m-a iritat.

Alexiuta tuseste rar zic eu, mucisorii sunt prezenti iar ochisorul e mai bine dupa Tobrex, curge, dar nu pare a mai avea o culoare dubioasa.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina cum a fost noaptea voastra?Cum mai este Andrei?
Eu am reusit sa dorm de la 5 la 6 jumate.
Miere la noi virozele sunt in floare.Oriunde te duci vezi numai oameni tusind,stranutand,mucind.De aia a fost o perioada in care am refuzat sa-l scot pe David din casa,ca nu mai voiam sa ia si altceva si sa fie mai rau.Dar uite ca l-am scos si de atunci s-au inmultit si mucii,tuseste intr-una si se chinuie,iar eu chiar nu mai stiu cu ce sa-l ajut.Deci tusea seaca,iritativa mi se pare cea mai nenorocita.Pana acum(cand a avut tuse productiva,ca el mereu din asta mi-a facut cand a fost bolnav) nu-mi tusea noaptea,nu se trezea.Acum din cauza tusei nu poate dormi,nu poate manca,nu poate sa-si ia medicamentele,varsa..Si mai mult,nu stiu ce sa-i mai dau si ce sa-i mai fac ca nu mai pot.Ma credeti ca aseara la ora 12 l-am trimis pe barbata-miu la soacra-mea sa ia sare grunjoasa sa-i pun pe piept?Pt ca nu mai stiu ce sa-i fac si am zis ca incerc si leacuri babesti,cum ne trata mama cand eram mici si nu erau tot soiul de siropele si minuni.Daca ar fi fost mai mare i-as fi facut siropul ala de ceapa cu miere,dar mierea se da dupa 1 an,fii-miu are 10 luni si o sapt..Nah,ce sa mai zic..la noi nimic nu a mers de tuse,nici cand a avut-o productiva,nici acum.N-am descoperit inca siropul minune,nici alopat si nici homeopat..chiar nu stiu ce functioneaza pt copilul meu si e frustrant al naibii sa-l vezi cum se chinuie,cum vrea sa doarma,dar nu poate,cum urla de foame,dar nu poate manca din cauza tusei..Te ia disperarea pe cuvant.
Multa sanatate tuturor celor bolnaviori..si pitici si mamici.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Offf, ce de licurici bolnaviori Multa sanatate pui mici si putere multa mamici
Noi suntem sanatosi toti, tare mi-as dori sa-l feresc de boala, dar nu am idee cum, ca nu pot sa-l tin in casa. Miere, pot lua viroza f usor din parca sau din supermarket, majoritatea oamenilor sunt raciti.

Am vazut poze cu Paul cel frumusel, radiaza de fericire ca e in parc cu mami si tati
Iar Anusca in filmuletul cu oglinda e mortala, Vladut se uita la filmulet si rade, de cate ori i-a pus filmuletul a fost incantat.

Astazi incercam sa-l arat lui Vladut cum sa ne jucam cu o jucarie, trebuia sa bagam cuburile printr-un orificiu si ma gandeam, cam ce ar trebui sa faca sau sa zica constient la varsta asta? LICURICII VOSTRI CE FAC SI CE ZIC CONSTIENT? Vladut recunoste anumite persoane dupa denumire, adica mama, tata, tataita (se uita catre persoana cand il intrebi unde e), isi recunoaste numele in orice situatie, se duce la usa cand suna interfonul, stie sa se joace "cucu bau" (se ascunde in patut). Nu aplauda constient. Acum incerc sa determin daca recunoaste pisu, cutu si puiu de pe cuburi (cand are chef si stare si il intreb care e pisu, de ex, sunt situatii 50% cand alege cubul, dar inca nu pot sa zic ca nu e o pura intamplare). Mai stie cand ne pregatim de baie, sau cand ne pregatim sa mergem pa... Cam asta imi trece prin cap acum ca face... De vorbit nu zice nimic constient.

[Pup] toti licuricii si toate mamicile

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput