Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 23
Idaira spune:
iaca si eu...lui asta mica i-a iesit un punctulet rosu ca un fel de cos dar n-are cap,un pic tarishor la putzuca..sa o dau cu cava??!! si uite ca o spal cu musetel, o dau cu galbenele si Lutsine si uite... vreo idee???
Carla
Povestea Carlei
flowerbee spune:
Idaira, si Alexia a avut niste bubite asemanatoare cu ceea ce descrii tu dar au trecut dupa ce am dat-o cu Mercurocrom. Aparusera in contextul unui eritem de scutec sau "opareala" sa ii zic asa. Vezi daca o mananca sau daca e doar ca un fel de alergie. Eu am mai dat cu Mustela Stela Activ si a trecut.
Dark, Porumbita, frumos e ca mai puteti alapta. E greu, imi dau seama, dar va admir. Si pe toate mamicile care inca dau laptic puilor. Bravo fetelor! E cel mai frumos cadou pt copilasi!
Nici eu nu prea dau nume cand vreau sa laud licuricii pt ca daca uit pe cineva, sa nu se interpreteze ca fac diferente! Ii iubesc pe toti!
Ledi, uffff, iar febra! Sa dea Dumnezeu sa treaca la voi cat mai repede perioada asta urata si sa se faca puiul sanatos.
Bebelusi, unde esti????
Alina1986, tu pe unde umbli? Ce fac fetele?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
DarkBendis spune:
Am ajuns acasa din vizita facuta prietenilor nostri. A fost frumos, am povestit, am ras, si am mancat muuult. Butternut squash and sweet potato soup, somon la cuptor cu sos cu tarhon, vinete si cartofi, si ca desert crema de zahar ars. [Cum mama lu' naiba mai pot eu slabi asa...ca la mancare buuuna de tot eu nu rezist ]Bebe a papat "papa lui", s-a jucat cu fetita gazdelor, care are aproape 3 ani, si cu Maurice, bassett-ul lor...acum doarme dus iar eu zac cu burta (plina) in sus ...si daca nu-s atenta mai vorbesc si in versuri
Noaptea asta se schimba ora, deci daca am bafta si nu face Mister tambalau, o sa dorm cu o ora in plus
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
se schimba ora???
azi am fost toata ziua departe de Anusca,a stat Cristi cu ea...vai ce dor mi-a fost...si ei de mine ca efectiv ma musca de fata cand am venit acasa si chiunia. ahhh ce draga imi mai e fata asta
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
fil_lily spune:
Ce rau imi pare ca sunt multi licurici bolnaviori! Ii pa toti.
Si Ari a fost bolnavioara, a avut bronsita, a trebuit sa merg de 4 ori la medic pana i-a dat antibiotic, acum e bine, dar ii apar niste bubite pe piele, trebuie sa imi dau seama de la ce pot aparea.
Raceala am luat-o si eu, acum am pneumonie, initial la cabinetul medicului au crezut ca am gripa 'porcina', m-au testat, rezultatul inca nu a venit, dar se pare ca este doar pneumonie, pt ca cedeaza la tratamentul cu antibiotice. Oricum a fost de toata jena experienta asta.
Eu iar intru in disperare cu Ari din cauza mancarii, mananca putin si doar cateva feluri, in principal legume.Branza, iaurtul nu le suporta, fructele doar sa muste din ele, galbenusul de ou deloc. Nu mai stiu ce sa fac si cum sa le combin. De supt suge , nu accepta alt lapte in afara de tzitzi.Tare mofturoasa papusica mai am.
Avem 5 dintisori, se vede si al 6-lea, nu mai vrea sa ma tina de maini cand merge, vrea sa plece singura, dar inca nu este atat de stabila.Ea incearcaVorbeste toata ziua, canta si nu sta decat cu mine. Plange chiar daca sta cu tata-su, ce sa mai vorbesc de straini ca nu se pot apropia de ea. Asta e, sper sa treaca perioada asta, sa nu fie ceva permanent.
Cam atat de la noi.
RalucaAlexa spune:
neata si de la noi
momentan sunt singurul om treaz din casa... lucky me!
multumim tare de aprecieri! Sunteti niste scumpe! Copchilu meu ii mai lenes din fire - nu inactiv - dar lenes... doer de vreo 2 zile se ridica singur in picioare. De mers de-a busilea inca n-a auzit - incearca dar se lasa pe burta. De mers in picioare merge sustinut de maini (daca s-ar putea sa faca treaba asta cat ii ziua de lunga ar fi minunat). Daca ii dau drumul la o mana se prinde cu mana respectiva de ceafa sau de piept - ca sa aiba omul un punct de sustinere... E durere!
