Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cred ca s-au vorbit ale noastre,ca Ana doarme de 1h,socant...ca na,vorbim de ANA!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

E, am mai fost noi in Chicago de vreo 10 ori ca am stat cativa ani in Illinois si aveam prieteni in Chicago, i-am dus si pe parintii nostri cand au fost in vizita, da' parcari bune nu prea stim, ce-i drept. Te anuntam cand mai venim. Taximetrista in Chicago zici, toata admiratia, mare curaj ai, io nu cred ca m-as incumeta sa conduc pe-acolo.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Poate i se mai regleaza si ei somnul, daca au iesit cei 6 dinti, poate mai ia o pauza si se mai linisteste. A mea doarme de 2 ore jumate, da' nu cred ca mai doarme mult. Si dup=aia o sa fie bagata in priza, ca nici ea nu mai poate sta locului.

Poze

Carla

Mergi la inceput

haha,s-a trezit dupa 1h si 10 min...nu ii rau!!!

Mergi la inceput

Si a mea...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna fetelor,

Noi am fost azi la controlul de 9 luni, totul bine cu Andy, doar cam slabanog, are aproape 9kg. E la 50%. Pana la urma i-am facut si vaccin antigripal doar lui, prima doza, urmatoarea peste o luna. Are 6 dintisori, se pregatesc inca 2 sa iasa, nici nu vrea sa ma gandesc ce maraiala si caraiala o sa urmeze. Trebuie sa ii dam fluor zilnic, apa de la noi nu are fluor in ea. In rest nimic nou de la doctor, zice doctorita sa incepem sa ii dam mancare de a noastra, la 1 an trebuie sa manance cu noi la masa, ce mancam si noi. Tot atunci putem incepe sa introducem si laptele de vaca. Din cauza ca e mai slanabog zice sa ii mai punem cate putin unt sau smantana in mancare sa fie putin mai calorica. Sucuri ne-a spus sa nu ii dam ca au f mult zahar, ce-i drept lui nici nu ii plac, i-am cumparat cateva mai demult, a baut o gura din unul si a scuipat-o. Asa ca ramanem la apa.

Leditia, multa sanatate lui David si multa putere tie si rabdare si o sa treceti voi peste toate! Copiii sunt mai puternici decat credem noi, o sa fie totul bine pana la urma, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Iulia bucura-te acum cat nu se ridica. Stii ca erau pe vremuri jucariile alea Hopa Mitica? Ei bine cand a invatat Fabi sa se ridice cam asa facea la somn. Il asezam, povesteam etc si plecam din peisaj. Nici nu apucam sa ma intorc cu spatele ca el era in picioare atarnat de patut si imi ranjea. Si faceam asta de cateva ori bune pana s-a invatat ca e ok cu ridicatul da nu cand mergem la somn

Karuccia te inteleg tare bine la faza cu somnul peste 4 luni ne-am chinuit si noi. Acum imi e si frica sa ma bucur ca se trezeste doar de doua ori pe noapte. El si-a reglat pur si simplu singurel somnul la loc, asa cum era inainte de perioada asta. Nu stiu daca a contat intradevar faptul ca nu i-am mai dat san noaptea ci lapte praf dar nu mai eram in stare fizic si psihic sa stau din ora in ora sa alaptez. Asa doarme de la 7.30 seara pana la 6.30-7 dimineata cu doua treziri cand mananca si adoarme instant la loc. Eu am incercat suzi, apa, leganat, luat cu noi in pat. Nimic nu a functionat. Ma agndesc cu groaza ca inca nu avem dinti si sper cand or apare sa nu o luam de la capat.
Sper sa fie ok si la voi cat de repede.

Crisspy stiu cat de greu iti este. Eu l-am lasat la ai mei pe Dori cand era mic si desi erau foarte aproape si mama a stat cu el 6 luni la noi, si abia apoi l-am dus la tara, era vara, statea mai mult la aer decat daca ii tineam in bloc etc... si am analizat beneficiile tot am suferit tare mult. Acum cred ca in momentul in care se va pune problema cu Fabian ori voi face zilnic naveta sa il duc si sa il aduc de la ai mei ori ne vom muta acolo o perioada pana vine vara si va intra si Dori in vacanta si sper ca in toamna urmatoare sa il pot duce la gradinita.
Orice alegere e grea important e sa fie facuta in interesul copilului

Pyc multa sanatate lui Paul. Sa treaca repede raceala si sa fie puiul bine. Iti multumim mult pentru informatiile pe care le imparti cu noi.

Ciufik sa treceti cu bine peste operatie. Daca veniti pe aici da un semn.

Ada of imi pare rau ca iar sunteti bolnavioare. Asa e cu imunizarea la intrarea in colectivitate. Ne-am chinuit si noi o vreme. Il duceam luni ok pe Dori dupa o tura de tinut acasa si refacut copilul si vineri era iar cu mucii in barba. Dar in timp s-au rarit si a facut forme din ce in ce mai usoare. Acum e greu caci trebuie sa ai grija si de Karina. fetele.

Arya felicitari pentru mersul de-a busile. De acum sa te tii fugareala dupa el.

Eu in curand o iau pe campii ca m-am saturat. Una din invatatoare zice ca Dori vorbeste de rupe, ca de aia scrie incet si nu termina, ca isi deranjeaza colegii etc etc cealalta ca nu vorbeste si e ok. Macar ca nu isi termina fisele is amandoua de acord Si vad si eu cand primesc la sfarsitul saptamanii mapa. Si ca e istet foc is de acord doamnele Si nu pot decat sa le aprob aici.
M-am saturat de liniute si bastonase ca de mere padurete Si eu care credeam ca perioada colicilor e grea Stati sa vedeti voi cum e in clasa 1

Mergi la inceput

Aalina,faina comparatie cu clasa 1,dar cred ca asa e... .

Mergi la inceput

ne-a placut. i l-am facut cu un pic de spanac si cu carnita de pui. l-am gustat,e super bun. am sa il folosesc si eu in mancare.

Mergi la inceput

Da, Aalina, ma bucur, ma bucur inca, chiar imi aminteam ce linistita imi faceam treburile cand era mica, unde o puneam acolo o gaseam. Bine, nu ma plang ca-mi place si acum... Unde la tara e mama ta?

Poze

Carla

Mergi la inceput