Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
iuliacris spune:
Bravo Anutzei! Acum mi-ai facut si mie pofta de spanac, m-oi duce sa-mi cumpar sa-mi fac si eu, Carlei nu-i dau inca.
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Idaira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 Ana papa legume cu sau fara carnita. 90% din mancare e facuta de mine. azi avem asa:pranz: spanac+orez+carne pui,iar seara dovleac+cartof. portii de 150 gr. ultima masa solida la ora 18.00,lapte la 19-19.15,somn la 19.30. de la 19.30 pana dimineata nimic papa,nici macar apa,asta de cand am terinat cu caldurile. avem al 6-lea dintisor 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
m-ai terminat ca doarme de la 19.39 pina dim fara nici o trezire...bravo!!! noi inca ne trezim de 3 ori pe noapte si manincaaaaaaaa ..am citit de niste remedii homeopatice Les flors de Bach,am sa incerc cica fac minuni! eu nu prea cred in minuni,dar cum niciodata nu pot spune niciodata,om vedea!
Leditia tot vroiam sa-ti spun niste cuvinte de incurajare de mult,dar nu-mi gasesc cuvintele potrivite si nu vreau sa par superficiala,sper din tot sufletul sa gaseasca hiba si sa se fac bine gazulitza!!
Carla
Povestea Carlei
lisa79 spune:
total gresit...as vrea eu asa program pentru Anusca. de la 19.30 pana dimineata nu vede papa dar asta nu inseamna ca nu ne trezim... pana intr-o seara cand lipesc suzi cu scoth..., se trezeste de 3-4-5 ori pe noapte...asta in noptile bune
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
fetele sch de noapte//sau de zi...depinde de care parte a oceanului te afli... sorry pt intrerupere
ma gandeam la Arya..de fapt la Miguel
ai rezolvat pb cu tzitz si biberonul?
ca si eu m-am confruntat de vreo saptamana cu ea, ma tot gandeam cum si in ce fel sa fac picul sa pape si din bibe
Vreau sa ramanem cu doua mese de tzitz pe zi, dimi si seara si sa-i mai dau peste zi, la vreo ora dupa masa de pranz inainte de nani de dupa amiaza...un bibe de 200-250ml
Am descoperit!!!
Astuia al meu, picului... nu-i plac Avent urile nene...
nici in clin nici in maneca, stie baiatul ca e criza cred... suzi vrea din aia cea mai ieftina primii pasi de 2lei juma bucata..si am incercat si bibele... SUCCES!
so, prefera caucicul / atat tetina cat si suzeta din cauciuc
so... Arya cred ca e o solutie sa incerci mai multe variante de tetina/bibe etc
culori, forme, texturi
aaaa..si primele datzi incearca in timp ce doarme!
hai sa avem noapte buna si fetelor din America zi faina in continuare!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Arriel spune:
La MULTI ANI! licuricilor de astazi Andrew de Anca_ si Alexandra de ttenzika, precum si mamicilor aniversate astazi
Eu ma inscriu la schimbul doi, ca de obicei
miere Thea nu are parul meu, asta e clar, dar are foarte multe sanse sa fie cret. Taticul ei este mai cret decat mine iar trei din cei patru bunici ai ei au parul cret/ondulat. Vom vedea.
Anna Iti urez sa ai o fetita atunci cand vei dori si o pot si nashi, sigur, cu cea mai mare placere. Si pentru ca tot o lauzi pe Thea, sa ti-o parasc: azi noapte am avut iarasi show. S-a culcat mai devreme, pe la 22,30 si a dormit pana la 3 ( cu vreo 3 treziri intre timp). Si a stat treaza pana pe la 6 si ceva, timp in care nu mai stiam ce sa-i fac sa adoarma, fara rezultat, cand ziceam ca adoarme facea niste ochi maaari spre disperarea mea care abea ma mai tineam pe picioare de somn. Suspectez ca ar pune astia cofeina in laptele praf, altfel nu-mi explic
micola am citit si m-am amuzat foarte tare...dar e foarte adevarat
Porumbita ce dragalas e Robert...mai are putin si merge singur
Ciufik tinem pumnii sa treceti cu bine peste operatie, va fi mai rau pentru voi decat pentru el, dar o sa treaca
koruccia este mortala Caterina in poza in care sta intre dovleci si are nasul rosu. Ha, ha, mi-o si imaginez facand pusi.