Maine merem din nou la control sa vedem daca ne-am vindecat de tot de otita minune!
de adormit in timpul zilei - pana acu Piculinul meu era un copil exemplar - il puneam in patut, se foia oleaca si somn! Acu de cand se ridica: il pun in patut, se foieste oleaca - se ridica in picioare si incepe sa rada si sa vorbeasca. In concluzie ieri l-am adormit sotzul din dotare prin epuizare (adica s-au jucat pana cand n-a mai putut copilu) si adormisera amandoi in patul mare - ala mare intr-un capat, asta mic in celalat iar ca sa se asigure ca nu cade copilu - il tinea cu mana de-un picior (nu stiu daca m-am exprimat coerent da na...).
LMA Clara Theodora!!!
Ledi, daca as putea veni la Cta sa bocim impreuna as veni, ca face bine la psihic!!!
Aalina - duamna, noi nu ne dam la fetele Comanitze - ca suntem rubedenii! De fiescare data cand vedem fetilii ii spun Piculinului - mama, nu avem voie sa ne dam la fete :)))))). Si app - slabiciunea lui cea mare e Daria, cand o vede i se lumineaza fata nu altceva!
Desi, saracii nu s-au mai vazut de o groaza de vreme, ca-s bolnavi ba cu randu, ba toti o data!
Iulia - multamim de aprecieri
mamicile si licuricii in totalitatea lor!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0
Alina1976 spune:
Bee, aici sunt ...sunt suparata...Sabinutza e bolnavioara destul de rau. Are ff multi mucisori, se inneaca cu ei, nu poate sa respire. Are nasul in permanenta infundat! Ii dau Vibrocil dar nu pot de mai mult de 3 ori pe zi si nu stiu cum sa-i mai desfund nasul. Apa de mare i-am turnat o tona si degeaba
De azi dimineata ii dau antibiotic (Augumentin) la sfatul IRINEI, pt ca de o saptamana ne chinuim si nu ii trece.
Nu mai mentionez ca ii ies si cei doi dinti de sus, amandoi o data.
Deci, Pofta de Mancare = ZERO!!
Azi a fost groaznic, laptele de dimineata doar jumate, apoi a mancat doua mere coapte la ora 12.00 si apoi la 4.00 de abia a gustat cateva lingurite de mancarica, cateva de banana cu biscuite...lapte nu vrea nici sa o tai...
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
flowerbee spune:
Alina, imi pare rau sa aud ca Sabinuta e bolnavioara. Sa dea Domnul sa ii treaca repede.
Cat despre lapte, am citit in Mama si Copilul ca de la aceasta varsta, copilasii pot incepe sa refuze lapticul. Poate reusesti sa ii faci un shake ca o sa pacalesti. La noi functioneaza.
Noi de ieri tusim. Nu stiu daca a fost de la ceata sau daca "coace" o viroza de la tati. Ideea e ca a tusit si noaptea de vreo 2 ori, ceea ce nu s-a mai intamplat si apoi de dimineata. Secretie apoasa nazala exista, in cantitate mica, e adevarat iar ochisorul care avea canalul infundat si lacrima abundent se pare ca s-a infectat ^t ca secretia a devenit groasa galben-verzui. Sper sa ne treaca fara complicatii. I-am dat Nurofen si Tobrex in ochi si astept sa vorbesc cu dna doctor cand vine de la congres, diseara probabil.
Poate nu-i nimic totusi.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
IRINA.C spune:
Noi dimin dupa nunta ne am intampinat parintii cu 38.5nimic de zis in plus habar nu am de la ce ca el e ok cu simptome de raceala.Nu stiu ce sa fac si nici la ce sa ma astept.Cine nu e bolnav acum in Rom ii dau un premiu
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Leditia spune:
Off ce de bebei bolnaviori.Multa sanatate tuturor.:(
Noi avem muci foarte multi,tuse oribila ca nu stiu ce sa-i mai dau ca m-a disperat(nici un sirop nu merge la noi,inca nu am descoperit siropul minune care sa-i mai calmeze tusea asta).Din cauza tusei si a mucilor cu care se inneaca desi ii tot aspir mi-a varsat masa de dim si apoi pe cea de pranz..mananca greu,nu poate sa suga din bibe din cauza mucilor si ma dispera ca il aspir si degeaba.Evident ca la noi febra e zilnica,deja m-am obisnuit,ii pot estima temperatura numai punandu-i mana pe frunte..Ieri si azi l-am scos si afara putin pt ca nu mai suport sa stau in casa si parca de atunci s-au inmultit mucii.Doarme cam multicel,din cauza bolii,deci mananca mai putin,azi din cauza mucilor si tusei care parca nu se mai termina mi-a si varsat,n-am reusit sa-i dau nici medicamentele din cauza asta azi,ca le-a varsat..si uite asa nu mai stiu zau ce sa ma mai fac...Si mi se pare k iar a slabit,ca se vede pe el.
Multa sanatate tuturor.
Sper sa trecem si peste asta, ca noi deja batem inspre o luna jumate si deja nu mai rezist..am luat-o iar de la capat cu muci,tuse,febra..
POZE CU NOI
de David Christian