Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salutari si de la noi, in sfarsit mi-au reparat laptopul, a costat o avere, asta e.
In primul rand, LEDI, multa sanatate puiului tau, sper sa-i dati de capat si tie multa putere. Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau sfaturi, Carla n-a fost niciodata bolnava si ma rog sa nu fie nici de-acum incolo, dar iti inteleg disperarea, toate suntem mame si cred ca ne-am da sufletul pentru copiii nostri.
Sanatate multa si celorlalti puiuti bolnavi.
Bee, eu sunt nascuta in '76 si nu mi-au facut vaccinul pentru HepB, stiu pentru ca am aplicat pentru green card acum cateva luni si le trebuia istoricul vaccinurilor asa ca mi-am scos de la dr. de familie lista cu vaccinurile facute si nu era pe lista.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Lisa, ce din ce faina de porumb ii faci mamaliga? Eu organica n-am gasit grisata, o sa mai caut. Si ce branza folosesti, tot facuta de tine din lapte praf? Ce alt fel de branza folositi/daca folositi, fetelor din america?
Si tot pe tine te intreb Lisa, ca ti-am admirat pozele din gradina botanica si am vazut ca ai bunting bag, e JJCole for Toddlers? Ma gandesc sa iau si eu pentru Carla, sta Anuta in ea sau vrea sa scape?

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Iulia,eu folosesc faina de malai organica(Whole Foods),branzica de vaca(fara sare) tot organica,gasesti la orice magazin gen Jewel,Dominicks,etc.branza:farmer cheese or cottage cheese
Bundle-ul,il ma de anul trecut si este perfect pentru iarna.Acesta e bun pana la 1 an,deci am sa il folosesc si anul asta,jjcole este marca,destul de scumpa,49.99,anul trecut. Ii place in el,tine cald,eventual isi scoate manutele ca deh...trebuie ea sa faca ceva.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Si am mai admirat o gramada de pozici aseara, asa multe ca nici n-am mai avut putere sa scriu pe forum.
O gramada de fetite frumoase am vazut, printesele Alinei1976 (mama, Alina ce bine arati) si ale lui Naty, Carla de Idaira,o scumpica, Caterina de Korrucia(c-un drum ti-am admirat si parul tau, Corina), Maya de Dya_dy cu ochii ei stralucitori, Anutza si "the old friend" si baietei pe masura Razvi vesnicul zambaret, Paul harnicut, David cu ochi de albastrele, Alexutu sofer cu experienta, Craciunelul Aalinei, pe Robert cel vesel (cainele parea cam dezorientat) si bineinteles pe Aidan cel vioi (si tie Miere bravo pentru slabit). Toti sunt niste scumpi, sa ne traiasca!

Poze

Carla

Mergi la inceput

Lisa, farmer cheese si cottage cheese sunt fara sare?

Poze

Carla

Mergi la inceput

scrie pe cutie NO SALTED ADD!

http://www.wholesomebabyfood.com/quinoababyfoodrecipes.htm, asta introducem noi azi. quinoa,sa vedem daca ne place

Mergi la inceput

sau poti sa ii faci in casa,pui laptele la fiert si dauagi picaturi de lamaie. Anei nu i-a placut facuta in casa,nici mie sa o fac

Mergi la inceput

Suna bine, eu n-am mancat niciodata quinoa, sa ne zici si noua daca i-a placut. By the way, avocado i-a placut, desi Anuta ta nu-i prea mofturoasa, ti-a refuzat ceva pana acum?

Sa-ti spun sau sa nu-ti spun ca am fost in Chicago alaltaieri? Am fost sa-si schimbe Cipri pasaportul, dar ne-am intors in aceeasi zi, nici macar prin downtown nu ne-am plimbat. Am stat 2,5 ore la consulat, a durat atata pana ne-a venit randul, desi erau doar 5 persoane in fata noastra. Am plecat la 10 dimineata de acasa si am ajuns la 10.20 seara. Looong day...Sper sa ajungem candva in Chicago si sa si stam vreo zi, poate ne-om intalni.

Poze

Carla

Mergi la inceput

ahhh consulatul nu am amintiri placute acolo...si sunt inceti frateeee.
Avocado i-a placut,in orice combinatie,chit ca eu nu il pot nici vedea. imi refuza sucul,de orice fel, de fiecare data il beam eu,lucky me si branzica de casa din care papa fff putin.
in rest, e papacioasa tare.
sa veniti la Chicago,e pacat sa nu vedeti downtownul,e superb...plus ca eu (taximetrista) cunosc toate locurile faine...cu parcari gartuite

Mergi la inceput

Si daca tot ma onoreaza fii-mea cu somn lung de-amiaza si am si mancare facuta, hai s-o si laud un pic, de luni zice intr-una ababababa si mai strecoara si cate un mama clar printre. E o simpatica. Da' are si ea probleme de adormit ziua, se ridica in patru labe si incepe sa planga, trebuie sa ma duc sa-i tin mana pe capsor cateva minute pana adoarme. Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand s-o ridica in picioare. Noaptea inca-mi doarme bine.

Poze

Carla

Mergi la inceput