Problema cu leganatul si plimbatul prin casa in brate o avem si noi. Din cand in cand ma mai apuc eu sa "educ" copilul si incerc sa o fac sa adoarma singura. Nu ma tine mult insa, ca pe fi-mea ba o apuca urlatul in miez de noapte (si de mila vecinilor o iau in brate), ba insomniile (si de mila mea o iau iarasi in brate, doar doar o fac sa adoarma mai repede)
Lisa Ana se culca la 19,30? Ce boierie, asa sa tot cresti copii. Citesc in continuare ca se mai trezeste de cateva ori dar oricum nu se compara cu dormitul de la 22, 23, 24, si chiar ora 1, cu 3,4,5 etc treziri incluse
Felicitari pentru al sase-lea dintisor, am vazut si pozicile cu ratusca, frumoasa foc.
Gata, merg la culcare ca acum se da alarma
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
Arriel spune:
P.S. Am vazut si pozici cu Carla o dulceata de fetita, arata-ne-o mai des mamico
Si vad ca anul asta, Mosul are o mutrita tare scumpa, se intrevede un Craciun minunat
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
lisa79 spune:
Pozele cu Thea m-au dat pe spate,e o dulce
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ada_coman spune:
Buna dimineata fetelor!
pt toata lumea
Sanatate multa bolnaviorilor. Nimic nu e mai rau decat sa-ti vezi puiul suferind.
Multumim fetelor pt urarile de sanatate. Da, cum ma si asteptam, Daria are gatul rosu, tuseste si face ca un magarus. Luam Zinat si Rinathiol. Asta e, o sa treaca si asta.
Aalina de unde ai luat cutiile pt jucarii? Vreau si eu, ca nu mai suport cosurile si nici loc pt ele nu mai am. baietii si pe mamica lor. Si karina se trezeste de 1-2 ori noaptea pt papa Nu am ce face, urla efectiv de foame. Eu tot lapte praf ii dau noaptea si e mult mai bine asa.
Lisa felicitari Anei pt al 6-lea dintzishor. Noi inca nu avem Tare frumos la gradina botanica.
Alinuk Andu, care nu ridica pretentii la suzi si bibe, sa fie cat mai aproape de forma lui tzitzi
Iulia Carla cea scumpa Ceva pozici noi? Ca pe astea le-am vazut.
O zi frumoasa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani licuricilor care implinesc azi lunite, Fabian, Eva, David, Teodor! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
La multi ni, Ralucap! Multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta!
Fetelor, m-am deectat din nou cu poze si filmulete cu licurici frumosi!
Porumbita, Robert e supere, merge f bine, se vede ca e sigur pe el, si tare vesel, radea cu o pofta de ma facea si pe mine sa rad de lingurita aia!
Am vazut pe Anusca in gradina botanica, are mama fata mare si frumoasa, cum se uita baietelul la ea!
Lisa, ce bine papa Anusca, mmm, de ar papa si al meu macar jumatate
Ledi, multa sanatate, DD sa aiba grija de David!
Ciufik, o sa iasa bine operatia! Ne rugam pt voi!
Caterina cred ca e mortala cand trimite bezele
Arriel , pai nu prea e bine ce se intampla la voi cu somnicul, oare de ce nu a reusit Thea sa-si formeze progamul de noapte? Dar dimineata pana la ce ora doarme, recupereaza ziua somnul de noapte? La noi se culca de obicei pana in ora noua si se trezeste in jur de ora 7, cu fff multe treziri in timpul noptii, dar important e ca el vrea sa doarma noaptea! Cred ca esti super obosita cu asemenea program. un mare pt Thea
Anca, dar ce lungime are Andy? Important e ca e sanatos!
Aalina, Dori se descurca bine, cred ca se plictiseste si el de atatea liniute, fiind copil istet are nevoie de exercitii pe masura. Tinem pumnii!
Sanatate multa muciosilor!
Vladut nu a mai avut trezirea de la 12 noaptea cu tipete, desi s-a tezit de muuulte ori!
Am pus si noi poze de ieri din parc http://picasaweb.google.ro/annavladut/8Luni#5395402473067073218
O zi buna, mamici si licurici!
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut