Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani licuricilor Maya, Robert, Ioana si Ana! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va dea DD tot ce-i mai bun!

La multi ani, Ralux_tri! Multa sanatate si fericire!

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata

Sanatate multa tuturor licuricilor bolnaviori si multa putere mamicilor... sa dea Doamne Doamne sa se faca bine repede si sa scapam odata de virusii astia nenorociti...

Hai sa incheiem capitolul asta cu muci, tuse si alte belele ...va astept la capitol nou, sper din tot sufletul cu vesti mai bune

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Si noi muciosi, unii mai mult, altii mai putin, mie nici acum nu mi-a trecut raceala, dupa o saptamana jumate, Nadia are muci de vreo 2 saptamani, Ioana are o tuse seaca ce nu-i mai trece ... dar slava Domnului, nimeni cu febra, cu toatele ducem raceala pe picioare.

Sambata am fost din nou (eu si Ioana) la o petrecere de copii, o tinem tot intr-o distractie! Iar ieri am fost cu Ioana la piscina ca ma bazaia de mult sa mergem, in ultimul timp am tot lipsit ca a tot fost racita.

Multumesc tuturor celor care mi-au laudat mandrele si pe mine

anna Nadia intoarce capul cand o strigi, stie cine sunt mama, tata, Ioana, Ai (maica-mea), Babu (taica-miu), Dadi (bona) si daca intrebi "unde-i x?" se uita in directia respectiva, aplauda constient, face pa-pa, stie care a catelul (ii plac mult cainii); de zis zice "mama", "tata", "baba", "bebe", "da"; "bebe" este cu adresa, spune cand vede un bebelus, restul cred ca nu. Nu-mi mai vine nimic altceva in minte acum ...

miere sunt total de acord cu ce ai spus despre olita.

Eu am pus-o pe Ioana la olita pentru prima data la 1 an si 8 luni, i-am aratat cum functioneaza, i-am spus sa zica daca o trece pipi/kk. S-a obisnuit cam intr-o saptamana cu ea, dupa care nu a mai facut niciodata kk pe ea, iar pipi in timpul zilei, doar de vreo doua ori, cand era racita si nu a putut sa se tina (si nu pentru ca stiam eu cand face si o puneam, ci fiindca cerea ea). Noaptea am mai lasat-o cu pampers pana pe la 2 ani si cateva luni fiindca mai scapa cate un pipi.
La fel am de gand sa procedez si cu Nadia, careia ii voi scoate pampersul la sfarsitul verii, tot in jur de 1 an si 8 luni. Sper sa am aceeasi reusita.

alinuk tatal meu e cu pictura

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput