Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
ada_coman spune:
Mai mai, ce a crescut Vladutz si ce tare ii place in parc
Fabian
Eva
David Alexandru
Teodor Constantin
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Ralucap Sa fii sanatoasa mamico.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Aalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_coman Aalina de unde ai luat cutiile pt jucarii? Vreau si eu, ca nu mai suport cosurile si nici loc pt ele nu mai am. baietii si pe mamica lor. Si karina se trezeste de 1-2 ori noaptea pt papa Nu am ce face, urla efectiv de foame. Eu tot lapte praf ii dau noaptea si e mult mai bine asa. |
Ada din Kaufland. Sunt de alea care se pot strange. Cand nu imi trebuie le pot depozita usor. Si cel mai bine e ca Fabian isi poate scoate jucariile usor din ele. Iar cand le-am luat initial Dori care nu avea rabdare sa isi aseze frumos jucariile pe raft cum vroia ma'sa a fost incantat sa si le stranha punandu'le la gramada in cutii. Asa ca toata lumea a fost multumita.
Acum la ei in camera le folosesc si sa tin hanutele lui Fabi tot ca sa nu trebuiasca sa le asez ca nu am rabdare.
Sanatate multa Dariei!
licuricilor de azi printre care si celui din dotarea mea L-am cantarit si la 8 luni are 9.500. A luat 400 si luna trecuta. Tare bine a pus tinand cont ca nu sta o clipa. O sa il si masor sa vad cat s-a mai lungit.
Exact ca si frate'su pe vremuri, cum l-am laudat pe forum cum mi s-a trezit din ora in ora
Anna din cate vad pur si simplu nu ii place sa scrie. Pentru ca la gradinita nu au exersat asta. In rest e incantat sa ne jucam cu despartirea in silabe, sa recunoastem sunetele, sa facem calcule matematice, sa faca diverse fise cu masuri, forme geometric, sa deseneze etc. Ei ...cand vine vorba de scris vad pe el ca nu are nici un chef, i se par plictisitoare, zice ca sunt grele desi le face destul e corect si ramane cu ocii in visare, timpul trece, foaia ramane goala etc etc.
Acasa daca am stat cu gura pe el le-a scris rapid, daca il las si ii dau timp scrie destul de repede, daca insa il las de capul lui... nik. Asa ca probabil vor trebui si doamnele sa gaseasca propriile solutii sa il mobilizeze. Ieri una din ele l-a tinut in pauza si si-a terminat urgent fisa. Poate daca vede ca isi pierde timpul de joaca se va mobiliza copilul Oricum el intotdeauna a fost genul care face ceva doar motivat cumva. Ori sa primeasca un beneficiu ori sa i se retraga un privilegiu.
Hai ca m-am mai descarcat
Doamne ce i-as mai pupaci eu obrajorii lui Vladut.
Iulia la Jelna s-au mutat.
Multumim de urari si de aprecierile lui Craciunel. L-am imbracat caci nu cred ca pana la Craciun mai incape in costumas la viteza cu care creste.
Dau o ca is chiauna.
ada_coman spune:
Aalina multumesc, am sa dau o raita in kaufland sa iau si eu. Un ic mare pt Dori sa revina la sentimente mai bune. Poate cand va incepe cu literele i se va parea mai interesant. Imi amintesc ca si pt mine au fost un chin liniutele si bastonasele
Saru'mana de cafea, fff buna si chiar a mers unsa...
Ffff bine a crescut Fabi, dar se vede si din poze craciunelul, sa creasca mare si sanatos.
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
'neata
DAVID ALEXANDRU
EVA
FABI
Teodor Constantin
Vazut pozici cu Vladutz baiat mare in parc...super simpatic ...
Dupa cum e Mos Craciun de simpatic o sa avem cu siguranta un Veery Meeerryyy Xmas!!! Felicitari pentru parametri ...
Ada multa sanatate piticei ...
Hai sa va arat cine ma iubeste pe mine in fiecare seara si dimineata
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Pisicul#5395512497392528994
O zi usoara la toata lumea si multi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
ada_coman spune:
Crisspy . Ffff frumos pisicul. Cum il cheama?
Sa ai o zi usoara si scurta.
Daria
Karina
POZE
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_coman Crisspy . Ffff frumos pisicul. Cum il cheama? Sa ai o zi usoara si scurta. Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU |
Il botezasem Jinxy...dar raspunde numai la "pisiculeeeeeeeeee"
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Scumpic pisoi! mi-a placut faza cu "pisoiuleeee"
Crisspy, am uitat sa-ti spun ca ma bucur mult pentru Razvi ca i-au iesit analizele bine
Aalina, Dori o sa se descurce bine, este exact cum am banuit, el are nevoie de activitati mai interesante pentru a-i capta atentia, asa ca..nimanui nu i-au placut liniutele, imi amitesc, pagini si pagini de liniute....
Fabi e un frumos, poate vine si la noi Mosulica asta frumusel, pot sa-i scriu scrisoare cu ce imi doresc sa primesc?
Ada, sanatate multa Dariei!
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
Aalina spune:
Poti sa ii scrii ca ii citeste frate'su Numa sa nu il intrebi cum e cu dormitul bebeilor noaptea ca se pare ca nu stie metode
Crisspy super tare "pisoiuleeeee"
RalucaAlexa spune:
salut si de la noi! mai rarut, dar va asiguram ca nu v-am uitat!
La multi ani!! licuricilor care se sarbatoresc azi!!! Nu-mi vine sa cred ce mari au crescut - au deja 8-9 luni, unii se apropie cu pasi vertiginosi de 10, daca nu le-au implinit deja.
nu prea apuc sa citesc, apoi sa scriu... nu mai zic!
Sanatate multa bolnaviorilor - in randul carora ne inscriem si noi din pacate.
puiul meu a facut otita - cica o complicatie de la o viroza mai veche, netratata ca lumea - care app a fost tratata in spital cu antibiotic intravenos - ce sa va mai spun???!!!
Asa ca Ledi, inteleg prea bine ce-mi spui. Si noi avem o bucata de timp, ce-i drept ceva mai scurta, in care tot dam in belele. Ajungem in spital cu una si ne intoarcem cu alta. Si mie mi-e ciuda ca-l tot inteapa si-l tot chinuie. Imi vine sa musc din asistentele alea care trebuie sa mi-l intepe de cel putin 2 ori ca sa-i ia sange pt 1 analiza (in cond in care la 2.5 luni a fost una care l-a intepat 1 singura data.... avea copilu vene mai bune atunci???) ca apoi sa-l intepe si a treia oara ca sa-i puna branula.... acu va intreb pe voi, ca eu poate nu gandesc obiectiv - de ce nu se poate pune intai branula si apoi lua sange?????
ca sa nu intram in subiectul bani, situatia e asa cum e...
Asa ca Ledi - o sa creasca ei mari si-or sa fie sanatosi si cand s-or certa cu noi (ca orice adolescent care se respecta) si-or pleca in life la fete o sa ne aducem aminte cum plangeam si ne chinuiam cu ei prin spitale si-o sa le confiscam cheile de la masina (asta ca sa atingem si capitolu bani - ca eu una nu-s de acord ce ideea de masina la oameni cu varsta sub 20 si de ani - exceptand cazurile in care-i musai - vezi SUA). Asa ca incearca sa nu te lasi daramata! Puiul de om creste, va fi bine si or trece toate, sa iesim si din ele! Si asta nu e numai pt Ledi e si pt toate noi care simtim cateodata ca nu mai putem si c-am ajuns la capatul puterilor!! Doamnelor, astea suntem si asta trebuie sa facem si sa ducem! E mai greu, dar cate satisfactii ne aduce???
Pupam toate mamicile!
De olita la noi inca nu se pune problema - desi are! Nu-mi doresc sa-l dresez, poate sa-l las sa se obisnuiasca cu ea.
pup!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0
RalucaAlexa spune:
app de mancat noaptea - el isi scosese la un moment dat singurel masa de noapte, pur si simplu a renuntat si se trezea sa mai pape numai dimineata cand se trezea de tot. Ca sa nu mai discutam ca am avut parte in per aia si de cateva nopti minunate in care nu s-a trezit deloc.... si ma gandeam eu ca asa o sa fie de-acu! Eronat! De cand cu bolile copilu vrea din nou papa noaptea, plus ca se mai trezeste o data sau de doua ori ca-l deranjeaza una alta. mai nou cre ca dintii de sus care n-au spart inca! Nu-mi fac probleme, si-o scoate el masa asta din nou la un mom dat!
Am mai pus poze!
pup!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0