Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

RalucaALexa ce bine ca ne mai dati vesti despre voi, ce mare a crescut Piculinul!
Voi va faceti probleme pt carnetul de conducere care se ia in Romania la 18 ani, aici la 16, sincer mi se pare o prostie, la 16 ani poti sa conduci o masina dar ai voie sa bei alcool numai la 21:)))Nu stiu ce discernamant are un copil de 16 ani astfel incat sa poata conduce.

Anna nu incetez sa ma minunez ce obrajori are Vladut, cu cine seamana?

Azi ma duc sa vad un bebelus proaspat nou nascut, a nascut ieri prietena mea un baietel. S-a intors copilul pe ultima suta de metri cu piciorele in jos si a facut cezariana, foarte rare cazurile astea. O sa-l iau si pe Aidan, sunt curioasa ce reactie o sa aiba cand o sa vada copilasul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bun,deci tocmai ne-am intors de la spital.Asa de blegut era fii-miu de dim si iar cu febra,ca m-au luat damblalele...si voiam sa-l vada un dr pt ca drita lui e plecata la un congres si mai toti drii din Cta.Prin urmare,trezit copilul care abia adormise,luat pe sus,asteptat pe coridoare cu el in brate de mi-au paralizat mainile,injurat barbat de nervi,dar nush de ce saracu,ca nu are nici o vina,facut iar raze ca drita nu vazuse prima poza si ii era teama sa nu fie ceva mai grav,facut control la copil care are ceva in gat(herpes???ca eu n-am auzit de herpes in gat),intepat iar copil in degetel..asteapt iar,umblat iar prin tot spitalul cu el in brate..Bun,deci e virala treaba si nu mai ia antibiotice..De unde si cum,habar nu am.Are si ganglionii umflati la ceafa,ca asta m-a si speriat mai mult,ca l-am bibilit toata dimineata..are si o eruptie pe burtica,piept..usoara,dar este..Bun,cam asta am facut noi pana acum.Evident,iar tratament,iar minuni..

Raluca,mi-am mai revenit,dar a trebuit sa plang o zi,sa ma plang si eu aici,ca deja al meu e satul.Evident,din cauza oboselii acumulate si a stresului continuu cedezi.
Insa i-au iesit niste analize la sange tare proaste si e f anemic..sper s-o rezolvam si pe asta.
Acum eu stiu ca trece,ca toate trec,doar ca m-am saturat si eu de atatea boli,de atatea intepaturi,de atata umblat la doctori,de atatia bani dati in stanga si-n dreapta.Vreau sa-i iau copilului ce are nevoie,nu sa ma inglobez in datorii pt zecile de boli care dau peste capul nostru..plus alte probleme si necazuri care ma dau peste cap.Ca sunt extrem de obosita si m-am saturat si eu si cred ca oricine in locul meu s-ar fi saturat.Insa,ca orice mama vreau sa scapam naibii odata de toate astea ca s-o fi saturat si el de atatea siropele,pastilute,solutii si tampenii..iar eu sa-l chinui cu ele.
Gata,va las,ca am o tona de treaba prin casa care singura nu se face si ma asteapta..desi asa as dormiiii

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ALINUK,multumesc ca te gandesti la mine!eu am luat toate felurile de tetine din comert si biberoane!am colectie!barbata-miu a zis ca sunt complet nebuna ca nu pot sa cumpar tot ce vad la nivel de biberoane!deci musca tot ce inseamna tetina!de 3 zile reusesc sa-i dau 60ml de lapte Aptamil dupa amiaza,cu o tetina din aia ca un cioc de la Nuby se numeste...e dintr-un cauciuc alb si ,muscand-o,iese laptele pe care e obligat sa-l inghita...tot e un mare pas inainte pt mine! tzatzica nu a mai muscat-o de cand l-am certat si nu i-am mai dat cand ma musca si suge doar inainte de nani,pe la ora 23 si noaptea de cele nspe mii de ori cand se trezeste si dimineata...oricum ,dupa ora 8,30 -9,pana seara nu mai suge...
e bine de tot ca mananca tot ce-i dau,am ajuns le performanta de a manca 2 iaurturi la ora 18,alea de la Humana sau Nestle...deci,haleste la greu.. ainceput si sa mearga de-a busilea si e distractie in casa,va dati seama...
daca am rezolva-o si cu trezirile astea noaptea,ar fi perfect!
va pup pe toate si muuuulta sanatate bolnaviorilor si putere mamicilor!
LEDI,!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ledi mai copilul nu cumva are o boala eruptiva si voi l-ati tot tratat cu antibiotice si altele de nu a reusit sa erupa... ca de aici se umfla si ganglionii...!???????

irina help us!!!

sorry daca vb prostii ...dar mie asa imi suna!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Raluca Piculinul tau arata bestial Da sper ca nu se da la nora'mea, da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

De bine ce am zis ca am reusit sa-i dau lapte cu biberonul,azi mi-a vomitat toooooot!si,bineinteles ,ca dupa aia a dorit sa suga la san!
asta e!cu calm,vom incerca si maine...va pup ca ma duc sa duc copiii la antrenament!iar umblu cu gradinita prin oras

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

alinuk si eu am banuit asta de acum o luna,cand mi-a facut febra 3 zile si a avut o eruptie,dar drita lui a zis ca e dermatita.Da-i cu avene,cu mustela,cu minuni.Intre timp a trecut febra dupa 3 zile si bubitele s-au mai rarit..apoi au inceput mucii,tusea si toate cele.Antibiotice & co.Acum nu stiu.Azi dim l-am bibilit pe copil vazandu-l asa pleostit si palid.(no,palid stiu de ce e)Am vazut ca are ganglionii mariti(ma intrebase si roxana daca l-am controlat)si tot are niste bubite pe el.
In fine,eu am obosit sa caut raspunsuri...nu inteleg de ce l-au mai iradiat o data,ca abia ii facusera raze si stiu ca razele se fac la 6luni distanta..Nu mai stiu ce sa mai cred si ce sa mai zic...Cica-s prea stresata si-mi fac prea multe griji.No,pai sa treaca si ea prin asta si sa vad io ca-i relaxata si-si face eventual unghiile.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi Ani licuricilor de azi

ne primiti si pe noi in clubul mucosilor,mda...ne-am pricopsit cu o raceala,

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BUNA FETELE
eu nu am mai apucat sa scriu pt ca mi s-a bulit laptopul cu toate datele de doctorat cu tot ... noroc ca doar lucrarea op am salvata undeva dar problema e ca anexele si restul tabelelor nu le mai am pe nicaieri ... offffffffff .... ca asa vin toate cateodata

ledi pupici si sanatate ... si noi am fost 3 saptamani asa

si azi mi-a stranuta fii-mea grupa mare de mi-e frica sa nu o luam de la capat

fetele pt cazul alinei am strans deja aproape 15.000 euro ... mai e de strans da poate ne ajuta Dumnezeu

pupici

aaaa
se poate dona si online

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Helau pipal.Se pare ca mai toata lumea e racita.Si noi suntem la fel de mucoase.Poate ceva mai bine.Macar nu facem febra.De mancat, nu ne omoram.Am impresia ca a si slabit.Ne-am facut urocultura si e ok.De ce nu mai mananca tot nu am aflat.
In schimb facem progrese.
De ceva vreme cochetam cu mersul.Azi a facut "pasi", Mariuca.
Iata dovada

http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/23102009?authkey=Gv1sRgCOOdtKK3-MuSJw#

Sanatate multa piticilor bolnaviori.

Mergi la inceput