Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Noi dimin dupa nunta ne am intampinat parintii cu 38.5nimic de zis in plus habar nu am de la ce ca el e ok cu simptome de raceala.Nu stiu ce sa fac si nici la ce sa ma astept.Cine nu e bolnav acum in Rom ii dau un premiuPOZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
premiu, premiu, si doamne da-i sa scapam ca vad ca e groasa rau!
Sanatate multa la toti licuricii si parintii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Off ce de bebei bolnaviori.Multa sanatate tuturor.:(
Noi avem muci foarte multi,tuse oribila ca nu stiu ce sa-i mai dau ca m-a disperat(nici un sirop nu merge la noi,inca nu am descoperit siropul minune care sa-i mai calmeze tusea asta).Din cauza tusei si a mucilor cu care se inneaca desi ii tot aspir mi-a varsat masa de dim si apoi pe cea de pranz..mananca greu,nu poate sa suga din bibe din cauza mucilor si ma dispera ca il aspir si degeaba.Evident ca la noi febra e zilnica,deja m-am obisnuit,ii pot estima temperatura numai punandu-i mana pe frunte..Ieri si azi l-am scos si afara putin pt ca nu mai suport sa stau in casa si parca de atunci s-au inmultit mucii.Doarme cam multicel,din cauza bolii,deci mananca mai putin,azi din cauza mucilor si tusei care parca nu se mai termina mi-a si varsat,n-am reusit sa-i dau nici medicamentele din cauza asta azi,ca le-a varsat..si uite asa nu mai stiu zau ce sa ma mai fac...Si mi se pare k iar a slabit,ca se vede pe el.
Multa sanatate tuturor.
Sper sa trecem si peste asta, ca noi deja batem inspre o luna jumate si deja nu mai rezist..am luat-o iar de la capat cu muci,tuse,febra..POZE CU NOI
de David Christian
Ledi, sanatate multa! Ai toata stima mea pentru cum reusesti sa faci fata! Eu, nu stiu daca as fi reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am profitat de doua ore libere si m-am vopsit...parca asa simt ca imi mai creste moralul. Fetele sunt cu mama afara sa ia un pic de aer.
Eu o scot pe Sabina la aer caci nu are febra si nu vad motiv sa o tin inchisa in casa...sper ca nu fac rau.

Bee, cu ce o pacalaesti? ca si eu ii mai dau una alta sa-i creez sete si apoi ii infig bibele ...ia din el, dar de sete, adica 20-30ml...si apoi stop

IRINA, chiar ca numai copii bolnavi sunt peste tot...si prietenele mele care au copii tot asa sunt si ele, in carantina . UFFFF, sa dea naibii frigul ala o data sa moara toti pacatosii astia de virusi mici si urati!!!
Saru'mana mult pentru ieri!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Am intrat sa pup bolnaviorii si sa incurajez mamicile. Mai tineti minte cum ne incurajam inainte cand eram ?

Pentru toate mamicile sa intre agitatele

Rezistati si fiti sigure ca bebelicii simt dragostea voastra si va rasplatesc din plin asa cum stiu si cum pot ei acum. Asta ne da putere sa luptam si sa mergem mai departe oricat de greu ne-ar fi.

Fetelor va mai aduceti aminte de faza cu trasul de ureche? Mariuca e acum la "avansati", a trecut la faza cu bagatul degetului in ureche si prin cercel si trage de el de mi-e frica ca o sa-si rupa urechea.Cred ca o sa-i scot pentru o vreme cercelusii.Nu stiu ce sa-i fac sa nu-si mai bage degetul in ureche.
A descoperit ca are o gaura
Care mai pateste asa ceva?
Am vazut ca cineva intreba de adormit.Inainte Maria adormea singurica, cand ii dadeam sa bea lapticul.De cateva luni insa adoarme doar in brate, fara sa o legan si evident cu sticluta de lapte.Cred ca asociaza laptele cu somnul ca fara lapte nu adoarme.Pot sa-i dau ceai, apa, suc, orice, daca nu-i lapte nu doarme.
M-am apucat de tricotat o vestuta pentru fata mea.Cam greu insa, ca nu prea am timp.Cand o sa o termin o sa pun o poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara!

Si noi si noi, tuse, muci, o gramada de siropele, de m-am saturat si eu de acu, aerosoli...
App cate zile pot sa-i fac aerosoli cu dexa, acc si ser, la asta mare?
Karina a luat-o si ea, insa deocamdata fara febra, merem fara antibiotic pe moment, poate scapam asa. Si noi papam mai putin, lapte la fel. Insa eu cred ca are o legatura cu raceala, de fiecare data cand mi-s fetele bolnavioare, cantitatea de lapte mancata scade considerabil. Odata Daria mi-a refuzat laptele o sapt, dar dupa ce si-a mai revenit a inceput din nou sa pape laptic.

Sanatate bolnaviorilor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Aaaa...si cate min ii pot face Karinei? Dariei i-am facut intre 5 si 7min.

Sanatate!

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Avem si eruptie --bubite fff mici si f pale si 38.2 cdupa o zi de afebrilitate.Macar stiu care e cauza.Ori e exantem viral ori rubeola, desi nu are ggl occipitali.Ma astepata sigur o noapte albaaaa

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ada la noi tusea e acum seaca..,dar tuseste frate intr-una,intr-una,is capiata de cap.Deci nu mai stiu de mine.Ma asteapta iar o noapte alba..iar de maine is singura si nush cum ma descurc cu el cu trasul mucilor si tot,ca e chinul naibii.Eu i-am facut lui David aerosoli doar cu ventolin si dexa,doza prescrisa de drita in functie de greutate,insa in mai putin ser fiziologic(1ml,fata de 2,)ca sa dureze mai putin chinul si urletele.Si max 5 zile.
Pana acum n-am avut tuse din asta iritativa,uscata si n-am nimic,dar nimic,inafara de ceva homeopat.Am o tona de siropele si minuni,dar pt tuse productiva ca el pana acum numai din asta imi facea.Si tuseste intr-una,intr-una,nu poate manca deloc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Ooooffff, Ledi, stiu ca e si Humex pt tuse seaca. La noi e productiva.

IrinaC, Andrei ia antibiotic? Poate e vreo reactie la antibiotic sau chiar vreo boala de asta a copilariei Noi am avut cu Daria varsat de vant cand avea 9 luni si 3 sapt si a fost ingrozitor.

Parca nu mai trece si noi am inceput inainte de 15 sept si am avut pauza de vreo sapt jumate Oare asa o tinem pan' la primavara?

Sanatate multa!

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Offf nu ia .Ab s-a terminat de miercuri.Nu are eruptie tip varicela..mai degraba exantem viral.Acum are 38.7 ...deja am inceput circul.Sunt pe faza dar pot totusi sa..trag un plans de ciuda inainte???

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput